Rüyada Mevsim Görmek

Rüyada mevsim görmek, görülen mevsimle ilgili hayırlı bir olayı işaret eder.

Rüyada mevsim görmek, umutsuz ruh halinizden kurtulacağınıza, eskisi gibi hayattan zevk alan biri olacağınıza delalet eder. Rüyada mevsim görmek, genel anlamda kişiye mutluluk getiren bir rüya olarak tabir edilir. Ancak görülen mevsime göre de yorumlanabilir.

Rüyada kış mevsimi görmek tabiri, hayra yorulmaz. Birdenbire gelirlerinin düşeceğine ve maddi anlamda sıkıntıya gireceğinize delalet eder. 

Rüyada yaz mevsimi görmek, sevinçli bir haber alacağınızı; bekârsanız yakında size yakışan bir kısmet bulacağınızı işaret eder. Eğitim hayatınızda çok başarılı bir öğrenci olup derece ile mezun olacağınıza işaret eder. 

Rüyada Mevsimsiz Karpuz Görmek 

Rüyada mevsimsiz karpuz görmek, genellikle hayra yorulmamıştır. Ani bir iş değişikliği nedeniyle kazancınızda düşüş yaşayacağınıza delalet eder. Ayrıca hırs ve tutkunlarınızın sizi esir alacağına ve böyle davranmaya devam ederseniz zarar göreceğinize işaret eder.

Rüyada mevsimsiz karpuz görmenin diğer bir anlamı ise bir arkadaşınız ile münakaşa edeceğiniz anlamına gelir. Aranızda çıkan bir anlaşmazlık yüzünden ters düşeceğini gösterir. Başka arkadaşların sizi barıştırmak için araya gireceğine ancak başarılı olamayacaklarına işaret eder. 

Rüyada Mevsimsiz Kiraz Görmek 

Rüyada mevsimsiz kiraz görmek, bir olay karşısında hayal kırıklığı uğrayacağınıza delalet eder. Hiç beklemediğiniz bir kimseden ret cevabı alacağınıza işaret eder. Bu durumun sizi çok üzeceğine hatta gelecek ile ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalacağınıza alamet eder. Bu rüyanın başka bir tabiri ise yapacağınız projelere ve fikirlere başkasının engel olacağı anlamına gelir. Sizin başarılı olmanızı istemeyen bir grup insanın önünüze çıkaracağı engeller olarak tabir edilir. 

Rüyada Mevsiminde Kar Görmek 

Rüyada mevsiminde kar görmek, genellikle iyi olarak tabir edilmiştir. Hastalıklardan kurtulacağınızı ve manevi olarak da rahatlayacağınızı işaret eder. Sizi mutlu eden olaylar yaşanacağına delalet eder. Bu mutlu olayları ailenizle paylaşıp onları da sevindireceğinizi işaret eder. 

Rüyada mevsiminde kar görmek tabiri, düşmanınız varsa o kişiden kurtulacağınız anlamına gelir. Sizin kötülüğünüzü düşünen kişiler ile artık bağlantılarınızı koparacağınıza delalet eder. Yaptığınız tüm işleri kıskanan ve kötüye yoran kimselere ders vereceğinize alamet eder. 

Rüyada Mevsimsiz Kar Görmek 

Rüyada mevsimsiz kar görmek, kötü haberle alıp mutsuz olacağınıza delalet eder. Bu kötü haberlerin hayatınızı derinden etkileyeceğine işaret eder. Ayrıca iş hayatınızda ya da özel hayatınızda düşünmeden adım atacağınıza rivayet eder. Kimseye danışmadan hareket etmenizin size pahalı mal olacağı şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Mevsimsiz Meyve Görmek 

Rüyada mevsimsiz meyve görmek, senelerdir alışılagelmiş alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalacağınıza işaret eder. Aile büyüklerinizin bazı alışkanlıklarınızı terk etmenizi isteyeceğine alamet eder. Bu davranışlarınızı bırakmakta epey bir zorlanacağınızı hatta ilk zamanlarda psikolojinizin bozulacağını işaret eder.

Rüyada görülen mevsimsiz meyve pek de hayra yorulmaz. Doğru zamanı beklemeden hareket edeceğiniz ancak istediğiniz sonucu alamayacağınızı gösterir. Acele karar vereceğiniz her olayın bir şekilde sekteye uğrayacağına alamet eder. 

Rüyada İki Mevsimi Bir Arada Görmek 

Rüyada iki mevsimi bir arada görmek, aynı yıl içinde hem sevinçli hem de hüzünlü anlar yaşayacağınız anlamına gelir. Uzun zamandır olmasını arzu ettiğiniz bir işin hayırla sonuçlanacağına işaret eder. Böyle güzel bir sonuçla karşılaştığınız için Allah’a şükredeceğinizi ifade eder. 

Bu rüyanın diğer bir anlamı da sevinçli bir haber almışken bu mutluluğunuz uzun sürmemesi anlamına gelir. Tam hayatınızda mutluluğu yakalamışken bir yakınınızın ölüm haberi ile sarsılacağınızı işaret eder. Çok sevdiğiniz bu kişi için yas tutacağınıza delalet eder. 

Rüyada 4 Mevsim Görmek 

Rüyada 4 mevsim görmek, ruh halinizdeki çalkantılara işaret eder. Genel manada bir sorunu çözmede kafa karışıklığı yaşayacağınıza delalet eder. İçinden çıkılması güç bir olay karşısında çaresiz kalacağınızı ifade eder. 

Rüyada Mevsimlerin Değiştiğini Görmek

Rüyada mevsimlerin değiştiğini görmek, farklı şekillerde yorumlanmıştır. Kış mevsiminden yaz mevsimine geçiş yapıldığını görmek zor günleri atlatacağınıza delalet eder. Yaz mevsiminden kış mevsimine geçmek ise sıkıntı yaşayacağınız şeklinde tabir edilir.

Bkz: Ekin Biçmek

Mevsim

“Rüyada Mevsim Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda burnumun içinde eşek arısı ölmüş sonra burnumun içini temizledim. Bir yerde oturuyordum, mevsimler hızlı hızlı değişmeye başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir