Rüyada Boğaz Köprüsü Görmek

Rüyada boğaz köprüsü görmek rüya sahibinin kendisine olan inancının ve  özgüveninin yüksek olduğunu gösterir. Ayrıca küs veya ayrılmış iki kişiyi bir araya getirmek, aralarındaki husumeti çözmek için ön ayak olmak manasına gelir.

Rüyada Köprüden Geçmek

Rüyada köprüden geçtiğini görmek muradına ermeye, hayırlı sonuçların meydana gelmesine delalet eder. 

Cabir’ül Magribi’ye göre; doğru yol ile tabir olunur. Bu yolda hiçbir engele kapılmadan yürüyüp geçmek, hidayete ulaşmak demektir.

Rüyada Köprüden Geçememek

Rüyada köprüden geçemediğini görmek rüyayı gören kişinin üzerine almış olduğu vazifeyi dostlarının yardımı ile yerine getireceğine, tecrübeli kişilerin yardımına muhtaç olacağına işaret eder, denilir.

Rüyada Köprüden Atlamak

Rüyada köprüden atladığını görmek rüyayı gören kişinin sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kısmetinin bollaşacağına, iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada Köprüden Denize Düşmek

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur. Bir başka rivayete göre edindiği deneyimleri gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işle alakalı bir görev nedeniyle yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet eder. Ayrıca rüya sahibinin rüya sahibinin para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Köprü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir