Rüyada Pislik Görmek

Bakınız; Necaset, Pislik Böceği

Rüyada pislik görmek: Haram yollardan para kazanacağınıza yorumlanır. Rüyada pislikle oynadığını görmek, vaktinizi yararsız işlerle geçiriyorsunuz demektir.

Rüyada insan pisliği görmek, toplu paradır. Rüyada kişinin üstüne pislik yapışırsa zengin olur.  Rüyada hayvan pisliği görmek, aynı anlama gelir.

Rüyada pislik görmek ya da pislikle oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine; at veya diğer hayvan pislikleri görmek, kısa bir yolculuğa çıkacağınızı işarettir.

Rüyada pisliğin bir yerinize bulaştığını görmek, manasız ve faydasız işlerle zaman harcadığınıza delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada pislik görmek, mal ve temizlige işarettir.

Rüyada pislik görmek tabiri, temizliğe; pis bir insan görmek, fakir için küçük bir yükselmeye, zengin için gerilemeye işarettir.

Pislik

“Rüyada Pislik Görmek” üzerine 8 yorum

  1. İnsan pisliği rüyada görmek kesinlikle zenginlik değil, çok büyük sıkıntı demek. Bunu kendimden ve bazı arkadaşlardan biliyorum. Ben at pisliği hayvan pislikleri gördüm ve onları hortumla temizledim. Aydınlatırsanız çok sevinirim ve bana dünür geleceklermiş, evliyim kendim 44 yaşındayım. Seviniyorum rüyamda bana kısmet var, gelecekler diye. Lütfen cevabı verin teşekkürler.

  2. Rüyamda bir arazideyim. Çayırlık bir yerdi, orda tuvaletim gelir ve hemen oraya bir yere yaparım.  Sonra peçete ile temizlemek isterim ama elimde peçete yok ve elime kendi pisliğim bulaşır. Ben hemen temizlemek için suya giderim. Suyla yıkadıkça elimden çıkmaz, yıkadıkça çıkmaz. Sonra uyanırım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür.

  3. Salonda koltuğun yanında büyük abdestimi yapıyorum ve birinin hazırladığı valizin içinde beyaz bir defter yaprağı alıp pisliği kağıdın üzerine koyuyorum.

  4. Tavuk kümesi gibi bir yerde insan pisliğine tamamen batmış tavuk. Sadece tavuğun sesi geliyor. Pisliğin içinde olduğundan tutacak yeri yok. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  5. Rüyamda babam olduğu söylenilen fakat babama benzemeyen bir kişi bahçede ben otururken gizlice arka tarafımdan yaklaşır, başımdan aşağı pisler fakat pislik bana bulaşmaz ama uyandığımda halen çok pis kokmaktadır.

  6. Rüyamda cep telefonum yere düşüyor, üstüne kedi idrarını yapıyor mücadele sonucu alıp telefonu su ile temizliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir