Rüyada Korku Görmek

Rüyada korku görmek, uzun süredir kafanızda yer eden ve hayatınızın merkezinde olan birtakım endişe ve sıkıntılarınız olduğu anlamına gelir. Canınızı sıkıp moralinizi bozan kişilerle uğraşmak zorunda kalacağınıza, geçmişte yaptığınız bir işe kafayı çok taktığınıza işaret eder. Rüyada korku gördüyseniz, bu rüya gerçek hayatta bazı şeylere karşı korku duyduğunuzu ifade eder.

Bkz: Ürkmek 

Rüyada Bir Şeyden Korktuğunu Görmek

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek, aklınızda bir türlü cevabını bulamadığınız soruların olduğunu gösterir. Kendi problemlerinizi tek başına çözeceğinize, işin içinden bir türlü çıkamadığınız sorularınızın yanıtsız kalacağına, bazen sorunlarınızı hiç çözemeyecekmiş gibi hissedeceğinize alamet eder. 

Rüyada Şeytandan Korktuğunu Görmek

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek, çok uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir işin sonuçlanması ile mutlu olacağınızı, cebinizin para ile dolup zenginleşeceğinizi, zararlı alışkanlıklarınızı kısa süre içinde terk edeceğinizi ifade eder. Rüyada şeytandan korkmak, ayrıca makam ve mevkide yükselmek ve itibar kazanmak anlamına gelir. 

Rüyada Birinden Korktuğunu Görmek 

Rüyada birinden korktuğunu görmek, kalbini kırdığınız biriyle barış sağlayacağınıza, daha önceden yatırım yaptığınız bir işin geri dönüşünün hayırlı olacağına, ettiğiniz duaların Allah katında kabul olacağına alamet eder. Zorlukların üstesinden geleceğinizi ve karşınıza çıkan rakiplerinizi bir bir yeneceğinizi gösterir.

Rüyada Anne ve Babadan Korkmak 

Rüyada anne ve babadan korkmak, arkanızda hayır duasını eksik etmeyen birileri olduğuna, sevineceğiniz güzel bir haber alacağınıza işaret eder. Değer verdiğiniz bir kimseden kıymet göreceğinize, elinizi attığınız her işin karşılığını kat kat alacağınıza, üzüntülü ve sıkıntılı günleri geride bırakacağınıza alamet eder. 

Rüyada Köpekten Korktuğunu Görmek 

Rüyada köpekten korktuğunu görmek; emeklerinizin boşa gideceğine, yeni kurduğunuz bir işin düşündüğünüz gibi fayda sağlamayacağına, eğitim hayatınızda yaptığınız seçimden sıkılacağınıza ancak tecrübeli bir arkadaşınızdan alacağınız destek sayesinde zorlukları bir nebze olsun aşacağınıza delalet eder.

Rüyada Yüksekten Korkmak Görmek

Rüyada yüksekten korkmak görmek; sıkıntılı bir durumdan kurtulacağınıza, işinizle alakalı daha önce aldığınız bir borcu ödeyeceğinize, yüzünüzü güldüren bir haber alacağınıza alamet eder. Büyük bir projenin başına geçeceğinizi ve bu işten oldukça kârlı çıkacağınızı gösterir. 

Rüyada Mezarlıktan Korkmak Görmek

Rüyada mezarlıktan korkmak görmek; bir sorunun çözümü için aile üyelerinin tekrar bir araya geleceğine, zor dönemlerin atlatılacağına, eğitim ya da iş hayatı sebebiyle taşınma kararı alacağınıza işaret eder. 

Rüyada mezarlıktan korkmak; eşinizle yaşadığınız bazı problemlerin üstesinden geleceğinizi, hayırlı ve ailesini düşünen bir evlat sahibi olacağınızı gösterir. Hayatınızda köklü değişikler yapmak ve imaj değişikliği yapmak anlamına da gelir. 

Rüyada Uçağa Binmekten Korkmak Görmek

Rüyada uçağa binmekten korkmak görmek; bol maaşı olan bir işte çalışmaya başlayacağınıza, tam da aradığınız gibi huzurlu bir hayata kavuşacağınıza, sağlık sorunlarınızın çözüme ulaşacağına delalet eder. Rüyada uçağa binmekten korkmak, daha geniş ve lüks bir evde oturmaya başlayacağınıza ve para sıkıntısı çekmeden hayatınızı idame ettireceğinize alamet eder. 

Rüyada Yabancı Bir Adamdan Korkmak Görmek 

Rüyada yabancı bir adamdan korkmak görmek; katlandığınız zahmetlerin sona ereceğine, emeklerinin meyvesini bir bir toplayacağınıza, karşınıza çıkacak bir sorun karşısında çözüm üreteceğinize işaret eder. 

Rüyada yabancı ihtiyar bir adamdan korkmak görmek; gerçek hayatta var olan korkularınızı yeneceğinize, uzun süredir yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz bir planınızı uygulamak isteyeceğinize, alanında uzman güvenilir bir kimseden akıl alacağınıza delalet eder. 

Rüyada Eşinden Korkmak Görmek

Rüyada eşinden korkmak görmek; hem maddi hem de manevi olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceğinize, anne ve babanızın hayır duasını alacağınıza, hayal ettiğiniz şeylerin gerçekleşeceğine ayrıca hayırlı bir kısmet bulup evleneceğinize alamet eder.

Korku

“Rüyada Korku Görmek” üzerine 2 yorum

  1. benim rüyamda korkmuştum anlamına baktım ve bilinçaltınızdaki korkular açağa çıkacak yazdı nasıl anlayamadım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir