Rüyada Kıllar Görmek

Rüyada vücudunun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, borca girmeye ve sonra bu borçlan ödeyeceğine delalet eder. Koltuk altı veya kasık tüylerini tıraş etmek, dinde ibadetinin devamlılığına, bir rivayete göre de, muradının olacağına işarettir.

Bkz: Ağarmak, Koltuk Altı Kokusu

Rüyada koltuk kıllarının uzadığını görmek, bir musibete uğrayacağına; bir rivayete göre şehvetine yenileceğine delildir. Kasık tüylerini yolmak, hükümete ceza ödemeye; hamam otu ile kıllarının döküldüğünü görmek, dünyada mekruh olan bir işi işlediğine yorumlanır. Göğsünde veya arkasında kıllar bulunduğunu gören itibarının düşürecek bir harekette bulunur.

Rüyada vücut kıllarının örülecek kadar uzadığını görmek, ticaretten ve kazançtan mal edeceğine delalet eder.

İbn-i Kesir’e göre: Rüyada dil üzerinde kıl bittiğini görmek; hikmet, ilim, iyi konuşma, şiir söyleme ve zeka ile yorumlanır. Burun deliklerinde kıl görmek mal ile yorumlanır.

Kıllar

“Rüyada Kıllar Görmek” üzerine 5 yorum

  1. 23.07.2013 sabahı saat 03:30 sıralarında gördüğüm rüya da eşimin (hanımımın) sırt ve koltuk altı kıllarını (kıllar normalden uzun idi) tıraş ediyordum. Bu rüya ne anlama gelir? Lütfen yorumlarınızı gönderiniz teşekkürler.

  2. Rüyamda kalabalık bir ortamda makine ile birçok erkek sırt kıllarını kestiriyordu. Bende sıram gelince elektrikli makine ile berber olduğunu sandığım normal giyimli biri tarafından, sırt kıllarım ve ense kıllarımı kestirdim. Göğüs kıllarımı da makas ile az düzeltti. Sırt kıllarım kesilirken kasık üst bölgemde de bir sivilce gördüm. Bulunduğumuz ortam kalabalık olmasına rağmen cinsellikle ilgili en ufak bir şey yoktu. 55 yaşındayım. Evliyim, bir kız babasıyım ve  becerebildiğim kadarıyla dinimi yaşamaya çalışıyorum, Mevla’m kabul ederse. İzmir’de yaşıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim hayırlı günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir