Rüyada Toka Görmek

Rüyada toka görmek, rüya sahibinin mutlu, huzurlu, istediği gibi bir yaşam süreceğine işarettir. Kafasındaki ve gönlündeki isteklerin gerçekleşeceğine ve zorluk çekmeyeceğine delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin güzel başlangıçlar yapacağı ve aldığı kararlardan pişmanlık duymayacağı şeklinde de yorumlanır. Güç ve saygınlığa ulaşan insan olma yolunca sağlıklı bir hayata sahip olacak manasına gelir. Aşk ve evlilik hayatı için yorumlanacak olursa rüyada toka görmek, bekarlar için evlilik teklifi almaya veya nişanlamaya işarettir. Evliler için de anlaşmadır.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Tarak, Saç 

Rüyada Tel Toka Görmek

Rüyada tel toka gören kişi kadın ise mutlu bir haber alacağına, evlilik için hayatında gelişmeler olacağına, evlilik alışverişlerinin başlayacağına işarettir. Rüyayı gören kişi erkek ise uzak bir yolculuğa çıkacağına, ailesinden ve sevdiklerinden uzak bir yere gideceğine işarettir. Rüyada tel toka evli kişiler tarafından görülürse rüya sahibinin eşiyle aralarında tatsızlıkların oluşması, kıskançlık sorunlarının ortaya çıkması şeklinde yorumlanır. Rüyada tel toka görmek ama onu eline alamamak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında aldığı kararlardan dolayı sorunlar yaşayabileceğine, aldığı kararların iş hayatını olumsuz etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada Toka Almak

Rüyada toka almak mantıklı kararlara yorulur. Rüyayı gören kişinin hayatında çok önemli kararlar alması gerektiğine delalet edilir. Yeni bir iş teklifi alacağına ya da karşısına çok önemli fırsatların çıkacağına ve bunun sonrasında çok başarılı olacağına işarettir. Rüyada tanımadığınız birinden toka almak ise kötü haber almak şeklinde yorumlanır.

Rüyada Toka Takmak

Rüyada toka takmak bahtınızın açılacağına, çok istediğiniz bir şeyin gerçekleşeceğine, şansınızın döneceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin kısmetinin taşacağı, çok istediği şeyleri elde edeceği ve hayallerine kavuşacağı şeklinde de yorumlanır. Aynı zamanda rüyada toka takmak, çok içten dilenen dileğin gerçekleşmesine işarettir.

Rüyada Siyah Toka Takmak

Rüyada siyah toka görmek, rüya sahibinin aile hayatında sıkıntılar çıkacağına delalet eder. Ailedeki oluşan sorunların aksine iş hayatında büyük ilerlemeler yaşayacağına, terfiğ edeceğine işarettir. Rüyasında siyah toka gören kişinin kariyerinde büyük gelişmeler olur.

Rüyada Saça Toka Takmak

Rüyada saça toka takmak; uzun uğraşlar sonunda kavuşacağı selamete, toplu paraya, bilgeliye, başarıya işarettir. Başkasının sahip olduğu şeylere imrenilmesine, hayallerinin ve hayallerinin önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni düşüncelere sahip olacağına ve bunun sonucunda hayırlı ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Pembe Toka Takmak

Rüyada pembe toka takmak, rüya sahinin hayalinden daha büyük işler yapacağına, bu işler sonrasında çok büyük kazançlar sağlayacağına, maddi sıkıntıları varsa bu sıkıntılarından kurtulacağına, maddi sıkıntıları yoksa para birikimi yapacağına, gergin olduğu durumlar varsa rahatlayacağına ve refaha ulaşacağına işarettir. Rüyada pembe toka takan kişi endişe duyduğu bütün konularda rahatlar.

Rüyada Beyaz Toka Takmak

Rüyada beyaz toka takmak, kişinin uzun süredir yaşadığı problemlerin son bulacağına, can sıkan olayların ortadan kaybolacağına işarettir. Rüya sahibinin yakın zamanda yaşadığı pişmanlık veya üzüntülerinin son bulacağına ve rahata ereceğine delalet eder. Hayırlı ve büyük işlere imza atacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Mavi Toka Takmak

Rüyada mavi toka takmak, rüyayı gören kişinin hayatında olmasını çok istediği hayallerinin gerçekleşmeyeceği şeklinde yorumlanır. İş hayatına çok yöneldiği ve sürekli riske girdiği için büyük zararlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada Lastik Toka Takmak

Rüyada lastik toka görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmelerin olacağına, refaha ereceğine, dert ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir. İş hayatında başarı ve yüksek kazanç elde etmeye delalet eder.

Rüyada Toka Hediye Almak

Rüyada toka hediye almak, güzel bir haber almaya işarettir. Gönül ferahlığına, güzel dostluklara, hayırlı kısmetlere delalet eder. Rüyasında toka hediye alan bekarsa iyi bir eşe, evli ise hayırlı bir evlada sahip olur. Ayrıca iş ve aşk hayatında güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada Birine Toka Vermek

Rüyada birine toka vermek, güzel günlerin çok yakında olduğu şeklinde yorumlanır. Aile içi sorunların azalacağına, zor işlerin üstesinden kolaylıkla gelineceğine, yeni arkadaşlıklar ve yeni dostlukların kurulacağına işarettir.

Rüyada Renkli Tokalar Görmek

Rüyada renkli tokalar görmek, eğlenceli ve keyifli bir hayat şeklinde yorumlanır. Hayallere kolayca ulaşmaya, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kalkacağına; şanslı, rahat bir hayata ve huzura işarettir.

Toka

“Rüyada Toka Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Saçlarımı kısa kestirmiş ve tokalar takmıştım ve resim fırçası elimde resim boyuyordum :). Bakalım bunun anlamı ne demek 🙂

  2. Bir kızdan toka aldım ona birkaç taş verip kaçıyorum. Kız kovalıyor beni ona parasını vereceğimi söylüyorum rüyada. Deniz var. Üstümü değiştireceğim bir sürü erkek var değiştiremiyorum.

  3. Rüyamda eski sevgilimle karşılaştım ve bir pazar tezgâhından kız çocuklarına renk renk taç yani toka aldık ve pazarda yürümeye devam ettik. Çocuklara vermek için yolda yürürken o kendi iş yerine girdi sen git geliyorum dedi ve ben uyandım…

  4. Merhaba. Bir yerde uzanıyorum ve yakın bir bayan arkadaşım kemere ve kemerin tokasına bakmak için yanıma geliyor, eliyle bakıp tokasını açıyor (kemer açık gri renkte bir kemer tokası da parlak gri) sonra üzerimdeki pantolon kayboluyor boxserla kalıyorum onunda rengi beyaz üzerimde siyah noktalar ve kırmızı renkler var boxserı da aralayıp penisime bakıyor. Aynı anda bende penisimi görüyorum ve gülümseyip uzaklaşıyor sonrada uyanıyorum, hayır olsun inşallah yorumlarsanız sevinirim.

  5. Gerçek hayatta yüklü bir para alacağım olan arkadaşımı rüyamda bana yalanlar söylemiş gördüm,emlakçı bildiğim rüyamda kuaför çırağı,tesadüf girdiğim bir kuaförde karşılaşıyorum yerleri süpürüyor, tokaları düzeltiyor, üstelik benim evime çok yakın bir kuaför şok oluyorum. Çünkü evi de işi de karşı da,patronuna soruyorum,burada çalışıyor diyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir