Rüyada Lağım Görmek

Rüyada lağım görmek borç ve üzüntüye, insanın içinden geçirdiği kötü düşüncelere işarettir. Bir kimsenin kendisini lağım içinde çırpındığını görmesi, iş hayatında iflasa doğru koştuğunu ve durumunu düzeltmeye çalışması gerektiğine delalet eder.

Rüyada lağım içinde çırpındığını gören kadın ise bir batağa sürüklenmek üzere bulunduğuna, dost ve arkadaşlarını iyi kimselerden seçmesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada lağıma düşmek ve oradan çıkmak hatalı bir işten dönmeye delalet eder. Büyük para, zenginliktir.

Bir başka rivayete görede: Lağım görmek, lağımdan üzerine bir şey bulaştığını görmek, bir takım sevimsiz işlere girmeye ve mahcup olmaya işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Bataklık Görmek

Rüyada lağım görmek, hiç hayırlı olmayan bir rüya şeklinde tabir edilir. Gam, keder ve zorluklarla çok yıpranacağınıza, içinden çıkılması zor belaların içine düşeceğine alamet eder. Bu rüya hastalık, dert, üzüntü anlamını taşır. Hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayacağınızı, eski ruh sağlığınıza kavuşmak için yanınızda size sürekli destek olacak birilerini arayacağınızı ifade eder. 

Rüyada lağım görmenin diğer bir tabiri ise uzun zamandır hastanede yatan bir akrabanızın kötüleştiğini ya da vefat ettiği haberini alacağınızı gösterir. Telefon ile aileden birinin size kötü bir haber vereceği, bu haber yüzünden içinize kapacağınızı işaret eder. 

Rüyada Lağım Faresi Görmek

Rüyada lağım faresi görmek, rüyanın tam tersi olacak şekilde tabir edilir. Mutlu bir haber alacağınıza, sıkıntılarınızdan kurtulup keyif yapacağınıza delalet eder. Aynı zamanda sizi kendisine aşık ettirecek birisiyle tanışıp yıldırım nikâhı ile evleneceğinizi ifade eder. 

Rüyada Lağım Suyu Görmek 

Rüyada lağım suyu görmek, tehlikesi olan işlere girip başkasına mahcup olmak anlamına gelir. Ailenizin hiç tasvip etmediği bir işte çalışmaya başlayacağınıza ancak bu işleri bırakmak için çabalayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Lağım Çukuruna Düştüğünü Görmek 

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek, fakirlikten kurtulup zengin olmak anlamına gelir. Gecikmiş borçlarınızı tek tek ödeyeceğinize, paranızın daha da kıymetleneceğine, ailenizin siz öldükten sonra bile rahat edecekleri maddi imkân sağlayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Lağım Taşması Görmek 

Rüyada lağım taşması görmek, hayatınızda hayırlı gelişmeler yaşanacağı ve tahsilinizi çok güzel derecelerde tamamlayacağınız şeklinde tabir edilir. Hem iş hem de sosyal yaşantınızda kendinizi göstereceğinize bu sayede daha başarılı bir kimliğiniz olacağına delalet eder. 

Rüyada Lağım Temizlemek Görmek 

Rüyada lağım temizlemek görmek, ilk etapta canınızı çok sıkacak bir problem ile karşılaşacağınızı sonra sorun çözülünce derin bir oh çekeceğinizi ifade eder. Rüyasında lağım temizlediğini gören biri mahkeme, dava gibi sorunlar ile uzun süre uğraşacağı ancak yine de bunları sorunsuz atlatacağı anlamına gelir. 

Rüyada lağım temizlemek görmek tabiri, bazı şeylerin kıymetini anlayıp değerlerinin yeni farkına varmak anlamını taşır. Anne ve babanız ile daha çok görüşeceğinizi, her konuda daha çok destek olacağınızı ve ömürlerinin sonunda değin hayırlı bir evlat olacağınızı gösterir. 

Rüyada Lağım Kokusu Almak 

Rüyada lağım kokusu almak, eşinizle ufak tefek sorunlar yaşayacağınızı ancak bu sorunların sonucunda birbirinizin değerini daha çok bileceğinizi gösterir. Eşinizi ya da sevgilinizi kaybetmekten korktuğunuza, küçük münakaşaların aşkınızı daha fazla alevlendireceğine ve sizi sımsıkı kenetleyeceğine delalet eder. 

Rüyada Birinin Lağıma Düştüğünü Görmek

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek, sizi yepyeni bir dünyanın beklediği şeklinde tabir edilir. İş hayatından reddedilmeyecek karlı teklifler alacağınıza, evinizde bereketin ve nimetin artacağına, hayırlı ve kalbinizi heyecanlandıracak bir kısmet bulacağınıza delalet eder. Böyle bir rüya gördüyseniz bu rüya hayatınızı tamamen değiştirecek yeni şeylerin habercisi olduğunu gösterir. 

Rüyada Lağım Pisliği Görmek 

Rüyada lağım pisliği görmek hayra yorulmaz. Doğru yoldan çıkıp kötü yollara doğru ilerleyeceğini ve bu nedenle günahkâr bir kul olacağınızı gösterir. İçinizdeki güzel duyguları dinlemeyip başka insanlara kulak asacağını, bu durumdan kurtulmak için tövbe ve istiğfar edip Allah’a yakaracağınızı ifade eder. 

Rüyada Lağım Pisliği Bulaşması Görmek 

Rüyada herhangi bir yerine lağımdan gelen insan veya hayvan dışkısı bulaştığını ve onu temizlediğini görmek, hayırlı şeylerin yakın gelecekte gerçekleşeceği anlamına gelir. Helal kazanç sayesinde rızkınızın kat kat artacağına, şansınızın açılıp kısmetinizin artacağınıza, alın teri döktükten sonra büyük bir servet sahibi olacağınıza alamet eder.

Lağım 

“Rüyada Lağım Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda arabayla hendeği fark etmedim ve hendeğe yuvarladım. Direksiyonda arkadaşım vardı. Burası bir inşaat alanı idi. Orada lağım suları üzerimize geldi ve ben yuttum ve uyandım. Çok etkilendim. Bu yüzden size sormak istedim. Neye işarettir bu? Bana yardımcı olurmuşsunuz.

  2. Rüyamda havuz büklüğünde bir lağımın üzerinde baya yüksekte ince tahtanın üzerinde annemle duruyoruz. Bir tahtada annem diğer tahtada ben ayrı yani beni oynamaya başlıyor. Hemen ileride ev var son anda evin duvar dibine atlıyorum. Düşmekten kurtuluyorum. Duvar dibinde bir sürü karınca vardı iri iri berbat bir rüyaydı. Son zamanlarda lağımla ilgili rüyalar görüyorum. Merak ediyorum neden?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir