Rüyada Girişim Görmek

Bakınız; Harekete Geçmek

Rüyada girişim görmek, kendiniz ve hayatınızla ilgili atılımlar yapmak için harekete geçeceğinizin göstergesidir. Sıkıntılı günler geçireceğinize ve bu sıkıntılı günlerden kurtulmak, yaşantınızı daha iyi hale getirmek için ummadığınız insanlardan yardım göreceğinize delalet eder.

Rüyada girişim görmek ne demek: Bu rüya hayırlı işlere adım atmaya, bir hedefi gerçekleştirmeye işaret eder. Kötü bir niyetle girişime girmek ise pişmanlığa, hezeyana uğramaya, yanlış yapmaya, günah işlemeye alamet eder. Bir iş kurmak, bir gayeyi gerçekleştirmek için girişime girdiğini görmek, çevrenizden bir yardım göreceğinize delalet eder.

Rüyada hayırlı, faydalı girişimler görmek; rızka, evde bereketinizin olacağına, bolluk içinde olacağınıza, sizden yardım isteyenlere yardım eli uzatacağınıza ve güzel günler yaşamaya rivayet edilir. 

Ayrıca bkz: Fabrikatör

Rüyada Yeni Bir İşe Giriştiğini Görmek

Rüyada yeni bir işe giriştiğini görmek, maddi anlamda gelişmeler yaşayacağınıza ancak karşınıza bazı sorunların da çıkacağının habercisidir. Ebeveynlerinizle bir tartışma yaşayarak onların onay vermediği yanlış bir iş yapacağınıza delalet eder. İş alanında büyük gelişmeler yaşayarak, bir anda istediğiniz konuma ve zenginliğe geleceğinize, mevki sahibi olup kazancınızı arttırmaya ve refaha kavuşmaya işaret eder.

Rüyada yeni bir işe girişmek, yaptığınız her işi titizlikle yaptığınız için etrafınızda dikkat çekeceğinize ve daha başarılı olacağınız işlere girişeceğinize yorumlanır. Evliyseniz eşinizle aranızda bir anlaşmazlık çıkabileceğine, karşılıklı küslük yaşayabileceğinize yorumlanır. Bundan sonraki çalışmalarınızda aynı titizlikle ve düzenle ilerlerseniz daha iyi kazançlar elde edeceğinize tabir edilir. 

Rüyada Farklı Bir Girişim İçinde Olduğunu Görmek

Rüyada farklı bir girişim içinde olduğunu görmek, uzun bir süredir gerçekleştirmek istediğiniz ancak karşınıza hep engellerin çıktığı ve fırsat bulamadığınız bir konu hakkında girişimde bulunacağınıza delalet eder. Seyahate çıkacağınıza, ev değişikliği yapacağınıza veya işle ilgili farklı bir atılım içinde olacağınıza yorumlanır.

Rüyada farklı bir girişim içinde olduğunu görmek ne demek, değiştirmek istediğiniz işlerle ilgili harekete geçeceğinize, hayatınızı düzene sokacağınıza ve bunu daha önce hiç denemediğiniz bir şekilde yapacağınıza tabir edilir. Aynı zamanda yapacağınız girişim ile huzur, mutluluk, sevgi dolu ve bol kazançlı günler geçireceğinize delalet eder. 

Rüyada Yeni Bir Girişime Katıldığını Görmek

Rüyada yeni bir girişime katıldığını görmek, bekârsanız mutlu bir evlilik yapacağınıza; evliyseniz de hanenizde mutluluk olacağına yorumlanır. Masa başında, durağan bir işte çalışıyor iseniz evliliğinizin mutluluk içinde devam edeceğine, daha aktif ve statik bir işiniz varsa evinizi geçindirmekte zorluk yaşayacağınızın, bir makine çalıştırdığınız bir işiniz varsa maddi anlamda zorluk yaşayacağınızın göstergesidir.

Rüyada yeni bir girişime katılmak, var olan işinden memnun olmamaya ve bu nedenle yeni iş arayışında olmaya delalet eder. Yeni bir girişiminiz olduğunda bol bereketli günlerin sizi bekleyeceğine ve bol kazanç sağlayacağınıza, emek ettiğiniz işlerin neticesini alacağınıza, düşündüğünüz ve içinde olduğunuz işlerden başınız ak bir şekilde çıkacağınıza delalet eder. Aynı zamanda yaptığınız girişimler uzun vadede size çok fayda sağlayacağına, geleceğinizi garanti altına alacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Darbe Girişimi Görmek

Yaşanılacak olan ufak tefek problemlerin, yoğunlukların habercisi niteliğindedir. Rüyada darbe girişimi görmek; çevrenizde başarılarınızı ve sizi kıskanan kişilerin olduğuna, iş anlamda rakiplerinizi geride bırakmak için çözümler aradığınıza, hane içinde anlaşmazlıkların yaşanacağına ve aile büyüklerinin kalplerinin kırılacağına, dost sandığınız insanlardan göreceğiniz kazıklara ve bu nedenle hayal kırıklıklarına delalet eder.

Bazı rüya âlimlerine göre: Rüyada darbe girişimi görmek tabiri ise; çektiğiniz sıkıntıların ardından büyük başarılar elde edeceğinize, elinize yüklü miktarda para geçeceğine, bol kazançlara, maddi anlamda yükseleceğinize, mal, mülk sahibi olacağınıza ve bu malların size hayırlı geleceğine tabir edilir. 

Girişim

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir