Rüyada Kiraz Görmek

Rüyada kiraz görmek ve yemek, kolay ve çabuk hasıl olan fayda ve menfaate işarettir. Mevsiminde kiraz yemek, sıkıntıdan kurtulmaya, ahlak güzelliğine işaret eder. Kiraz ikramı başkasından gelecek rızka delalet eder.

Bkz: Arabistan Kirazı, Kiraz Yaprağı Satan

Rüyada kiraz ağacı görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. İşlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. Rüyada kiraz görmek yaptığınız iyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir.

Rüyada kiraz yemek ise, sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir.

Rüyada kiraz görmek tabiri, müjdeli bir habere delildir. Kiraz yediğinizi görmek ise sizi çok seven bir dostunuzdan veya akrabanızdan hayırlı bir haber alacağınıza işaret sayılır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kiraz görmek, kolay ve çabuk elde edilen faydaya ve hastalıkların gitmesine, ferahlık ve sevince işarettir. İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek, uzun süre sahip olmak istediğiniz bir şeyi sonunda elde edeceğiniz anlamına gelir. Mevsiminde ise çok güzel kısmettir.

Kiraz

“Rüyada Kiraz Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyada karpuz büyüklüğünde bir kiraz  ve bu kirazın çürümüş içinden böceklerin çıkması ne demektir? Ayrıca bu böcek, karınca, örümceklerin evin içinde dolaşması onların bazılarını öldürmek ne demektir?

  2. Rüyamda kayınvalidemi gördüm bana kiraz ve şeftali verdi, kiraz çürüktü. Onlar da bizimle küsler ne anlama geliyor? Eşimin elinde para vardı, görümcem de yanımızdaydı ‘’Kaç lira var?’’ diye sordu. Ben 325 dedim. Eşimde 350 milyon dedi. rüyamın anlamı nedir? Cevabı hemen mi veriyorsunuz? Teşekkürler.

  3. Rüyamda kiraz topluyorum. Yanımda at ya da eşek var. Orada bulunan komşuyu ziyaret ediyorum. Bir yere yetişmem gerekiyor, yetişemedim ve uzun zamandır göremediğim bir arkadaşı gördüm.

  4. Rüyamda 3 tane kiraz ağacının yandığını gördüm. Kiraz ağaçları yandı, meyve kalmadı. Bu sene çok pahalılar diye düşündüm.

  5. Rüyamda bir firmada çalıştığımı ve bana bir yere gönderilmek üzere 100 koliden daha fazla kiraz kolisi getiriyorlar ama yemiyorum. Gönderilmek üzere önümde bekliyordu. Acaba ne anlama geliyor öğrenebilir miyim, rica etsem?

  6. Rüyada annem kaynamakta olan bir kazandan bana vişne suyu içirdi, bir tasa doldurup verdi ama kazanın içi siyahtı ve kayın validem o vişne suyunun pişmediğini anneme söylüyor. Lütfen yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir