Rüyada Kapı Çalmak Görmek

bkz: Kapı Kilidi

Rüyada kişinin kapısı çalınırsa beklemediği bir haber alır. Kapı çalan ise kısmet alır.

Rüyada birisinin kapısını çaldığını görmek, kapısı çalınan kimse için düşmanca bir his beslediğine; kendi kapısının çalındığını görmek, bu rüyanın aksi ile yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kapı çalmak, kapıyı çalan kimse tarafından kapısı çalınan kimse hakkında meydana gelecek münazaa ve fitneye işarettir.

Kapı Çalmak

“Rüyada Kapı Çalmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Uykudan uyanıp bakıyorum da kapının yarısı kesilmiş yarısı sağlam duruyor. Karşı komşunum kapısında çok güzel genç bir kızla yüz yüze geliyorum. Hatırladığım bu kadar.

  2. Rüyamda yabancı bir yerdeyim yeni bir elbise giymişim asker yeşili, evde misafir var. Sofra kurmuşum bir türlü oturamıyorum sürekli kapı çalıyor. Kapıyı açıyorum misafir geliyor. Yanımda bir erkek var bana eşlik ediyor, peşimden ayrılmıyor. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür.

  3. Rüyamda bayan bir hırsızın evimden çıkmadan yakaladım ve balkon kapısından başka bir hırsızın arkadaşımın yakalandığını görünce kapıyı kırdı sonra kendimi başka bir yerde görüyorum sobanın içinde kor ateşler görüyorum ve bir şeyler pişiriyorum pişirdiğim yemeği hatırlamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir