Rüyada Korkutmak Görmek

Rüyasında birisini korkuttuğunu görmek, birisi tarafından dini hususta aydınlanacağına; kendisinin korkutularak kaçtığını görmesi, o yerde salgın bir hastalık varsa, kendisinin bu hastalığa yakalanma tehlikesinden uzak bulunduğuna; böyle bir şey yoksa işinde başarı kazanacağına delalet eder.

Bkz: Korkutulmak

Rüyasında korkutulduğunu fakat kimin tarafından korkutulduğunu bilmediğini görmek, kendisi için düşmanlarının neler düşündüğünü bildigine ve buna göre tedbir aldığına işarettir.

Rüyada kanunsuz bir işi yapmak için tehdit edildiğini görmek, dünyada yaptığı bütün işlerinin kanuna uygun olduğuna ve bu hususta hiçbir korkusu olmadığına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada birini korkutup tehdit ettiğini gören, korkuttuğu adamı hastalık, üzüntü ve kibir ile tehdit eder ve korkutur. Bazen de, tehdit eden kimse hasta ise hastalığından kurtulacağına ve azalarının kuvvet kazanacağına işarettir.

Korkutmak

“Rüyada Korkutmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhabalar rüyamı hayır diyelim Rabbim hayra çıkarsın İnşallah. Âmin

    Rüyamda tahtadan yapılmış çok yüksek bir iskeleyedeyim ve altta gerçekte de hiç sevmediğim tanıdıklar akrabalar var ben yüksekte onlar aşağıda köpek şeklindeler havlıyorlar daha sonra kendi yüzleri oluyor ve su balonları ile bana atıyorlar düşürmeye çalışıyorlar ben telefonla eşimi arıyorum o cevap vermiyor polisleri ararken kaçıyorlar kayboldular daha sonra uyandım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir