Rüyada İncir Görmek

Rüyada incir görmek çoğunlukla hayır olarak yorumlanır. Genel anlamda şans, bereket ve rızkı sembol ettiği söylenen rüyada incir görmek, daha çok maddi olaylara işaret etmektedir. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada görülen incir dert, tasa, sıkıntı, uğursuzluk, mevki kaybı gibi çeşitli kötü olaylara da işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Meyve, Frenk İnciri Ağacı, Arabistan İnciri, Yaş Yiyecek

Rüyada incir görmek diyanet yorumu ise rüya sahibi gerçek yaşamda evli değilse karşısına çıkacak birisi ile dünya evine gireceğine, kuvvetli muhabbetlere katılacağına, mutlu olacağına ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada incir ve üzüm görmek rüyayı gören kişinin insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kötü duygularından arınacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollardaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada incir görmek, kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır. 

Rüyada İncir Yemek

Rüyada incir yediğini görmek rüyayı gören kişinin gören huzur dolu bir yaşam süreceğine, iş hayatında şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir. Rüyada kendisini incir yerken görmek başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır. Yaşanacak güzel bir maceranın, evliliğin, çocuk sahibi olmanın da habercisidir.

Rüyada incir yemek görmek, iyi haberler alacağınızın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Kısmettir. Eğer incir güzel ise servet büyüktür. Kurtlu ve bozuk incir ise dedikodudur. 

Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. Mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir yemek, zenginliğin artacağına işaret eder. 

Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyayı gören kişinin son zamanlarda yaptığı projelerden bol kazanç elde edeceğine işaret eder. İncir ağacı önemli, varlıklı kimselerle dostluktur. Ayrıca helal rızka, sıhhat ve afiyete yorumlanır.

Rüyada incir ağacı görmek diyanet yorumu: Rüyayı gören kişinin sarı incir görmesi hastalığa, siyah incir görmesi o kimsenin pişman olacağına, yeşil incir görmesi o kimsenin hayra erişeceğine, yine mevsiminde incir görmesi ve yemesi o kişinin hayırlara nail olacağına yorumlanır. 

Rüyada İncir Toplamak

Rüyada incir topladığını görmek hayır, iyilik, sevgi ve nimete delâlet eder. Rüya sahibi bekar ise yakında evleneceğine işaret eder. Ayrıca miras peşinde koşmaya ve gelecek olan mala işarettir.

Rüyada İncir Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin nesli çok olur. Rüya sahibinin bereketli bir yaşantısının olacağına ve sıkıntılarının azalacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise incir yemek pişmanlığa işaret eder. 

Rüyada İncir Reçeli Görmek

Genellikle hayra ve güzel bir kısmete yorulur. Bu rüya güzel bir habere, dünya nimetlerini tatmaya ve dünyada mutlu olmaya işarettir. Bu rüyayı gören kişi bekarsa evlenir. Zira rüyada incir reçeli görmek alimlere göre evlilik, nikah ve nişan gibi olaylara işarettir.

Rüyada Birine İncir Vermek

Rüyada birine incir verdiğini görmek rüya sahibi için hayra alamettir. Rüya tabircilerinin çoğu, incir rüyasının iyi olduğunda ittifak etmişlerdir. Bir kimsenin rüyasında birine incir vermesi, maldan para kazanacağına ve rızkının çok olacağına işaret eder.

Rüyada İncir Koparmak

Rüyada incir kopardığını görmek geniş ve daim olan rızkı edinmeye, hedef ve amaçladığınız bir iş ya da olaya Allah’ın izni ve inayeti ile ulaşmaya işaret eder. Görülen bu rüya çokça helal ve temiz mal edinmeye, menfaatinize yarayacak gelişmelerin olacağına, bekarlar için kendisinde huzur ve neşe bulacağı bir eşe sahip olacağına yorumlanır. Salih rüyalardan olup gönülde olana ulaşmaya, bereketlenmeye ve uzun zamandır hayalinizde olan bir olayın lehinize sonuçlar vereceğine tabir edilir.

Rüyada İncir Almak

Rüyada incir aldığını görmek bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlar ifade etmektedir. Rüyayı gören kişinin, zahmet etmeden bolluğa erişeceğine, huzurlu olacağına ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada Mor İncir Görmek

Rüyada mor renk incir görmek rüya sahibinin kendisini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun kalmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek iş yaşamında başarılı olmaya, methedilmeye layık, şerefli ve aziz bir zattan gelecek mala işarettir. İncir toplayan kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.

Rüyada İncir Ağacı Kesmek

Rüyada incir ağacı kestiğini görmek rüyayı gören kişinin dertleneceğine ve kederleneceğine, hak yolunu kaybedeceği ya da hak yolundan uzaklaşacağına, rüya sahibinin çevresindeki güvenini ve  saygınlığını sarsacak işler yapmasına, ayıplanmasına ve gözden düşmesine işaret eder.

Rüyada İncir Reçeli Yapmak

Rüyada incir reçeli yaptığını görmek rüya sahibinin hemen olmasa bile belirli bir zaman içinde bazı hayırlı haberler alacağına delalet eder. Bu rüya yapacağınız işlerde başarı kazanacağınıza ve bu başarılar sonucunda da terfi edip önemli bir mevkiye geleceğinize, bol kazanç elde edeceğinize ve mutluluğa işarettir.

Rüyada İncir Tatlısı Yemek

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek rüyayı gören kişinin maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, işinde zafer elde edeceğine ve hayal kırıklığına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada İncir Kurusu Görmek

Rüyayı gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Ayrıca rüya sahibinin işlerinin açılacağına ve mutlu bir yuvasının olacağına da delalet eder.

Rüyada İncir Fidanı Görmek

Rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, büyük atılımlar yapacağı bir işe gireceğine yorulur.

Bir başka rivayete göre rüyada incir fidanı görmek rüya sahibinin, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine fakat eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, dertlerinin ve kederlerinin sona ereceğine, ruhunun üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada İncir Bahçesi Görmek

Rüyada incir bahçesi görmek zenginliğin artacağına, sıkıntıların biteceğine, düşman ile küskünlüğün son bulacağına, bekar kimseler için hayırlı kısmetin çıkacağına ve mutlu habere delalet eder.

Rüyada Çürük İncir Görmek

Rüyasında çürük incir gören kişinin zorluğa ve darlığa düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır. 

Başka bir rivayette ise rüyada çürük incir görmek hem yeni bir araca sahip olacağına hem de çok üzüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olacağına atfedilir.

Rüyada İncir Dağıtmak

Rüyada incir dağıttığını görmek rüyayı gören kişinin hayatının güzelleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine yorulur. Eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alacağına rivayet edilir. Bir başka rivayete göre rüyada incir dağıtmak görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelmeye veyahut aniden alınacak evlilik kararına delalet eder.

İncir

“Rüyada İncir Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Rüyamda incir gördüm ve ağacından yeşil ama olgunlaşmış, güzel incirler topladığımı gördüm.

  2. Ben rüyamda çok büyük incir ağacından incir toplayıp yiyordum, yanımda iki arkadaşım da vardı. Bu neye alamettir? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

  3. Rüyamda incir ağacının dalında yeşil incirlerin arasında, olmuş siyah renge yakın incir gördüm. Ertesi gün büyük bir üzüntü keder ile karşılaştım.

  4. Rüyamda bir yere yetişmeye çalışıyorum. Araba ile toprak bir yola giriyorum ancak yol aracımın gidemeyeceği kadar dozerle engellenmiş. Bir iki engeli aştıktan sonra bir incir ağacına denk geldim ve ağaçtan iki tane kavun büyüklüğünde incir kopardım ve yedim. İlki normal incir renginde idi. ikinci incir ise bembeyazdı, taptaze ve içi de kıpkırmızı idi. Kabuklarını soyup yedim ve daha sonra gideceğim yere geçte olsa ulaştım. Yorumlayıp e-mail yollarsanız sevinirim. Saygılarımla…

  5. Rüyamda incir ağacının başına çıkmıştım. Ağaçta çok incir vardı, sapsarı incirler. 2 tanesini yedim. Sonra bir tane daha kopardım ve incirin içini açtım, biraz bozuk gibiydi. Fakat kötü falan değildi. Tam olarak açıklaması varsa öğrenmek istiyorum. Ben maddi yönden çok sıkıntılıyım ve hiç bir mal varlığım yok. Aydınlatırsanız sevinirim.

  6. Merhaba eğer incir kurtlu değil de içinde böcek varsa ne demek oluyor? İçinde kurt varsa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır, demişsiniz. Bunu anlamadım. Kötü anlamda mı söylenmiş, yoksa kısmeti mi, kıskanacaklar anlamında?

  7. Rüyamda 2. katın penceresindeyim ve pencereye yakın incir ağacı var. Benim karşı tarafa sevdiğim kişinin yanına geçmem için incir ağacına çıkmam gerekiyor ama ben dalın beni taşıyıp taşımayacağına güvenmiyorum ama yine de çıkıyorum. Son anda ağaçtan düşecekken tutunup onun yanına geçiyorum. Yorumlayıp mail adresime gönderirseniz sevinirim.

  8. Büyük bir incir ağacı gördüm. Fakat incirlerin bir kısmı açılmış ama içi mükemmel görünüyordu. İncirin rengi yeşil ama güzel bir yeşil, ağaçta yemyeşil yapraklıydı. İncirlerin bir kısmı da sağlam ve güzel bir yeşildi.

  9. Rüyamda bir bakkal tarzı küçük marketten kasada kalan son 5 adet siyah inciri satın aldım. Bir başkası alacaktı fakat önce davranarak sayarak aldım. Çok mutlu oldum.

  10. Rüyamda dikenli incir yani Hint inciri gördüm ama açıklama bulamadım.Ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir