Rüyada Doymak Görmek

Ayrıca bkz: Açlık, Bebek Doyurmak 

Rüyada kişinin bir şeyler yiyerek doyması, uzun süredir beklediği duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada doymak görmek, hayırlara vesile olacak bir rüya olarak tabir edilir. Rahatlığa kavuşacağınız bir döneme gireceğinize, üzerinizdeki yüklerden kurtulacağınıza, yetenekli olduğunuzdan dolayı üstün başarılar sergileyeceğinize işaret eder. Rüyada doymak görmek, maddi olarak da ferahlamak ve geçim sıkıntısının bitmesi şeklinde yorumlanır. 

Rüyada doymak görmek İslami olarak da nefsine hakim olmak, Allah’ın varlığına ve birliğine gönülden inanmak, bir işi yapmadan önce günahı ve sevabı düşünerek hareket etmek anlamına gelir. Böyle bir rüya gördüyseniz, bu rüya sizin manevi açıdan da iyi bir durumda olduğunuzu işaret eder. 

Rüyada Karnını Doyurduğunu Görmek 

Rüyada karnını doyurduğunu görmek, birikmiş para, mal ve sermayeye işaret eder. Dişinden tırnağından arttırıp köşeye bir miktar para koyacağınıza, çocuklarınızın ve sizin geleceğinizi düşünüp para biriktireceğinize, iş kurmak için yeterli sermayeyi kazanmaya çalışacağınıza delalet eder. 

Rüyada Karnının Doymadığını Görmek 

Rüyada karnının doymadığını görmek; aile hayatınızda her şeyin daha da iyiye gideceğine, küslerin barışacağına, aile bağlarının kuvvetleneceğine işaret eder. Helal lokma yiyen ve şükretmeyi bilen biri olduğunuzu, malınızı hiç çekinmeden başkalarıyla paylaştığınızı, bu örnek davranışlarınız sayesinde herkese örnek olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Tatlı Yiyip Karın Doyurmak 

Rüyada tatlı yiyip karın doyurmak, alacağınızın sevindirici ve müjdeli haberlere delalet eder. Çok beklediğiniz bir yerden yüzünüzü güldürecek bir haber alacağınıza, bu haberi sevdiklerinizle paylaşıp onları da mutlu edeceğinize alamet eder. 

Rüyada Sofradan Doymadan Kalkmak 

Rüyada sofradan doymadan kalkmak, yarım kalmış işlerinizi, olmasını beklediğiniz isteklerinizi ifade eder. Hayallerinizin gerçekleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olacağına, istediğiniz makama ulaşmak için daha çok yolunuzun olduğuna işaret eder. Ayrıca daha önceden görüp beğendiğiniz bir eşyaya sahip olmak için epey para biriktirmeniz gerektiğine delalet eder.

Rüyada Aç Uyuduğunu Görmek 

Rüyada aç uyuduğunu görmek; bir hayli yorulacağınız günlerin sizi beklediğine, aldığınız bir işi bitirmek için çok çalışacağınıza işaret eder. İş yerinizde üzerinde çalıştığınız proje için uykusuz günler geçireceğinize; öğrenciyseniz bir yığın ödevlerle boğuşacağınıza alamet eder. 

Rüyada aç uyuduğunu görmek başka bir rüya tefsircisine gören, sıkıntınızın ve müşkülünüzün kısa sürede biteceğine, borçlarınızı bir çırpıda ödeyeceğinize, cefanın ardından sefa süreceğiniz günlerin yakın olacağına delalet eder. 

Rüyada Yemek Yiyip Doymadığını Görmek 

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek, kişinin başına hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. Hırslarınız ve tutkularınız yüzünden başınızı sürekli derde sokacağınıza, kanaat etmekten kaçındığınız için elinizde var olan malları da kaybedeceğinize işaret eder. Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek, kişinin nefsinin kendisine hâkim olduğunu ve bu davranışları devam ederse yanlışa sürükleneceğini ifade eder. 

Rüyada Aç Bırakıldığını Görmek 

Rüyada aç bırakıldığını görmek, kaza, bela ve musibetleri savuşturacağınıza rivayet eder. Gireceğiniz yeni işte önünüze çıkan engelleri atlatacağınızı, işinizde yükselmenize mani olan kimselere karşı tedbirli davranacağınızı işaret eder. 

Rüyada Aç Birini Görmek 

Rüyada aç birini görmek, bir dostunuzun içinden çıkamadığı ve çözüm bulamadığı bir problemi için sizden yardım isteyeceğine delalet eder. Bir arkadaşınızın yeni başladığı bir ilişkisi hakkında sizden akıl alacağına ve sizin de tecrübenizle bu kişiye elinizden geldiği kadarıyla yardımcı olacağınıza alamet eder. 

Rüyada Aç İnsan Doyurmak 

Rüyada aç insan doyurmak, gerçek hayatta çok cömert ve yardımsever biri olduğunuzu gösterir. İnsanlığın ve toplumun yararına olan işlere yatırım yapacağınıza, okul ve hastane gibi projelerin tamamlanması için destek olacağınıza delalet eder.

Rüyada aç insan doyurmak İslami olarak çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Allah katında yüce bir mevkiye ulaşacağınızı işaret eder.

Doymak

“Rüyada Doymak Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir