Rüyada Allah (C.C.) Hazretlerini Zikretmek Görmek

Rüyada Allah (C.C.) hazretlerini zikretmek görmek, ahiret ve dünya hayatınızda makamınız ve kıymetiniz artacağı anlamına gelmektedir. Sadece rüya sahibi değil annesi ve babasının da dünya üzerinde kıymeti artacağı anlamına gelmektedir. Rüyanın bütün anlamları iyiye işarettir. Hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlara, sizin arkanızdan iş çeviren insanlara ve düşmanlarınıza karşı galip geleceğine işarettir. Hayatını daha güvenli ve huzur içerisinde yaşamaya başlar.

İş hayatında veya eğitim hayatında önünde hayırlı kapılar açılmaktadır. İş hayatınızda yönetici veya bir üst mevkilere çıkacağınıza işarettir. Bu yaşadığınız güzel olayda iş yerinde sizi çekemeyen insanlardan gelebilecek belalardan da kurtulacağınız anlamdadır. Başında bir sıkıntısı varsa tez zamanda kurtulmaktadır. Güç işlerinden kurtularak, selamete çıkmaktadır.

Rüyada Korkudan Allah Diye Bağırmak 

Rüyada korkudan Allah diye bağırmak, her anlamda güzel ve hayırlı bir rüya olduğu anlamına gelmektedir. Her ne kadar korkudan bu rüyayı görseniz de hayatınızda korktuklarınızdan emin olacağınız anlamına gelmektedir. Çevrenizde düşmanlarınızın yapacağı işlere karşı galip geleceğiniz anlamı taşımaktadır. Onların yaşattığı sıkıntılardan göz açıp kapayıncaya kadar kurtulacağınız anlamındadır. Çekilecek çilenizin kalmadığına delalet eder.

Rüyada korkudan Allah diye bağırdığını görmek, rüya sahibi bu zor olaylardan tamamen Allah (C.C.) sığınacağı anlamındadır. Gelecekte hak yolunda yürüyeceği ve ibadetlerini daha dikkatli ve özenli yapabileceği anlamındadır. Kişi eğer bekar ise en yakın zamanda muradına erecektir. Dünyevi hayatınız ve ahiret hayatınız iyi olacağına işarettir. Rüya sahibinin gelecekteki hayatının bolluk, bereket, huzurlu ve kazançlı bir şekilde geçeceği anlamındadır.

 

Rüyada Ölmüş Birinin Zikir Çektiğini Görmek

Rüyada ölmüş birinin zikir çektiğini görmek, iki farklı anlama gelmektedir. İlk olarak eğer rüyanızdaki zikreden kişiyi tanıdığınız birisi ise yaşadıkları kayıp duygusu ile baş edememe durumunuzu ifade etmektedir. O kişiye karşı duyduğunuz ağır özlemi ifade etmektedir. Bu kişi eğer rüyanızda zikir çektiğini görüyorsanız ahiret hayatında mertebe atlayacağı anlamına gelmektedir. İkinci olarak ise rüyanızda zikir çeken ölmüş kişiyi tanımıyorsanız yüz güldürecek olaylar anlamına gelmektedir.

Rüya sahibinin en yakın zamanda neşesini getirecek sözler duyacaktır. Uzun zamandır görüşmediğiniz ve hasret duyduğunuz bir kişinin evinize misafir geleceği anlamındadır. Evinize gelecek kişinin getireceği müjdeli haberlere yorumlanmaktadır. Eğer hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız, kısa bir süre sonra bu sorunlardan kurtulacağınıza delalet eder. 

Rüyada Birinin Zikir Çektiğini Görmek

Rüyada birinin zikir çektiğini görmek, rüya sahibi için hayırlı bir rüya olduğu anlamına gelmektedir. Bu rüyaya sahip kişilerin hayatlarında en küçük yanlışta vicdan rahatsızlığında bulunduğu anlamına gelmektedir. Yaptığı yanlış veya yanlışlardan dolayı içine düştükleri çaresiz döngü ve hatayı telafi etmek istedikleri anlamına gelmektedir.

Rüyada birinin zikir çektiğini görmek ne demek: Rüya sahibinin iç dünyasında güçlü maneviyat duygusu olduğu anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişi yaptığı yanlışları telafi edeceği anlamına gelmektedir. Ayrıca hayatında hiç beklemediği hayırlı kapılar açılacaktır. Düşmanlarından gelebilecek belalardan en kısa sürede kurtulacaktır. Kişinin hakkında çıkan dedikodular veya iftiralardan kurtulmaya tabir edilmektedir. Bu rüyanın bir diğer anlamı ise mertebe atlamak demektir. Toplum yaşantınızda, iş hayatınızda ve ahiretinizde mertebe anlayacağınız anlamına gelmektedir. 

Rüyada Allah’ı Zikretmek Diyanet

Rüyada Allah’ı zikretmek Diyanet anlamında ise hem dünyada hem de ahirette tüm hayır kapıların açılacağına işarettir. Hem dünyevi hem de ahiret aleminde mutluluk, sevinç, esenlik ve huzur yaşayacakları anlamına gelmektedir. Dünyevi hayatında zengin, ahiret hayatında ise yüksek mertebede olmaktadır.

Rüyada Allah’ı zikretmek İslami tabiri, rüya sahibinin sosyal ve iş hayatında her işi kolaylaşmaktadır. İş ve eğitim hayatlarında istedikleri hayırlı kapılar açılmaktadır. Başınıza gelebilecek her beladan emin olacağınız anlamında yorumlanmaktadır.

Rüyasında Allah (C.C.) ve çeşitli sıfatları ile zikreden kişinin sıkıntısı ve kederi varsa, en yakın zamanda bunlardan kurtulmaktadır. Sevdiklerinden ayrılmayacağı güzel bir ömür yaşayacaktır.

 Allah (C.C.) Hazretlerini Zikretmek

“Rüyada Allah (C.C.) Hazretlerini Zikretmek Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda gökyüzüne bakarken bulutlardan ALLAH yazısını görüyorum ve o yazıyı yanımdaki baldızıma göstererek sonundaki kıvrımın tam ay şeklinde olduğunu söylüyorum. Bu rüyayı dört sene önce gördüm. Bunun yorumunu mail adresime yapabilir misiniz?

  2. İlk kez böyle bir şey oldu lütfen cevaplayın. Rüyam tam olarak 15 dakika önce gerçekleşti. Rüyamda kız arkadaşımın ilk sevgilisiyle telefonda konuşuyordum çocuk sarhoştu tam ona küfür edecektim kulağıma başka biri Allah'ın isimlerini say deniz dedi uyanıverdim anlamı ne olabilir?

  3. Rüyamda evimin önündeki yolda gökyüzünden siyah kocaman bir saat ve saatin ortasında sarı renkte ALLAH yazısı yolun ortasına iniyor tam yere değecekken yeniden havalanıp gökyüzünde kayboluyor. Bu rüyanın anlamını yapabilir misiniz? Teşekkürler.

  4. Ben TANRIYI 2, 6,2016 tarih ve saat 02.15 te sol omzumun arkasında hissettim. Beni Onu niye fark etmediğime sitemkâr davrandı. Ben de arkada gözüm olmadığı işareti yapıp sol elini öptüm. Ellerinin ten sıcaklığını bile hissettim. Yorumunu yazar mısınız? Mail adresime gönderirseniz sevinirim. Selam ve sevgiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir