Rüyada Kapı Kilidi Görmek

Rüyada kapı kilidi görmek, işlerin yoluna gireceğine yorumlanır.

Rüyada kapı kilidi görmek, hayatınızda yeni gelişmeler olacağını ve hayırlı kapılar açılacağını gösterir. Bundan sonraki yaşantınızın güzel bir şekilde ilerleyeceğini, aileniz ile mutlu olacağınız günler geçireceğinizi, dert ve sıkıntılardan kurtulup feraha çıkacağınızı işaret eder. Böyle bir rüya görmek rüya sahibini bekleyen iyi günlerin varlığından haberdar eder. 

Ayrıca bkz: Kilit, Kapı Halkası, Kapı Çalmak, Kapı (Büyük), Anahtar

Rüyada kapı kilidi görmenin başka bir yorumu ise disiplinli ve çalışkan olmak şeklinde tabir edilir. Kendinize çeki düzen vereceğinizi, uçarı düşünce ve duygularınızdan kurtulacağınızı, daha tertipli ve düzenli olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Kırık Kapı Kilidi Görmek 

Rüyada kırık kapı kilidi görmek, yanlış arkadaşlıklarınız yüzünden iftiraya maruz kalacağınız anlamına gelir. Kötü niyetli kimselerin arkanızdan kötü yorum yapacaklarını, istemediğiniz hakaretler duyacağınızı ve bunları engellemeye çalışacağınızı işaret eder. 

Rüyada kırık kapı kilidi görmek tabiri, toplum içinde saygın bir konuma gelmek şeklinde tabir edilir. Yaptığınız önemli işlerle isminizi duyuracağınızı, yüksek tahsil yapmış kimselerin dikkatini çekeceğinizi ve başarılarınızın artarak devam edeceğini gösterir. 

Rüyada Eski Kapı Kilidi Görmek 

Rüyada eski kapı kilidi görmek, huzurunuzun tekrar yerine gelmesi için çare arayacağınız anlamına gelir. Eşinizle tartışmalarınızın son bulması için bir bilene danışacağınıza, işlerinizi düzeltmek için bankaya kredi başvurusunda bulunacağına işarettir. Ayrıca ailenizi mutlu edebilmek için daha ilgili bir eş, anne ya da baba olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kapı Kilidi Değiştirdiğini Görmek

Rüyada kapı kilidi değiştirdiğini görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Böyle bir rüya gördüyseniz bu rüya kısmetlerinizin çoğalacağını ve hayatınızı rayına oturtacağınız anlamına gelir. Rüyada kapı kilidi değiştirdiğini görmek, alacağınız doğru kararlar sayesinde ömrünüzün sonuna kadar sıkıntısız bir hayat süreceğini ifade eder. 

Rüyada Bozuk Kapı Kilidi Görmek 

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek, yaptığınız kötü işlerin başınıza bela getireceğine işaret eder. Daha önceden kırdığınız kalplerin ahını alacağınızı, anne babanızın sözünü dinlemediğiniz için pişman olacağınızı ve bu durumu telafi etmek için her türlü çareye başvuracağınızı gösterir. 

Rüyada Kapı Kilidini Açtığını Görmek 

Rüyada kapı kilidini açtığını görmek, kazancınızın artacağına ve dualarınız kabul olacağına delalet eder. İsteklerinizin tez vakitte gerçekleşeceğini ve işlerinizin düzeleceğini gösterir. Rüyada kapı kilidi açtığı görmek, kötü günleri geride bırakmak, başarıya sabırla ulaşmak ve zafer kutlamak olarak tabir edilir. 

Rüyada Demir Kapı Kilidi Görmek 

Rüyada demir kapı kilidi görmek, bereket getiren bir rüya olarak yorumlanır. Eksilen paranızın yerine yenisinin geleceğini, yaptığınız son kampanyalar nedeniyle satışlarınızın tavan yapacağını gösterir. Rüyayı gören kimsenin bundan böyle hayatında sıkıntı yaşamayıp ferah bir hayata adım atacağını işaret eder. 

Rüyada Kapı Kilidi Söktüğünü Görmek 

Rüyada kapı kilidi söktüğünü görmek şer olarak yorumlanır. İşlerinizin bozulup para kaybedeceğinize, çok büyük maddi zarar ile baş etmek zorunda kalacağınıza rivayet eder. Rüyada kapı kilidi sökmek sizi kıskanan insanların hakkınızda kötü konuşması ve gıybet edip başkalarına yayması anlamına gelir. 

Rüyada Kapı Kilidi Tamir Ettiğini Görmek

Rüyada kapı kilidi tamir ettiğini görmek güzel para kazanacak bir işe girmek, gözle görülecek bir başarı elde etmek şeklinde yorumlanır. Böyle bir rüya gördüyseniz bu rüya güler yüzlü olduğunuz günlere geri döneceğinizi ve ailenizle birlikte sonsuz mutluluğa temel atacağınızı ifade eder. 

Rüyada Kapıyı Kilitlediğini Görmek 

Rüyada kapıyı kilitlediğini görmek; kapı kilitlemek, rüya sahibine hayır getirmeyecek bir rüya olarak yorumlanır. İşlerinizi kendi hatalarınızla mahvedeceğinize, yaşadığınız kötü olaylarda hayır aramak yerine isyan edeceğinize delalet. Başkalarının kusurlarını yüzlerine vuracağınızı, çevrenizde sizi seven insanların azalacağını gösterir.

Kapı Kilidi

“Rüyada Kapı Kilidi Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda mavi bir kapı üzerinde anahtar vardı o kapıyı kilitlemeye çalıştım ama kilitlenmedi cebimden başka bir anahtar çıkardım onunla kapıyı kilitledim ama kapı yine açıldı. Kilit tutmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir