Rüyada Yeşil Elbise Giymek Görmek

Rüyada yeşil elbise giyen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder.

Yeşil renk, dünyada kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve ameller olarak şenlerde bulunduğuna işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Eflatun Renk Elbise Giymek  

Koyu Yeşil (Haki) Renk Olan Elbise Giydiğinizi Görmek

Rüyada koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şenlerde bulunulduğuna işaret eder.

Rüyada Açık Yeşil (Benetton Yeşili vb. ) Elbise Giydiğinizi Görmek

Rüyada açık yeşil (benetton yeşili vb.) elbise giymek; toplumsal ahlak üzeri insanın ailesi ve çevresiyle uyum içinde şenlerde bulunduğuna işaret eder. Burada hususen belirtmek gerekir ki, benetton yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder. Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.

Yeşil Elbise Giymek

“Rüyada Yeşil Elbise Giymek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda erkek arkadaşım turkuaz yeşili gibi açık mavimsi pantolon ve gömlek giymişti. Bana ve kendisine saat almıştı.

  2. Merhabalar. Annem beni rüyasında kendime diktigim hatta daha tamamlanmamış yeşil bir buluz giydigimi görmüş. Kolları fitilli son.mod parlak yeşil hatta sormuş sen bunu nasıl diktin çok güzel olmuş diye. Annem eski terzi dir bu arada. Anlamını merak ettim umarım hayırdır.tesekkurler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir