Rüyada Pirinç Görmek

Rüyada pirinç görmek, zorlukla elde edilen mala işarettir. Rüyada pirinç toplamak ve onu bir yere yığmak, mala; pirinci harman edip kabuklarından temizlemek, mal ve dünyalığa yönelik sözlü ve fiili zararı def etmeye delalet eder.

Rüyada pirinç pişirmek yahut pişmiş pirinç yemek, çoğalan mala ve ticarete delalet eder. Rüyasında pirinç gören zengin olur.

Rüyada pirinç gören kişi, mal/mülk sahibi olacak demektir. Başarının ve güzel arkadaşlıkların haberidir. Pilav yediğinizi gördüyseniz, bu zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

Ayrıca bkz: Bakliyat, Lapa

Rüyada pirinç görmek ne demek: Başarının ve güzel dostlukların işaretidir. Rüyada pilav yediğinizi gördüyseniz, zenginliğin ve mutlu bir aile hayatının simgesidir.

Pirinç

“Rüyada Pirinç Görmek” üzerine 30 yorum

  1. Rüyamda kapını önüne pirinç dökmüşler bana dediler ki sen bu pirinci iyi ayıklarsın. Ben pirinci ayıklarken pirinçler kara taş parçaları oldu. Bir kamyon taş vardı. Taşları teker teker alıp başka kenara kırıp yığıyordum. Leğenler de vardı sonra eve geldim bozuk çamaşır makinasını kapıya koydum. Tabiri ne?

  2. Rüyamda tanıdığım bir insanın oruçluyken okunmuş pirinç yediğini gördüm. “Abla sen oruçlu değil misin” dedim. Ablam “Bu okunmuş pirinç” dedi. Elinde pirinçler vardı ve diğer elinde de bir bardak su vardı.

  3. Rüyamda bir poşet pirinci açarken yere dağıldı, hemen kayboldu ve uyandım anlamı ne? Teşekkürler.

  4. Hayır olsun, hayırdır inşallah. Bir kap içerisinde pirinçleri yıkıyorum ve süzerken suyun içinde ölmüş küçük örümcekler görüyorum. Suyla birlikte onları da süzüyorum.

  5. Rüyamda sevgilime pilav pişiriyordum kazanda o da yanımda dikelip benim pilav yapışımı seyrediyordu. Bunun anlamı nedir, acaba?

  6. Arkadaşım bana bir poşette 3-4 kg kadar pirinç ve patates getiriyor. Pirincin içinde baharatta var. Pirinçte patateste pişmemiş. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  7. Rüyamda bir işyeri açılışımız olacakmış. Ve davetli misafirlerimiz gelmeye başlıyor. (Yemekli olacakmış). Ben de telaşlanıyorum ve hemen pirinç pilavı pişirmeye başlıyorum, içine biraz da haşlanmış nohut koyuyorum. 2 tencere pişirdim. Sonra yetmez diye pirinç torbasından (çuval) biraz daha alıp, yıkıyorum ve pişirmek üzere hazırlıyorum. Misafirlerimin yüzlerini falan hep hatırlıyorum. Arkadaşlarım ve aile dostlarımız. Lütfen yorumunu mail adresime gönderirseniz çok sevinirim.

  8. Rüyamda bağ gibi bir yerdeyim. En yakın arkadaşımla dolanıyoruz. Önde de bir arkadaşıyla beraber sevdiğim çocuk gidiyor. Onlar çok uzaklaşıp aralardan gidiyorlar. Ben de arkalarından bakıp, ağlıyorum. Daha fazla gidemiyorum. Arkadaşımla beraber geri dönüyoruz. Çok hoş bir ev gözüküyor. Sevdiğim çocuk ve arkadaşının o evden çıktığını hatırlıyorum. Ve kapıya doğru bakıyorum. Kapı açık ve direk evin içi gözüküyor. Yaşlı, başı açık bir bayan görüyorum. Sonra arkadaşımla evin yanına doğru gidiyorum. Tekrar eve geldiğim zaman anneannem, teyzem, annem ve erkek kuzenimin de orda olduğunu görüyorum. Ben de giriyorum, arkadaşımla içeri. Oturup konuşuyoruz. Ve evin oğlu olduğunu sandığım bir çocuk belden alt tarafında bir havluyla içeri giriyor. Ve o bayan kızıyor, ona. O da pek umursamıyor. Konuşmalardan sonra kapı çalınıyor ve dedem ( annemin babası ) geliyor. Bizim orda olduğumuzu görünce çok şaşırıyor. Ben “Buraya her ay 4-5 kez gelirim. Ahbaplığımız var” diyorum. Dedem gelince yer sofrası kuruluyor ve bulgur pilavıyla beraber pirinç pilavı sunuluyor, önümüze. Biz yiyoruz. Çıkarken farklı bir çocuk daha görüyorum. Biraz kaba konuşuyor ve kibar olmasını söyleyince “Tamam” deyip, saçımı okşuyor. Rüyam uzun ama kesintili de olsa bunları hatırlıyorum. Lütfen anlamını açıklar mısınız?

  9. Rüyamda pirinci temizlerken içinden bir anda böcekler çıkmaya başladı. Elimi bir tane böcek elimi ısırdı. Ben de kolonya döktüm elime ve uyandım.

  10. Rüyamda 2 paket 5 kiloluk pilavlık pirinç aldığımı ve çorbadan çıkartıp tezgahın üstüne koyduğumu gördüm….. Ben bunu şimdi neye yorumlayayım?

  11. Rüyamda bir ay önce tanıştığım ve sonra tekrar karşılaşmadığım bir kişi, şehir dışına çıkmış ve dönerken bana uğruyor. Birkaç çuval pirinç getirip salon kapı girişine koyuyor. Tuvaleti kullandıktan sonra pirinç çuvallarını yavaş yavaş evden taşımaya başlıyor. Ben de şaşkınlıkla onu izliyorum rüya akışında. Teşekkürler.

  12. Hatice rüyada da arkadaşım bana bir tepsi pirinç pilavı göndermiş ben ve başka arkadaşımla onu yerken birde baktım üzerinde kızarmış balık vardı. Onları yerken oğlumun şuan ayrı olduğu kız arkadaşı geldi o da onlardan yedi.

  13. Rüyamda ölmüş kaynatamı gördüm. Pirinç pilavı yaptırtmış hayır dağıtıyordu. Kendi evindeydi evi çok temiz ve kalabalıktı.

  14. Rüyamda uçağa bindim ve uçağı eşim kullanıyordu. Önce uçakla yerde gittik sonra uçak havaya kalktı. Sizce rüyam neye işarettir? Şimdiden teşekkür ederim.

  15. Rüyamda evimin içinde yağmur yağıyor derken ellerimi açtım, pirinç yağıyordu.

  16. Rüyada gökten pirinç yağması ve pirinçlisinden kristal gibi patlaması, ne anlama gelir? Çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  17. Rüyamda saçlarımın arasında pire var diye saçlarımı dökülsün diye karıştırıyorum ve arasından bir dolu pirinç taneleri dökülüyor. Saçlarımın arasından pirinç tanelerini dökülmesi ne anlama geliyor?

  18. Selamünaleyküm. Yeni çocuğumuz oldu 10 günlük rüyamda bebeğimizin pilav yediğini gördüm ağzına ilk pirinç tanesini koydum yedi ve ardından ağlamaya başladı ve uyandım.

  19. Rüyamda kral mezarından kazanla pirinç bulduk üç kişi değerli eşya yerine pirinç vardı. Sonra bizi gören oldu pirinçleri sakladık.

  20. Rüyamda bir karı koca bana kocaman bir çuval dolusu pirinç verdiler anlamı nedir acaba? Teşekkürler.

  21. Rüyamda tanımadığım birisi pirinç yıkıyor sonra bir bakıyorum pirincin içinde küçük küçük kurt var. Kadın allahım affet beni bunu pişirip yemek zorundayım diyerek ağlıyordu. Ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir