Rüyada Motor Görmek

Rüyada işleyen bir motor görmek, işlerin düzgün gideceğine, stop etmiş bir motor görmek ise tam tersine işlerin bozulacağına işarettir.

Bkz: Motosiklet

Rüyada motor görmek, çalışmayı seven ve azmi sayesinde her işin üstesinden gelen bir kişiyi ifade eder. Hayalini kurduğunuz her şeye ve idealinize en kısa ulaşacağınıza, zorluklar karşısında pes etmeden alın teri dökerek çok para kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada motor görmek tabiri, yaptığınız işlerle ve çalışmalarınızla herkes tarafından takdir edileceğinize ve her daim adından söz ettirecek işler yapacağınıza alamet eder. 

Rüyada Motor Bozulması 

Rüyada motor bozulması, hayatınızda peş peşe aksiliklerin yaşanacağı anlamına gelir. Evliyseniz eşiniz işe ilişkinizde kısa süreli olsa da bir kopuk olacağını; bekârsanız ve sevgiliniz varsa, evlilik günü için biraz daha beklemeniz gerekeceğini ifade eder. Sizin maddi durumunuzu çok fazla sarsmayacak bir kayıp yaşayacağınıza ve aceleci tavırlarınızın hem iş yaşantınızı hem de aile yaşantınızı etkileyeceğine delalet eder. 

Rüyada motor bozulması ne demek: İş yerindeki üst düzey yetkililer ya da amirler ile bir tartışma yaşayacağınıza; bu tartışmanın bir anda büyüyüp hiç olmadık noktalara geleceğine alamet eder. Rüyada motor bozulması, bazı aksaklıklardan dolayı terfi durumunuzun başka bir zamana kalacağına rivayet eder. 

Rüyada Motor Almak 

Rüyada motor almak, her daim yüzünüzü güldüren ve size yaşam enerjisi veren biriyle arkadaş olacağınız anlamına gelir. Canınız sıkıldığı ve dara düştüğünüzde moral kaynağı olacak bir kimseyle tanışacağınıza ve ömür boyu bu kişiyle çok samimi bir arkadaş olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Motor Tamir Etmek 

Rüyada motor tamir etmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Kazancı yüksek bir işte çalışmaya başlayacağınıza, hayal ettiğiniz yaşantıya sahip olacağınıza ve aileniz ile birlikte bir ömür mutlu ve mesut yaşayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Motor Kullanmak 

Rüyada motor kullanmak, çevrenizde sizi sinsice takip eden düşmanların varlığına işaret eder. Düşmanlarınızın sizi alt etmek için hain planlar hazırlayacağını, başarılı olmamanız için uğraşacaklarını ancak bütün hepsini yenmeyi başaracağınızı ifade eder. 

Rüyada Motor Kazası Görmek 

Rüyada motor kazası görmek; uzak bir memleketten gelen haber üzerine bütün düzeninizin bozulacağına ve bir şeyleri onarıp eski haline getirmek için epey uğraşacağınıza işaret eder. Rüyada motor kazası gören kimseyi stresli ve sıkıntılı günlerin beklediği anlamını taşır. 

Rüyada Motora Binmek 

Rüyada motora binmek; daha önce hiçbir yerde rastlamadığınız biriyle tanışacağınıza, tarzlarınız ve hayat görüşünüz hiç uymamasına rağmen o kişiyle bir şekilde frekansı tutturacağınıza alamet eder. Yeni tanıştığınız bu kişinin sizin için birçok fedakârlık yapacağını, yanınızda duran vefakâr bir dost olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Motorla Gezmek

Rüyada motorla gezmek, çok hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilmiştir. Fırsatları kendinizin yaratacağına, kısmetinizi bulmak için çok uzun bir yolculuk yapacağınıza ve evinize dönerken eli ve gönlü dolu bir şekilde döneceğinize alamet eder.

Rüyada motorla gezmek tabiri, rüyayı gören kimsenin kendi mutluluğunu kendisinin yaratması ve ona ulaşmak için tek başına uğraşması şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Motor Anahtarı Görmek 

Rüyada motor anahtarı görmek, geleceğinizi garanti altına almak ve ailenize konforlu bir hayat sunmak için mücadele vereceğinize delalet eder. Konforlu bir hayatın hayalini kuracağınıza, rahat ve lüks yaşama kolay yoldan kavuşmak isteyeceğinize ancak bu hayatı sağlamak için kendi emeğinizle çabalamanız gerekeceğine işaret eder. 

Rüyada Motor Arkasına Binmek 

Rüyada motor arkasına binmek; herkesin karşı çıkmasına ve uyarılarına rağmen çok sevdiğiniz bir kişinin yolundan yürüyeceğinize delalet eder. Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için kimseyi tanımayacağınıza, ailenin onay vermediği halde o kişiyle bir hayat geçirmek isteyeceğinize alamet eder. Bu rüya, her güçlüğe göğüs gererek sevdiğinin yanında duran bir kimseyi işaret eder.

 

Motor

“Rüyada Motor Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda dedemin evindeyiz ve 1950’li yılara geri dönmüşüz. Her şey eskiydi. Sonra 1 tane adam varmış ve herkesi dövüyormuş. Ben de o adamın yanına gittim. “Beni dövmenden korkuyorum” dedim. “Seni asla dövmem” dedi. Sonra dedemin çok eski bir arkadaşı gelmiş ve çok güzel beyaz, mavi, yeşil bir motoru varmış ama nasıl güzel. Dedem de motor hastası. O kadar güzel kullanıyordu ki. Sonra ben kulandım. Motorun sol kolu yoktu. “Dede bunun sol kolu yok” diyorum. Çok etkilendim. Ne olur bana cevabı atarsanız çok sevinirim. Mutlu günler.

  2. Rüyamda arabanın önünü açmışım motoru inceliyorum, çalışıyordu. Aşağı eğiliyorum bir sürü dişli makara görüyorum birbirine zincirle bağlılar. Vites kutusunu görüyorum. Anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir