Rüyada Köprüden Geçememek

Rüyada köprüden geçemediğini görmek, rüyayı gören kişinin bir sevdiği olduğu fakat onunla sıkıntılı zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır. Rüyada köprüden karşıya geçemediğini görmek, rüya sahibinin hayal ettiği hayata çok zor ulaşacağına ve sonucunda üzülebileceğine işarettir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Köprüden Geçmek, Sırat Köprüsü

Rüyada köprü görmek ise murada ermeye, olgunlaşmaya, kudret sahibi olmaya ve huzura delalet eder. Rüya sahibinin yaşadığı mutluluğun çoğalacağına ve hatalarından döneceğine işarettir. Ayrıca rüyada köprü yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin hayatında büyük bir hayır işlediğine veya işleyeceğine; bu hayır sayesinde işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Ek bilgi: Ünlü düşünürlerden Cafer-i Sadık’a göre rüyada köprü görmek; doğru yol ve dürüstlük şeklinde yorumlanır. Cebirül-Mağribi’ye göre rüyada köprü görmek, doğru yol ile tabir olunur. Nablusi’ye göre rüyada köprü görmek; şüpheye, üzüntüye ve kararsızlığa yorumlanır.

Rüyada Nehi̇r Üzerindeki Köprüden Geçememek

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçemediğini görmek, rüya sahibinin sonu hayırlı bitecek bir işinin olduğuna fakat bu mutlu sona uzun bir zamandan sonra ulaşacağına delalet eder. Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek, rüyayı gören kişinin bolluk içinde hayatını sürdüreceğine ve evinde huzur olacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde köprü görmek, kişinin hayatının planladığı şekilde ilerleyeceğine ve sıkıntısından kurtulacağına işarettir. Rüyada nehir üstünde köprü görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında başarılara ulaşacağına ve bol kazanca işarettir.

Rüyada Asma Köprüden Geçememek

Rüyada asma köprü görmek, rüya sahibinin helal kazanç sağlayan ve dürüst kişi olduğuna işarettir. Kişi, her zorluğa karşı inançla çaba gösterecek ve zorlukların üstesinden gelecek demektir. Ayrıca sözünde duran güvenilir bir kimsedir.

Rüyada Beton Köprüden Geçememek 

Rüyada beton köprüden geçememek, en başlarda yaşanacak olacak başarısızlığın habercidir. Ancak sonrasında başarısızlıktan doğacak iyiliğe ve çekilen zorlukların vereceği kudrete ve mutluluğa mana gelir.

Rüyada beton köprü görmek ise rüya sahibinin hayal ettiği hayatı yaşamaya ve zenginliğe yorumlanır.

Rüyada Eski Tahta Köprüden Geçememek

Rüyada eski tahta köprüden geçememek, rüyayı gören kişinin sonunda üzüleceği bir işe kalkışmaması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüyada eski tahta köprü görmek, rüya sahibinin çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında olumlu olmasını istediği bir durumun sonucunda, üzüleceğine delalet eder. (Bkz. Tahta)

Rüyada tahta köprü görmek ise rüyayı gören kişinin aile bağlarının zayıf olduğuna işaret eder.

Rüyada Cam Köprüden Geçememek 

Rüyada cam köprüden geçemediğini görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılardan kurtulmak istediğine fakat engeller yüzünden bu sıkıntılardan rahatça kurtulamadığına delalet eder. Rüyada cam köprü görmek, rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda çok kazanç elde edeceği, daha başarılı işler yapacağı ve mutlu olaylar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. (Bkz. Cam)

Rüyada Demir Köprüden Geçememek 

Rüyada demir köprüden geçememek, rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirdiği, üzüldüğü ama yakınları sayesinde üstesinden gelip mutluluğa ulaşacağı şeklinde yorumlanır. (Bkz. Demir)

Rüyada demir köprü görmek, rüyayı gören kişinin büyük sorunlar ile karşılanacağına ve çözüm arayışı içinde olacağına delalet eder. Rüya sahibinin sıkıntı yaşasa da emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada Yüksek Köprüden Geçememek  

Rüyada yüksek köprüden geçememek, hayra yorumlanır. Rüyayı gören kişi için hayırlı bir evlilik yapacağı ve iş hayatında yükselip mevki sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Yüksek köprü görmek ise rüya sahibinin muradına ereceğine işarettir. (Bkz. Yüksek Yer)

Rüyada Kırık Köprüden Geçememek 

Rüyada kırık köprü geçememek, kişinin huzursuz dönem geçireceğine, manevi çöküşe uğrayacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin beklemediği bir durumla karşılaşacağı ve üzüleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Köprü Altından Geçememek 

Rüyada köprü altından geçememek, rüyayı gören kişi eğer köprünün sonunun karanlık olduğunu görüp de geçmediyse istemediği bir işten kurtulacağına, eski huzuruna kavuşacağına tabir edilir. (Bkz. Alt Geçit)

Köprüden Geçememek 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir