Rüyada Motosiklet Görmek

Rüyada motosiklete binmek, kiralamak ve satın almak, herkes için enteresan ve çok iyi bir dost edineceğine işarettir. Rüyada motosikletle ilgili her şey ilginç ve çok iyi bir iyi arkadaş kazanacağınıza yorumlanır.

Bkz: Otomobil

Rüyada motosiklet görmek; keyfinizi hiç bozmadan hayatı akışına bırakacağınıza, lükse ve eğlenceye önem vereceğinize ve hiçbir bir sıkıntıyı kendinize dert etmeyeceğine işaret eder. Canınızı sıkacak insanlardan ve işlerden uzak duracağınızı, sağlığınıza zararı olan bütün kötü alışkanlıklardan kaçınacağınızı kısacası hayatınızın her alanında rahatlığı benimseyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Motosiklete Binmek 

Rüyada motosiklete binmek, bazı değişiklikler yapacağınızı işaret eder. Yeni bir dost edinip uzun soluklu bir dosta sahip olacağınıza ve evinizin dekorasyonunda ufak tefek değişiklikler yapacağınıza delalet eder. Yeni hobiler edineceğinizi ve farklı sosyal ortamlara veya etkinliklere katılıp sosyalleşeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Motosiklet Aldığını Görmek 

Rüyada motosiklet aldığını görmek; arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi güçlendireceğinize, tekrar bir araya geleceğiniz bir ortam yaratacağınıza işaret eder. Çok uzun süredir görmediğiniz bir dostunuz ile hasret gidereceğinizi ve bu görüşmeleri daha fazla sıklaştıracağınızı ifade eder. 

Rüyada Motosiklet Sürdüğünü Görmek 

Rüyada motosiklet sürdüğünü görmek, tıpkı kendi karakteriniz gibi olan bir kimseyle çıkacağınız bir yolculuğa ya da seyahate işaret eder. Ruh ikiziniz olduğunu düşündüğünüz biriyle kısa bir tatil yapacağınıza ve geri döndüğünüzde geleceğe dair birlikte planlar yapacağınıza delalet eder. 

Rüyada Motosiklet Kullandığını Görmek

Rüyada motosiklet kullandığını görmek; bütün dertlerinize ortak olacak bir yol arkadaşı edineceğinize, bu kişiyle önce sağlam bir dostluk kurup sonra ilişkinizi ilerleteceğinize alamet eder. Birlikte hem dost hem sevgili olacağınız bir bağ kuracağınızı ve bu ilişkinin sağlam bir şekilde ilerleyeceğini işaret eder. 

Rüyada Motosikletten Düşmek 

Rüyada motosikletten düşmek görmek; elinize geçen bir miktar parayı iyi değerlendiremeyeceğinize ve önünüze çıkan fırsatları elinizin tersiyle iteceğinize delalet eder. Plansız ve tedbirsiz adım atıp zarara uğrayacağınıza; daha sonra işleri toparlamak için tecrübeli bir kimseden akıl alıp, ihtiyatlı davranmaya karar vereceğinize alamet eder. 

Rüyada Motosiklet Kazası Görmek 

Rüyada motosiklet kazası görmek; yaşamınızda bazı köklü değişikler olacağına ve bu değişimlerin ruh halinize pozitif olarak yansıyacağına rivayet eder. Bekârsanız, çok hayırlı biriyle izdivaç yapacağınıza; evliyseniz, hanenize uğur ve saadet getiren bir bebeğe sahip olacağınıza işaret eder. 

Rüyada motosiklet kazası görmek başka bir rüya tefsircisine göre, yaptığınız yanlışlardan dönmeniz için uyarı manasındadır. Sizi ve ailenizi tehlikeye sokan işlerden uzak durmanız gerektiğini; şayet böyle devam ederse, işlerin daha da kötüye gideceğini ifade eder. 

Rüyada Motosikletin Bozulması 

Rüyada motosikletin bozulması, sevdiğiniz kişilerle daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini ve ailenizi ihmal ettiğinizi hatırlatan bir rüya olarak tabir edilir. Annenizi ve babanızı dünya işlerine dalıp arayıp sormadığınızı, ailenizin sizi özlediğini ve daha çok yanlarında olmanızı istediklerini ifade eder. Ayrıca yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmediğiniz bir dostunuzla bağları kopardığınız için arkadaşınızın üzüntü duyduğunu ve sizin onu aramanızı beklediğini işaret eder. 

Rüyada Motosiklet Çaldığını Görmek 

Rüyada motosiklet çaldığını görmek, sıkıntılı günler yaşayacağınıza ve üzerinize düşen sorumlulukların artacağına işaret eder. Bulunduğunuz zorlu durumdan kurtulmak için çareler arayacağınızı, işleri tekrar rayına sokmanın biraz zaman alacağını ve bunun için epey uğraşacağınızı ifade eder. 

Rüyada Motosiklet Kaskı Görmek 

Rüyada motosiklet kaskı görmek, bir şeyi korumak ve kaybetmemek için güvence altına almak şeklinde tabir edilir. Mal varlığınızı korumak için mallarınızı sigortalatacağınıza, sizin için çok değerli olan eşyalarınızı gizli bir yerde muhafaza edeceğinize delalet eder. 

Rüyada Kırmızı Motosiklet Görmek 

Rüyada kırmızı motosiklet görmek; yakın zaman içerisinde müjdeli bir haber alacağınıza, yabancı bir kişiden aldığınız borçlarınızı ödeyeceğinize, helal yolla ve alın teri dökerek kazanacağınız servetinizin ailenize ve size mutluluk getireceğine alamet eder.

 

Motosiklet

“Rüyada Motosiklet Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda, akşam vakti karanlık bir sokakta ilerlerken kulağıma bir motor sesi geliyor ama karanlık olduğundan dolayı göremiyorum. Sonra yanıma yaklaşınca farları sönük bir motosiklet ama kullananı tanımıyorum. Sonra diyorum ki “Farlarını aç. Kaza yaparsın” diyorum. O da açıyor. Ben yoluma devam ediyorum. Sonra bir ara farları tekrar kapatır gibi oluyor. Arkamı dönünce geri açıyor. Ben de uyanıyorum ve yürüdüğüm yeri biliyorum sanki. Tam emin değilim ama.

  2. Rüyamda motosikletle geniş bir yolda gidiyorum. Solumda trafik polisi arabası, benim motor birden istop eder gibi oluyor duruyorum. Bir bakıyorum, motorun ön tekerleği yanıyor. Polisler de bana bakmadan yollarına devam ediyor. Motoru dikkatli dinlediğimde çalışıyor. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Elimde motosiklet kaskı var. Motora doğru yürüyoruz Cumhurbaşkanıyla birlikte. Cumhurbaşkanı aracına, ben de motora biniyorum, eskortmuşum herhalde. O an uyandım.

  4. Merhaba, rüyamda eşimle birlikte tatile çıkıyoruz. Gittiğimiz yer yeşillikler, ağaç vb. olmayan çöl gibi kurak bir yer oluyor. Biz daha rahat gezebilmek için motosiklet kiralıyoruz ama o da çok küçük ve incecik bir şey, ikimizi taşıyamıyor. Her yerde dağlar tepeler var. Bir türlü gidemiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir