Rüyada Büyücü Görmek

Ayrıca bkz: Cadı, Üfürükçü

Rüyada büyücü görmek genel olarak hayırlı olmayan durumların geleceğini işaret eder. Rüya sahibinin çevresinde yüzüne gülen ancak yaptığı davranışlar ve söylediği sözler ile kuyusunu kazmaya çalışan kişiler olduğunu gösterir. 

Rüyada Büyücü Görmek Ne Demek? 

Bir işte yükselmeye çalışan kimsenin ayağına çelme takılması, düzenin bozulması ve riyakârlığın artması şeklinde yorumlanır. Rüyada büyücü görmenin manası oldukça geniştir. 

Rüyada kişi kendisini büyücü olarak görmüşse bu kişinin tembel olduğunu ve ertelediği işler yüzünden büyük paralar kaybettiğini işaret eder. Rüyada büyücünün peşinden gidilmesi ve bazı istekler için büyücüden medet umulması, kişinin yakın gelecekte büyük bir tehlike içinde olacağı şeklinde tabir edilir.

Büyü Yapan Birini Görmek

Rüyada büyü yapan birini görmek hesapsızca yapılan hareketler sonucu karşılaşılan güçlükler anlamına gelir. Bu güçlükler kişiyi her yönden yıpratacaktır. Kişinin içinde bulunduğu bu olumsuz durum başka insanların da başının derde girmesine neden olacaktır. 

Rüyada Büyücü Birini Görmek Ne Anlama Gelir? 

Rüyada büyücü birini görmek ev sahibi tarafından evden çıkarılmaya, daha önceden planlanmış bir tatil için pürüz çıkabileceğine işaret eder. 

Rüyada büyücünün sizden para istediğini görmek kaybedilen eşya ya da değerli bir mülk olarak yorumlanır. Genellikle rüyada büyücü birini görmek uğursuzluk olarak tabir olunur.

Büyücü Hoca Görmek

Rüyada büyücü hoca görmek ve büyücü birini görmek benzer anlamlar içermektedir. Büyücü hoca sadakatsizlik, art niyet ve belalı işler anlamına gelir. Kulaktan dolma haberlere inanıp bir yakınının sadakatinden şüphelenme ve bunun sonucu olmadık işlere kalkışma meydana gelecektir. Ayrıca rüyada görülen büyücü hoca sakallı bir hoca ise bu hocanın kişinin başına çorap öreceğini ve hayatını darmadağın edeceğini gösterir. 

Rüyada büyücüye gitmek kötü kader ve bahtsızlık demektir. Olaylar karşısında bahtsızlık yaşamak ve gayet rayında giden işlerin bir şekilde ayağa dolanması olarak tabir edilir. 

Rüyada büyücüye gitmek ne demek: Can sıkıntısı ve huzurun kaçması demektir. 

Büyücü Görmek Tabiri

Rüyada büyücü görmek farklı tabirciler tarafınca başka anlamlara da yorulmuştur. Rüyada görülen büyücü hazır cevaplılık, kıvrak zekâ ve ustalıkla her işi becermek anlamına gelmektedir. Rüyada bu kişi kendisi büyücü olmuşsa üstün maharetiyle her işin kolaylıkla üstesinden gelen biridir.

Büyücü Erkek Görmek

Rüyada büyücü erkek görmek bir erkek tarafından rakip görülmesi olarak yorumlanmaktadır. Bu erkek sizin kariyerinizdeki yükselişinize mani olup arkadaşlarınızla aranızı açacaktır. Rüya sahibi, bu erkekle bir tartışmasından dolayı her anlamda olumsuz duruma düşebileceği şeklinde yorumlanır.

Büyücü ile Konuşmak Görmek

Rüyada büyücü ile konuşmak görmek kişinin geleceği anlatan her türlü işle uğraştığı anlamına gelir. Kahve falı, el falı, burçlar, tarot gibi gelecekten haber veren uğraşlar kişinin yaşamın bir parçası olarak nitelendirilir. Kişinin bütün bu uğraşları sizin kafanızı dağıtmanızı ve dünya hayatının stresinden bir nebze kurtulmanızı sağlayabilir.

Büyücü Kadın Öldürmek Görmek

Rüyada büyücü kadın öldürmek mal ve mülk olarak tabir edilmektedir. Büyücü kadın öldürmek, yüklü bir borcun ödenip kısa sürede feraha ulaşmayı gösterir. Ailesinin uzun yıllar geçimini sağlayacak kadar paraya sahip olmaya ve güvende olacağını gösterir. 

Rüyada yaşlı, büyücü kadını öldürdüğünü görmek uzun süredir uğraşılan projenin sonunda maddi anlamda kazanç getireceğine işaret eder.

Büyücüden Kaçmak Görmek

Rüyada büyücüden kaçmak görmek yıllardır yaşanan aşk dolu bir ilişkinin bir kavga sonucu biteceği şeklinde yorumlanır. Büyücüden kaçmanın başka bir anlamı da çaresiz kalmak ve gözyaşı dökmek olarak da tabir edilir. Rüya sahibi uzun süredir biriktirdiği parayı hayırlı işlerde kullanacak ve başkalarının duasını alacaktır.

Büyücü Görmek Diyanet

Rüyada büyücü görmek diyanet olarak haram kazanç sonucu kişinin sıkıntıya gireceğini gösterir. Büyücü görmek kişiyi maddi anlamda zarara sokacak ve uzun bir süre borcunu ödeyemeyecek demektir.

Büyücü Görmek İslami

Rüyada büyücü görmek İslami olarak caiz olmayan ve haram kılınan işler arasındadır. Rüya sahibi inancından uzak olan meşguliyetler içinde olacak. Bununla birlikte bunu duyan insanlar kişiye sırt çevireceklerdir. Büyü ve fal İslam dinine göre kesinlikle yasaklanan şeylerdir. Hatta bazı İslam alimlerine göre rüyada büyücü görülmüşse ivedilikle tövbe edilmesi şarttır.

Büyücü

“Rüyada Büyücü Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba ben rüyamda bir insanın büyük bir evde yaşadığını ve sonradan büyücü olup yanında da hayalet olduğunu gördüm ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir