Rüyada Eczane Görmek

Rüyada bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için yanlış suçlamaya uğrayacak demektir. Genç bir kadın için, yabancı erkeklerle dostluk etmenin zararlı olduğuna, daha yaşlı kadınlar için hafif bir rahatsızlıktan sonra iyi olacağına işarettir. Daha yaşlı kadınlar için sağlığın hafif hastalıklardan sonra düzeleceğine yorulur.

Rüyada bir eczaneye girmek hayatınızda ciddi değişiklikler olacak demektir. Eczane ve eczacı görmek kişinin durumuna göre yorum yapılır. İlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atılmak olarak da yorumlanır.

Salimi’ye göre: Rüyada eczane görmek sağlıkla ilgili bir durum ile yorumlanır. Rüyada bir eczaneye girip ilaç aldığını görmek, hastanızın iyileşeceğine; aradığınız ilacı bulamadığınızı görmek, hastalığın devamına; bir eczaneye girince eczacının orada olmadığını görmek, hastanızın ağırlaşacağına; eczanenin kapalı olduğunu görmek, hastanızın öleceğine; ilacı yapmak için eczacının de sizinle birlikte evinize geldiğini görmek, hastanızın iyileşeceğine delildir.

Bir başka rivayete göre de: Eczane görmek, ilaç alma durumu olmuşsa sağlık, sıhhat ve afiyete işarettir demişlerdir.

Rüyada eczanede ilaç yerine kitap görmek kitabevine, ilim neşreden kuruluşlara delalet eder.

Rüyada eczanede doktora muayene olduğunuzu görmek bünyenizin psikolojinizin kötü durumda olmasından dolayı zayıflayacağının habercisidir.

Rüyada eczanede tansiyon ölçtürmek yorgunluklarınızın, kırgınlıklarınızın ve aile sorunlarınızın dengenizi bozacağı şeklinde rüya tabiri yapılır.

Rüyada eczanede iğne olmak hastalığınıza çok kolay bir şekilde şifa bulacağınız, ilaç ya da terapi ya da fizik tedavi gibi bir yöntemin sonuç vereceğinin işaretidir.

Rüyada eczane dolaplarında ilaç yerine şeker görmek, hastalığınızın sebebinin tamamen psikolojik olduğuna bunun için gerekirse bir psikolog veya psikiyatra gitmeniz gerektiğine işarettir.

Rüyanızda eczacı olduğunuzu görmek kendi hastalığınıza şifa bulduğunuz yöntemi başka insanlara da anlatarak onların da sağlıklarına kavuşmalarını sağlayacaksınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada eczane açmak, kalbinizin iyilik yapmanızı sağlayacak şekilde temizleneceğinin ve mutluluğunuz için yardım yapmaya gücünüz olacağına işaret eder.

Rüyanızda eczanenin önünde beklediğini görmek bir yakınınızın sağlığı için endişe duyacağınıza ve ona yardım edebilmek için her an teyakkuzda olacağınıza işaret eder.

Eczane

“Rüyada Eczane Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda, eczanede yıllardır konuşmadığım, dargın olduğum bir arkadaşımı gördüm. Güya kendisi eczacıymış ve kapanmasına az kalmış. Kepenkler yarıya kadar kapalı ama ben girmiyorum, karşılaşmayayım diye. Arkadaşımı gönderiyordum. Ne anlama gelmektedir?

    1. Sevgili Andrea. Rüyalarda görülen kişiler sadece birer semboldür. Dargın olduğunuz arkadaşınız da, size yardımı dokunabilecek birini temsil ediyor. Bu kişi, sizin ulaşmakta zorlandığınız biri olabilir ya da gerçekten muhatap olmak istemediğiniz biri de. Ancak zamanınız az. Biraz daha oyalanırsanız, kepenkler kapanacak ve iş işten geçecek. Arkadaşınızı eczaneye göndermeniz ise, o kişiye ulaşmak için araya bir aracı koyduğunuz anlamına geliyor. Eğer bir işte ya da devlet dairesinde çalışıyorsanız ve terfi almak ya da pozisyon değiştirmek istiyorsanız, araya adam koyuyorsunuz demektir. Çalışmıyorsanız, özelde bir işinizi halletmek için araya bir adam koyduğunuzu gösterir. Gerçi siz bu mesajı yazalı 1 yıl geçmiş. Olanlar çoktan olmuştur herhalde. Ama yazdıklarımın doğru olup olmadığını da bana bildirmenizi rica ederim. Saygı ve selamlarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir