Rüyada Külot Görmek

Rüyada külot görmek, iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer görülen külot rengi çok açık renklerdeyse, ferahlık ve rahatlık olarak tabir edilir. Koyu renklerde ve yırtık ise, sıkıntılı bir sürece gireceğinize işarettir.

Rüyada külot görmek ne demek, evin kadınına ve evin işlerini gören hizmetçiye işarettir.

Rüyada külodunun çıkarıldığını görmek, vefat etmeye delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Uçkur, Atlet

Rüyada yeni, temiz ve renkli külot görmek, bolluk ve berekettir. Külot kirli ve eski ise para sıkıntısıdır. Pislik bulaşmış külot, bol para, servettir.

Rüyada Beyaz Külot Görmek

Rüyada beyaz külot görmek, maddi ve manevi anlamda sıkıntılı bir dönemde olacağınıza işarettir. Uzun zaman sonra hayatınızda ilk defa kötü haber olacağınıza yorumlanır. Doğru yoldan sapmak olarak da tabir edilir.

Rüyada Külot Giydiğini Görmek

Rüyada külot giydiğini görmek, birçok sorun ve sıkıntılardan kendi çabalarınız ile kurtulacağınıza yorulur. Hayırlı işlerle hayatınızda güzel bir döneme girileceğine de işarettir. (Bkz. Don)

Rüyada Külot Giymek

Rüyada külot giymek görmek, giyilen külot temiz ise son derece güzel bir döneme gireceğinize işarettir. Yaptığınız işlerden çevrenizdekilerin de hayır göreceğine işarettir. Kötü ve pis bir külot ise planlarınızın yürümeyeceğine işaret eder.

Rüyada Külot Almak

Rüyada külot almak, çevrenizde birçok erkek olduğuna ve bu kişilerin her birinin sizin hayatınızda söz sahibi olduğuna işaret eder.

Rüyada Siyah Kilot Görmek

Rüyada siyah kilot görmek, geçmişte ki aşk acılarının dineceğine ve yeni bir aşk ile huzura kavuşacağınıza işarettir. Tüm üzücü ve kötü olayları arkanızda bırakacağınıza da işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Pembe Külot Görmek

Rüyada pembe külot görmek, mutlu anların habercisi rüyalardandır. Çalışan biriyseniz, iş ortamında ki yoğunluktan bunaldığınıza ve artık bir tatile ihtiyaç duyduğunuza yorumlanır. Yaşam kalitenizi arttırmak için daha pozitif birçok işle ilgileneceğinize de işaret eder.

Rüyada Beyaz Külot Giymek

Rüyada beyaz külot giymek, hayatta vermiş olduğunuz tüm çabaların karşılığını alacağınıza işarettir. Hak edilen başarının kolayca hayatınıza gelmesi olarak da tabir edilir.

Rüyada İç Çamaşırı Hediye Almak

Rüyada iç çamaşırı hediye almak, kazancınızın kısa süre içerisinde artış göstereceğine işaret eder. Yatırılmış paranın tamamından büyük bir kâr edeceğine de işarettir.

Rüyada Siyah Külot Giymek

Rüyada siyah külot giymek, aşk hayatında bir adan değişiklik olacağına ve yeni bir ile tanışmaya işarettir. Bekarsanız evlenme olarak da yorumlanabilir. Hayatınızda sizi üzen birinin etkisinden çıkarak yeni biriyle hayata devam etmektir.

Rüyada Külot Değiştirmek

Rüyada külot değiştirmek, geçim sıkıntısı çektiğiniz günlerin tamamen biteceğine ve yeni bir döneme girerek daha bolluk içerisinde yaşayacağınıza işaret eder. Karşı cinsten biriyle uyumlu bir birliktelik olarak da yorumlanır.

Rüyada Külot Çıkarmak

Rüyada külot çıkarmak, basit görülen bir hastalığın uzun bir sürede atlatılacağına işaret eder. Değer verdiğiniz kişileri ihmal etmek olarak da yorumlanabilecek bir rüyadır.

Rüyada Yırtık Külot Görmek

Rüyada yırtık külot görmek, yüksek makam sahibi kişilerle dostluk kurmaya işarettir. Bu kişiler kanalı ile gelecek bir başarı ya da yüksek kazanç olarak tabir edilir. Sorunlarınızın çözümünde de yine çevrenizdeki güçlü kişilerden destek almak olarak tabir edilir.

Rüyada Erkek Külodu Görmek

Rüyada erkek külodu görmek, yapılan işte dikkati çekmeye ve başarıyı elde etmek için en çetin işlerin altına girmeye delalettir. Başarı yüklü bir yolun başında olmaya ve bu yolu büyük bir hırsla geçmeye işaret eder.

Rüyada Külot Hediye Almak

Rüyada külot hediye almak, kazancı arttırmak için çok çalışmanız gerektiğine işarettir. Sevinç ve mutluluk için gerektiğinden daha fazla mücadele etmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada Yeni Külot Görmek

Rüyada yeni külot görmek, arayış içerisinde olduğunuza delalettir. Bu rüya ile birlikte hayatınızdaki boşlukları doldurmak için çaba göstereceğinize ve uzun bir yolculuğa çıkacağınıza yorulur. Kaynağı belli olmayan bir yerden yüklü miktarda para sahibi olmak olarak da yorumlanır. (Bkz. Yeni)

Rüyada Mavi Külot Görmek

Rüyada mavi külot görmek, hayatın tadını doyasıya çıkaracağınıza ve bolluk içerisinde çok güzel bir hayat yaşayacağınıza işarettir. Başka insanlarla birlik olarak kendinize yeni bir iş hayatı kuracağınıza da delalet eder.

Rüyada Yeşil Kilot Görmek

Rüyada yeşil kilot görmek, çok zor bir döneme gireceğinize, maddi ve manevi her anlamda daha iyi bir duruma gelmek için çok çaba sarf edeceğine; ancak bu durumdan kurtulmanın da çok zor olduğuna delalettir.

Rüyada Temiz Külot Görmek

Rüyada temiz külot görmek, içinde bulunduğunuz sıkıntıların ve sorunların çok büyük olduğuna ve bunların bitmesi için iman gücünüzle hareket edeceğinize işarettir. (Bkz. Bebek Pisliği Temizlemek)

Rüyada Külot Aramak

Rüyada külot aramak, hayatın keyifli bir şekilde yaşanacağına işarettir. Neşeli ve mutlu günlerin habercisi olarak tabir edilir. Aynı zamanda sağlık açısından da iyi durumda olmaya yorumlanır.

Rüyada Külot Katlamak

Rüyada külot katlamak, alın terinizle çok büyük işler başarmak olarak tabir edilir. Zorluklardan kısa sürede kurtulmaya ve bunun için de sizin büyük emekler sarf edeceğinize delalettir.

Külot

“Rüyada Külot Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Selamlar 2 yıllık evliyim. Rüyamda bayan külotu giydiğimi görüyorum. Külotun dar geldiğini düşünüyorum. Aynı zamanda yakınımda annemi görüyorum.

  2. Rüyamda siyah külotumu elbise dolabımdan çıkarıp yatağımın üstüne koydum. Nedir, yorumlar mısınız?

  3. Bekâr bir bayanım. Rüyamda gerçek hayatta bana ilgisi olan ama tartışma yaşadığımız biriyle eski bir otobüste yolculuk yapıyoruz ama o benim uzağımda oturuyor. Sonra onu ayakta elinde benim sırt çantamı görüyorum. Yol bitmeden o inmiş oluyor ama ben indiğini yerinde oturan tanımadığım bir bayanı görünce anlıyorum. İndiği yerde çok fazla toz oluyor. Bana ait sırt çantasını da götürmüş oluyor. Çantanın içerisinde bana ait iki ten rengi külot oluyor. Bir tanesinde biraz pis vardı. İnşallah görmez onları, bana ait eşyalar var onda, nasıl olsa beni arayacak diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir