Rüyada Ahşap Ev Görmek

Rüyada ahşap ev görmek yanlış anlaşılmalara, suçlamalara veya suçlananlara veya tam tersine kutlanmaya, birilerinin sizden gururlanmasına delalettir.

Ahşap Evde Kalmak

Rüyada ahşap evde kaldığınızı görmek ilişkinizde sorunlar yaşanacağına ve karşı tarafın sizi yanlış anlayacağına işarettir.

Başkasının Ahşap Evini Görmek

Rüyada bir başkasının ahşap evini görmek yeni tanıştığınız kişilere ön yargı ile yaklaşıp suçlamamanız gerektiğine delalet eder.

Ahşap Ev Yaptırmak

Rüyada ahşap ev yaptırmak aklınızda bazı soru işaretlerinin olduğuna ve bu soru işaretlerini partneriniz yardımı ile çözeceğinize yorumlanır.

Ahşap Evi Temizlediğini Görmek

Rüyada ahşap evi temizlediğini görmek kalabalık bir grubun içine gireceğinize, ilk zamanlar kendinizi yalnız hissetseniz bile yeni kişilerle tanıştıkça ortama alışacağınıza işarettir.

Ahşap Ev Satın Aldığını Görmek

Rüyada ahşap ev satın almak size verilen bir görevin üstesinden geleceğinize fakat, bazı eksikler nedeniyle zor durumda kalacağınıza işarettir.

Ahşap Ev Sattığınızı Görmek

Ahşap ev sattığınızı görüyorsanız, iş veya okul hayatınızda gösterdiğiniz başarılarınızla ailenizi gururlandıracağınıza delalet eder.

Eski Ahşap Ev Görmek

Rüyada eski ahşap ev görmek ailenizden küçük yaştaki bir kız çocuğu ile bir konuşma yapacağınıza ve bu konuşmanın fikirlerinizi bazı yönlerden değiştireceğine yorumlanır.

Yeni Ahşap Ev Görmek

Rüyada yeni, şık ahşap ev görmek partnerinizin iş nedeniyle seyahate çıkacağına ve bu seyahat sonunda elinize toplu bir paranın geçeceğine veya eşinizin işinden terfi alacağına işarettir.

Ahşap Evde Oturduğunu Görmek

Rüyanızda ahşap evde oturduğunuzu görmek, sizin için çok hayırlı bir işe başlayacağına ve o işten menfaat göreceğine yorumlanmaktadır.

Virane Ahşap Ev Görmek

Eski virane ve yıkılmak üzere olan ahşap ev gördüyseniz, hastalığa delalettir. Bu sebeple de sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Aksi takdirde hastalığınızın derecesi ileri boyuta taşınabilir.

Ahşap Eşya Görmek

Ahşap eşya, hayra tabidir. Eski ahşaplar ise, hastalığa yorumlanmaktadır.

Ahşap Ev

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir