Rüyada Korkutulmak Görmek

Rüyada birisi tarafından korkutulmak, korkutulan korkutan üzerine zafer bulması ve ondan emin olması ile tabir edilir.

Bkz: Korkmak, Korkaklık.

Rüyada itaat maksadıyla birisinin kendisini tehdit ettiğini görse, kurtuluş ve zafere nail olur.

Rüyada Korkutulmak Diyanet Tabiri

Rüyada korkutulmak Diyanet tabiri, düşmanların hallerine vakif olmaya; eğer kendisini korkutan kimse bilinmiyor ve tanınmıyorsa, -özellikle namaz kılmak, Kur’an okumak ve zekat vermek vs. gibi şeylerden korkutuluyorsa- o düşman şeytandır. Bazen de tehdit, sevgiye müptela olmaya işarettir.

Korkutulmak

“Rüyada Korkutulmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda tanımadığım bir kadın kocaman bıçağı göğsüme dayayıp beni tehdit ettiğini gördüm. “Çocuğunla ilgili bilgileri her gün bana vereceksin, yoksa karışmam” dedi. Daha sonra o kadını ölmüş bir arkadaşımın evinde görüyorum. Ölmüş arkadaşımı uzun zamandır görmediğim için tatlı bir merhaba ve sorduk birbirimizi. Mutluydu. Sonra bir yürüyüşe katılıyorum. Kalabalık, sloganlar, alevi kültür derneği ve pir sultan abdal derneği, yürüyüş düzenlemiş güya. Tanıdık yüzler gibi ama hiçbirini tanımıyorum.

  2. Ölmüş erkek kardeşim rüyamda sarhoş lüks siyah bir arabayla kız kardeşimi öldürmek için arıyor silahla her tarafa ateş açıyor biz saklanıyoruz çok korkuyoruz bizi bulamadı sonra arabayı bırakıp kayıp oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir