Rüyada Duvarlar Görmek

Rüyada duvarlar görmek, maneviyatı çok kuvvetli kişilere işaret eder. Bu rüya, maneviyatınıza çok önem verdiğinizin işaretidir. Hedefleriniz ve tüm mücadeleleriniz sonrasında arzu ettiğiniz yaşama kavuşabileceğiniz şekilde yorumlanır.

Rüyada duvarlar görmek tabiri, ailenizden birinin uzun ve ciddi bir hastalık dönemine gireceğini söyler.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Duvar Saati, Duvar Kemeri, Kale Duvarı

Rüyada Duvar Yıkılması

Rüyada duvar yıkılması, yaşamdaki tüm engelleri en kısa sürede aşabileceğiniz anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda, evlilik gibi işlerde her zaman büyük bir kolaylık olarak da yorumlanır. (Bkz. Evin Yıkılması)

Rüyada Duvar Örmek

Rüyada duvar örmek, güzel ve faydalı işler yapacağınıza işarettir. Eğer kerpiçten duvar örerseniz, mal varlığınızın daha fazla olacağına delalettir. (Bkz. Bahçe Duvarı)

Rüyada duvar ördüğünü görmek, hayatınızın geri kalanında her zaman faydalı ve güzel işler başaracağınıza işaret eden bir rüyadır. Bu rüya mal varlığınızda artış olarak da yorumlanır.

Rüyada Duvar Silmek

Rüyada duvar silmek görmek, kötü giden talihinizin bir anda döneceği ve en kısa sürede isteklerinizin gerçekleşeceği anlamına gelir. Evlat sahibi olmaya da yorulur.

Rüyada Duvar Yıkmak

Rüyada duvar yıkmak, yaşamınızda sizi engelleyen tüm engelleri tek tek aşacağınıza yorulan bir rüyadır. Büyük çabalar sonrasında büyük bir mala kavuşacağınıza işarettir. (Bkz. Ev Yıkmak)

Rüyada Duvar Boyası Görmek

Rüyada duvar boyası görmek, kaybettiğiniz tüm cesareti yeniden toparlayacağınıza ve işlerinizi yoluna koyacağınıza işarettir. Bu rüya aynı zamanda, büyük nimetlerle ödüllendirileceğinize de delalet eden bir rüyadır. (Bkz. Boyacı)

Rüyada duvar boyası görmek, sizin yeniden iş girişimlerinde bulunmanıza yorulur. Aynı zamanda bozulan ilişkilerinizi yeniden toparlamanıza, sorunlu giden evliliğinizi kurtarma çabalarına da işarettir. Hayatta kaybedilenleri yeniden kazanmak için kendinizde cesaret bulacağınız şeklinde de tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Duvarı Maviye Boyadığını Görmek

Rüyada duvarı maviye boyadığını görmek, çok kazançlı işlere gireceğinize işarettir. Çok başarılı olma yolunda atacağınız ilk adımlar olarak da tabir edilir. Bazı nedenlerle kazancınızda düşmeler yaşanacağına ve daha sonra çok daha fazla şekilde artacağına da işaret eden rüyalardandır. (Bkz. Mavi)

Rüyada Evin Duvarlarının Çatladığını Görmek

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek, maddi açıdan çok kazançlı işler yapacağınıza işaret eder. Bu rüya aynı zamanda, yaşamda çok büyük kudretin de sahibi olacağınızın habercisidir.

Rüyada Islak Duvar Görmek

Rüyada ıslak duvar görmek, manevi anlamda kendinizi huzursuz hissedeceğinize işarettir. Ruhsal bir çöküntü yaşayacağınıza işaret eden bu rüya, uzun bir süre ruhsal bunalım geçirmenize işarettir. Başarı ve saygınlık kaybı olarak da yorumlanabilecek rüyalardandır.

Rüyada Duvara İşediğini Görmek

Rüyada duvara işediğini görmek, hayırlı bir rüyadır. Uzun süredir beklediğiniz bir işin olumlu sonuçlanacağına işaret eder eder. Aynı zamanda güzel bir ortaklığın başlangıcı olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Duvarları Rutubetli Görmek

Rüyada duvarları rutubetli görmek, iş ve özel hayatta zor günlere işarettir. Başarılı olmak için giriştiğiniz tüm projelerin sonuçsuz kalmasına, ruhsal problemlere, kavga ve tartışmalara işarettir. (Bkz. Rutubet)

Rüyada Duvar Temizlemek

Rüyada duvar temizlemek görmek, artık talihinizin döneceğine ve her işte başarıyı yakalayacağınıza işaret eder. Bu rüya, kendinize yeni bir yaşam sayfası açacağınıza da işaret eder.

Rüyada Duvar Tırmanmak

Rüyada duvar tırmanmak görmek, çok zor hayat koşullarına yorulur. Bu rüya aynı zamanda zorlu mücadeleler sonucunda girdiğiniz tüm savaşları kazanacağınız şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada Duvar Ören Usta Görmek

Rüyada duvar ören usta görmek, hem çevrenizdekilere yardım edeceğine, hem de sizden üst mertebede bulunanlardan yardım alacağınıza işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Duvar Kağıdı Görmek

Rüyada duvar kağıdı görmek, ev değiştirebileceğinize işaret eder. Evlilik, taşınma gibi konularla meşgul olacağınız anlamına gelir.

Rüyada Duvar Kağıdı Yapıştırmak

Rüyada duvar kağıdı yapıştırmak görmek, kendi azminiz ile yüksek yerlere gelebileceğinize işaret eden bir rüyadır. Aynı zamanda çevrenizde bulunan kötü düşünceli kişilere de işarettir.

Duvarlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir