Rüyada Vişne Görmek

Rüyada mevsiminde olgunlaşmış vişne görmek, mal ve rızka; mevsimi dışında yahut ekşi vişne yemek, üzüntüye ve hastalığa delalet eder.

Rüyada tatlı vişne yemek, helal rızka; ekşi vişne ise haram mal ve nimete işarettir.

Rüyada mevsiminde güzel vişne görmek veya yemek, mutluluk ve bol kazanç getirecek yeni işe atılacağınıza işarettir. Rüyada vişne yiyen kimse, bol para kazanacak demektir. Ekşi vişne de iyi kullanamayacağınız paradır. Vişne ağacı, insanın yaşamına güzellik girecek demektir.

Rüyada mevsiminde koyu renkli, güzel vişne yemek kişinin işinden bol kazanç sağlayacağına işaret eder. Vişne ekşi ise para işe yaramayacaktır. Vişne ağacı çok iyi bir kısmettir.

Rüyada vişne, tatlı ise helal mala, eksi ise haram mala yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada mevsimsiz görülen vişne, hastalık, üzüntü ve kedere işarettir. Mevsiminde görülen vişne ise, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada mevsiminde koyu kırmızı renkli, güzel vişne almak zevk verecek yeni iştir. Rüyada vişne yiyen, bol gelir sahibi olacaktır. Ekşi vişne de işe yaramayacak paradır. Vişne ağacı, insanın hayatına anlam katacak bir kısmettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Şerbet, Kiraz

Vişne

“Rüyada Vişne Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda önce kamyonda lahana görüyorum, almıyorum sonra almak istiyorum yine almıyorum. Daha sonra vişne ağacında yetişmiş vişneleri görüyorum güya haram diye alamıyorum. Ama içim gidiyor, almak için. Bunun anlamı nedir?

  2. Rüyamda yerden vişne çıktığını görüyorum. Anneannem bunun için çok uğraşmış, zamanında ve çıktığı için çok seviniyor. Fakat mevsiminde değildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir