Rüyada Kilise Görmek

Rüyada kilise görmek; ilim ve amele, takva ve Allah korkusundan ağlamaya, yalan ve iftiraya, üzüntü ve kedere, bid’at ve masiyete, içki ve kumara düşkün olmaya işarettir. 

Bkz: Aforoz, Çan

Rüyada kendini kilisede görmek, Hristiyan örf ve adetlerini benimsemeye, kendi dinine hor bakmaya delalet eder.

Rüyada kiliseye girmek, rüyayı gören ve bekar ise evleneceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorumlanır. Rüyada kilise görmek, bilime ve ağlamaya yorumlanır. Huzurlu bir hayatın başlangıcını haber verir.

Rüyada eski kilise görmek, kişinin mutsuz bir anını kollayan kişilere yorulur. Rüya sahibinin rüyasında eski kilise görmesi, kişinin her şeyi paylaştığı arkadaşının laf taşıdığı ve sürekli mutsuzluğunu istediğine işaret eder.

Kilise

“Rüyada Kilise Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Çok saçma çünkü ben ateistim. Ayrıca İslami rüya tabiri dışında başka rüya tabiri yok mu?

    1. Senin ve senin gibilerinin her şeyde bir kasıt aramasından dolayı sende bu düşünce oluşmuş ve Ya rabbimin varlığı dünyayı ve bütün gezegenleri bir boşlukta nasıl tutabildiğini ve yaradılış gerçeğini hiç düşündün mü? Senin ALLAH C.C. izni ile gerçekleri görmeni gönülden isterim ama seni yargılayamam. ALLAH C.C. herkesi serbest ve hür yaratmıştır.

    2. sacma diyorsunuz ama genede gerek görüyorsunuz islami rüya tabirinin anlamina bakmaya vede hoşunuza gitmiyince başka rüya tabiri yokmu diye haykırıyorsunuz… her dine saygım sonsuzdur ama burda biraz çelişki var sanki? (pardon siz amaçsızca, tutunacak daliniz maalesef yok ve in şha Allah yanılıyorum) Allah yar yardımcınız olsun…

  2. İyi günler. Ben Müslümanım ama rüyamda neredeydim tam bilmiyorum ama bir duvar vardı. Galiba kiliseydi. O duvarda koskocaman melek kanatlarının resimleri vardı ve ben de onun önünde fotoğraf çekindim. Kanatlar benim arkamda çıksın diye. Bu rüyanın tabiri nedir? Teşekkürler.

  3. Ben dizlerimin üstünde bir tahta uzun, sandık gibi bir şeyin önündeydim. Elimde melek kolyesi vardı. Tahtanın üstünde mumlar, ellerimi kolyeyi sarkıtarak duvara yaslayıp dua ettim. Dua ederken de bir an, Burası kilise. Neden burada dua ediyorum, ben Müslümanım diye kendime gelip uyandım.

  4. Rüyamda harap her yeri dökülen yerlerde molozların olduğu bir kilisede dolaşıyorum. Rahibeler kazandan yemek dağıtıyorlar, ben de oruçluyum iftar için onlardan yemek alıyorum. Yorumunu yapar mısınız?

  5. Merhaba ben rüyamda annemin köyünde oluyorum ve bütün evlerin üzerinde Hristiyan haç işareti var anneannemin evi ise devasa büyüklükte kilise gibi duruyor. Lütfen bunun anlamını söyler misiniz? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir