Rüyada Nişan Görmek

Rüyada madalya türü nişanı görmek yahut bunu göğsüne takmak, makam ve mevkiye, şeref ve itibara; bir hayvanda yahut başka bir şeyde bir nişan (belirti, alamet-i farika) görmek, görülen şeyde meydana gelecek belirgin bir değişikliğe işarettir.

Rüyada bedeninde bir nişan görmek, -görünen yerde ise- bir ayıbın ortaya çıkmasına; elbise altına geliyorsa, hayır ve iyilikle anılacak işler yapmaya delalettir.

Rüyada Biri ile Nişanlanmak Görmek

Rüyada biriyle nişanlandığını görmek; düzenli hayata, kendini işine ve mesleğine vermeye işarettir. Nişan merasimi, sevinç ve sürura, refah ve mutluluğa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dağlamak.)

Rüyasında nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek ve yeni kimselerle tanışacaktır.

Rüyada kendisinin nişanlandırıldığını görmek, hayatta hiç kimseden yardım görmeden kendi çabası ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyasında bir nişan töreninde bulunmak, bu törende bulunan kimse şaşıracağı birtakım yeni haberler alabilir. Rüyasında nişanlandığını gören kimse de beklediği gibi fırsat bulacaktır.

Rüyada nişanlanma görmek, yeni tanıştığı biri ile ciddi bir yola gireceğine; eğer rüyayı gören evli ise, eşinin ona bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Nişan

“Rüyada Nişan Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşım nişanlanıyordu. Tam olarak nişan töreninde değildim ama “Bu kıyafetleri niye giydin?” diye soruyorum “Ben nişanlıyım ondan” diyor. “Ama biz evleneceğiz” diyorum “Ama ben nişanlıyım zaten, benim için sorun yok” diyor. Bu rüyadan çok etkilendim. Yorum ve değerlendirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar.

  2. Rüyamda 10 yıl önce ayrıldığım eşimle nişanlandığımı gördüm. Üzerimde fuşya rengi uzun tuvalet var, başımda arkadan sımsıkı bağlanmış siyah bir eşarp var. Aynı renkte tuvaletle biri daha var, aynı düğün salonunda. Onun da başı siyah eşarp bağlı. Kim olduğunu seçemedim. Tabir yapar mısınız? Teşekkürler, bursa/Hülya.

  3. Sevdiğim başkasıyla nişanlanıyor, ben oradayım. Sonra da elime metal ve kağıt paralar verildi, onları insanlara havadan attım. “Hayırlı olsun” dedim. Yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir