Rüyada Kurabiye Görmek

Rüyada kurabiye görmek, kötü bir ruh halinden bir an önce kurtulacağınıza ve sıkıntıları atarak yaşamdan keyif almaya başlayacağınıza işaret eden bir rüyadır. Büyük sorunların bir an önce biteceğine ve artık keyifli bir hayat süreceğinize işaret eder. Çalışıyorsanız sorunlu olan işinizden istifa edeceğinize; kendinize yeni bir iş bulacağınıza ya da kendi işinizi kuracağınıza rivayet edilir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Pasta, Tatlı, Kakao 

Rüyada kurabiye görmek; tatlı, güzel, hoşa gidecek sözdür.

Rüyada Kurabiye Yemek

Rüyada kurabiye yemek görmek, kısa süre içerisinde hayatınıza yenilikler geleceği şeklinde yorumlanır. Ağız tadıyla yaşama, işlerde zorlanmadan elde edilen başarı şeklinde tabir edilir. 

Yüksek başarı elde edeceğinize veya sınavlarınızdan iyi sonuçlar alacağınıza işaret eder. Aile yaşamında da huzura yorulur. Hastaların iyileşmesi ya da umut dahi edilemeyen güzelliklerin haneye dolması olarak ifade edilir. 

Rüyada Kurabiye Yapmak

Rüyada kurabiye yapmak, hayatınıza birtakım değişiklikler getirmek istediğinizi ve bunun için mücadele ettiğinizi anlatan bir rüyadır. Kısa süre içerisinde başka bir eve taşınmak, başka bir şehre gitmek ya da iş değiştirmek olarak tabir edilir. Hayatınızda kendi elinizle köklü değişimler yapacağınıza işaret eder. Yemek Yapmak)

Bir başka rivayete göre rüyada kurabiye yaptığını görmek, kendi çabalarınız ile zirveye çıkacağınıza ve orada kendinize çok güzel bir hayat kuracağınıza işaret eder. Aynı zamanda kendi geleceğinizi kendinizin şekillendirmesi olarak da yorumlanabilir. Başarılı bir hayatın sunduğu meyveleri toplamak olarak ifade edilir. 

Rüyada Elmalı Kurabiye Görmek

Rüyada elmalı kurabiye görmek; hayatınızın en güzel yıllarını yaşayacağınıza, huzur ve sükunet bulacağınıza işaret eden bir rüyadır. Sorunların tamamının hızlı şekilde sona ereceğine ve her zaman daha mutlu ve huzurlu bir insan olacağınıza delalet eder. Hayattan keyif almanın vaktinin geldiğini hatırlatan rüyalardandır. (Bkz. Elma)

Rüyada Elmalı Kurabiye Yapmak

Rüyada elmalı kurabiye yapmak, sizin kanalınızla çevrenizde huzur ve barışın sağlanacağına işaret eder. Birlik, beraberlik ve barış olarak yorumlanır. Mücadele yetiniz sayesinde kavgaların biteceğine, küslüklerin sona ereceğine ve etrafınıza huzur geleceğine delalet eder.

Rüyada Çikolatalı Kurabiye Yemek

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek, zafer kazanacağınıza işaret eden rüyalardandır. Hayata karşı farklı bir duruş kazanacağınıza ve daha güçlü bir insan olacağınıza işaret eder. Aynı zamanda iyi işler için büyük fırsatlar elde etmeye delalet eder ve son derece güzel günlerin habercisidir. Sorunlu birçok olaydan kolaylıkla kurtulmaya ve güzel bir yaşam için çok sağlam temeller atmaya yorulur. Çikolata Yemek)

Rüyada Tuzlu Kurabiye Yemek

Rüyada tuzlu kurabiye yemek, hayatta büyük işlerin altına imza atacağınıza işaret eder. Saygınlık kazanacağınıza ve aile hayatınızda son derece güzel gelişmeler yaşanacağına delalet olur. Güçlü bir kişilik sahibi olmaya, işlerde dirayetle kazanılan başarılara ve sarsılmaz mevkilere işaret eder. Tuz)

Rüyada Kurabiye İkram Etmek

Rüyada kurabiye ikram etmek, başarılarınızdan başkalarının da fayda görmesi olarak yorumlanır. Çok hayırlı biri olduğunuza, çevrenize karşı yardımsever bir tutum sergilediğinize işaret eder. Ağız tadı ile güzel ilişkiler kuracağınıza ve hoş sohbetler edeceğiniz dostlara işarettir. 

Rüyada Birine Kurabiye Vermek

Rüyada birine kurabiye vermek, kendi çabanız ile bir dostunuza yardım etmek ve onun da başarılı olmasında destek vermek anlamında bir rüyadır. Hayatınıza yeni insanlar dahil edeceğinize ve bunlarla çok uyumlu ilişkiler geliştireceğinize işaret eder. Yeni dostluklar ve yeni ortamlar olarak yorumlanır. Hediye Vermek)

Rüyada Susamlı Kurabiye Yemek

Rüyada susamlı kurabiye yemek, çok hayırlı kazançlar elde edeceğinize işarettir. Bereketli iş anlaşmaları yapacağınıza ve beklediğinizden çok daha fazlasını kazanabileceğinize yorulan rüyalardandır. Susam)

Rüyada Beyaz Kurabiye Yemek

Rüyada beyaz kurabiye yemek, ailenizde huzuru bulacağınıza işarettir. 

Bir başka rivayete göre rüyada beyaz kurabiye, ev ortamınıza katılacak yeni bireyler olarak yorumlanır. Aynı zamanda dünyaya yeni bir bebeğin geleceği manasını taşır.

Kurabiye

“Rüyada Kurabiye Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda bir arkadaşımın benden kurabiye istediğini gördüm. Yalnız kurabiye görmedim bana kurabiye yap diyordu. Daha önce de sarma yap demişti rüyamda 🙂 sordum canın mı çekiyor diye yok dedi. Anlamı ne olabilir araştırdım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  2. Rüyamda bir okuldaydık ve orda tuzlu ve tuzsuz kurabiye, pasta vardı. Ben bir leğen kurabiye alıyordum eve götürüyordum. Birkaç bayan ve erkek benden almaya çalışıyordu. Ben de onları kandırıyordum yalandan “Gidin yukarı orada bir sürü var” diyordum ve onlar da inanıyorlardı, gidiyorlardı.

  3. Rüyamda kurabiye gördüm. “Bunların yapımında margarin kullanılmamış, rahatça yiyebilirim” deyip bir tane alıyordum. Margarinin içinde domuz katkısı olabilir ama bu yüzden yemiyorum. Rüyamda da bunu düşünerek margarin yok rahatça yiyebilirim diyerek aldım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir