Rüyada Allah Yazısı Görmek

Ayrıca bkz: Besmele, Yazmak, Evliya

Rüyada Allah yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin huzura, rahata ve mutluluğa ereceğini, dileklerinin kabul olacağını ve emellerine kavuşacağını işaret eder. Rüya sahibinin bir derdi olduğunu ve bu derdine derman bulamazken hiç beklemediği bir anda ettiği duaların kabul olacağını ve derdine dermanı en kısa zamanda bulacağını rivayet eder. Hayırlara ve kurtuluşa erileceğinin en güzel göstergesinden birisidir.

Rüyada Allah yazısı görmek eğer rüya sahibi hasta ise derdine derman bulacağının, tez zamanda toparlanacağının, eski sağlığına kavuşarak mutlu ve uzun ömürler yaşayacağının ve hayatının geri kalan bölümünde sağlığı ile ilgili çok ciddi şeyler yaşamayacağının habercisidir. Eğer rüya sahibinin borcu varsa bu borcunu tez zamanda kapatacağının, kapattıktan sonra da kazanacağı her paranın bereketlenip bollanacağını ve rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağını rivayet eder. 

Eğer rüyayı gören kişi bekar ise, karşısına helal süt emmiş, Allahtan korkan, maneviyatı oldukça kuvvetli ve kalbi temiz birinin çıkacağının ve kişi ile çok geçmeden Allah katında bir yuva kuracaklarını ve yuvalarından da bereketin rızkın ayrılmayacağını işaret eder. Rüyayı gören kişi evli ve çocuğu olmuyor ise Allahın izni ile en yakın zamanda bir çocuk sahibi olacaklarını, bu çocuğun da aileye huzur, mutluluk ve bol bereket getireceğini delalet eder. 

Rüyada Allah yazısı görmek ne demek genel anlamda her zaman hayra yorulur ve rüyayı görenin hayatında hayırlı değişimler olur. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah yazısı görmek edilen duaların kabulüne, pişmanlıklardan dolayı edilen tövbelerin kabulüne rivayet eder şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Gökyüzünde Allah Yazısı Görmek

Rüyada gökyüzünde Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin dualarının kabul olacağının habercisidir. Rüya sahibinin ettiği duaların artık kabul olma zamanının geldiğini, kişinin dünyada çektiği acıların, mutsuzlukların ve hastalıkların artık miladını doldurduğunu ve bu rüyadan sonrasında daha rahat ve mutlu olacağı bir yaşam süreceğini rivayet eder. 

Eğer rüyayı gören kişi Allah’a inanmayan, dua etmeyen ve doğru yoldan çıkmış bir kişi ise bu rüya onun için haberci bir rüyadır ve eğer rüya sahibinin dua ederse ve tövbe ederse tövbelerinin kabul olacağını ve bu durumun o kişi için bir fırsat olacağını işaret eder. Bu kişi bu rüyadan sonra tövbe etmeli ve dua etmelidir. Çünkü ancak o zaman işleri de hayatı da yoluna girecek ve hayırlı paralar kazanacak ve bu kazandığı paralar bereketlenecektir. 

Rüyada gökyüzünde Arapça Allah yazısı görmek rüyayı gören kişinin Allah katında çok önemli bir yerde olduğunu işaret eder. Rüya sahibinin dünyada yaptığı hayırlı işler, ettiği dualar ve karşılıksız yaptığı yardımların hepsinin kendisine kat kat döndüğünü ve ne istediyse olduğunu ve bundan sonra da olacağını rivayet eder. 

Rüyada gökyüzünde Allah yazan bir buluttan yağmur yağdığını görmek rüyayı gören kişinin çevresinden birinin her zaman rüya sahibine destek olduğuna, rüya sahibinin bu kişinin duaları ve desteği ile ayakta durduğuna, maneviyatının bu kişinin desteği ile güç bulduğuna ve bu kişinin de Allah’ın sevdiği sayılı kullardan olduğuna delalet eder.

Rüyada Allah Yazısı Yazmak

Rüyada Allah yazısı yazmak, rüya sahibinin kendi emeği, kendi çabası ve kendi tırnakları ile bazı durumları zorlaya zorlaya, kan revan içinde istediği şeyleri başaracağına rivayet eder. 

Rüyada Allah yazısı yazmak anlamı, rüya sahibinin azimli, yılmayan ve Allaha çok dua eden bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren tanımlayıcı rüyalardandır. 

Rüyada Allah yazısını kalemle gökyüzüne yazmak, kişinin Allah’tan aldığı güç ile başkalarına güç vereceğini, çevresinde bulunan yardıma muhtaç ve düşkün insanlara maddi olmasa da manevi olarak destek vereceğini ve o kişilerin inançlarını güçlendireceğini ve o kişilerin yoldan çıkmasını ve bertaraf olmasını engelleyeceğini işaret eder. 

Rüyada Allah yazısını evinin duvarına yazdığını görmek rüya sahibinin evinin, anne ve babasının evli ise eşi ve çocuklarının hayırlı olduğuna, kişinin bu insanların desteğini çok aldığına ve rüya sahibinin her birine ayrı ayrı çok dua ettiğine delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise, rüya sahibinin kendisini mutsuz ve başarısız eden her türlü engeli aşacağına, huzurlu, mutlu olacağına ve yüzünün gülmesini sağlayacak temiz haberler alacağına işaret eder.

Rüyada Allah Yazdığını Görmek

Rüyada Allah yazdığını görmek genel anlamda Allahtan alınacak gücün habercisidir. Rüyada vücudunda Allah yazdığını görmek, rüya sahibinin elde edeceği makam ve mevkiye delalet eder. Rüya sahibinin en çok istediği hedefine ulaşarak yüksek bir makam sahibi olacağına, çevresi tarafından fikrine, zikrine önem verilen bir insan konumuna geleceğine ve çok saygın bir insan olacağına işaret eder. 

Rüyada yastığında veya yorganında Allah yazdığını görmek rüyayı gören kişinin hasta ise şifa bulacağını, en yakın zamanda iyileşeceğini ve derdinin son bulacağını rivayet eder. 

Rüyada aynaya bakarken ayna üzerinde Allah yazdığını görmek rüya sahibinin hayaller kursa bile hayal kırıklığı yaşamayacağına ve bu hayallerini gerçekleştirecek insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada Arapça Allah Yazdığını Görmek

Rüyada Arapça Allah yazdığını görmek, Allaha yakınlığı, Allah yolunda ilerlendiğini ve güçlü maneviyatı işaret eder. Rüya sahibinin Mevla katında güzel bir yere sahip olduğunu gösterir. 

Bazı rüya alimlerine göre Arapça Allah yazısı görmek, rüyayı gören kişinin dert ve kederlerinden arınıp bir kuş misali hafifleyeceğini ve huzura kavuşacağını delalet eder.

Rüyada Allah ve Muhammed Yazısı Görmek

Rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek, görülebilecek en hayırlı rüyalardan biridir. Rüyayı gören kişinin refaha, huzura ereceğini, yükseleceğini rivayet eder. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda kudrete ve güce sahip olacağına ve elindeki bu gücü de yine Allah katında kullanacağına ve çevresindeki kişilerin maneviyatlarını güçlendireceğine işaret eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada Allah ve Muhammed yazısı görmek rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceği, yaşlılığında da evlatları tarafından himaye edilerek kimseye mahcup edilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Allah Yazısı

“Rüyada Allah Yazısı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Bir sorum olacaktı. Babam anneannemi rüyasında görmüş ve evlerinin üzerinde iki Allah’ın adı ile yazısını okumuş. Babası da bunun ne olduğunu sormuş o da git annene sor demiş. Annesine sormuş bu ne bunu boz ve Lailaheillallah yaz demiş Babam. Anneannemse ağlamış ve hiç bir şey söylememiş. Anneannemse 3 ay önce rahmetli olmuş. Bunun yorumu ne ola bilir? 

  2. Rüyamda mesaj alıyordum "Allah'a amenet ol" diye ama tam açıklamasını bulamadım. Acaba ayrılık mesajı mıydı. Bana öyle geldi bir yanıt verirseniz çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir