Rüyada Dirilmek ve Kıyamet Günü Görmek

Rüyada mahşer günü insanların kabirlerinden kalkarak dirildiklerini görmek, dünya hayatında insanların iş ve maişet gayesiyle çarşı ve pazara dağılmasına, kimilerinin bundan kazançlı, kimilerinin de zararla evlerine dönmelerine işaret eder.

Rüyada öldükten sonra dirildiğini görmek tövbe etmeye delalet eder.

Bir kimse rüyada Allah’ın halkı ayırıp hükmetmek için onları dirilttiğini veya hesap için halkı bir araya topladığını görmek, Allah tarafından insanlar hakkında zuhur edecek bir adalete veya adil bir devlet başkanının başa gelmesine işaret eder. 

Rüyada amel defterini sağ eliyle aldığını gören kimse, kurtuluşa, izzete, yüceliğe ve zenginliğe ulaşır. Amel defterini sol eliyle aldığını gören kimse; günah, fakirlik ve ihtiyaç içinde helak olur.

Rüyada sırat köprüsünü sağ salim geçtiğini gören kimse şiddet, fitne ve belalardan kurtulur. Bazen sırat insanın katedecegi sarp yerlere işarettir.

Rüyada kıyamet günü olup halkın kabirlerinden kalkarak dağıldığını görmek, halkın menfaatleri için çarşı ve para dağılıp yayılmalarına, birtakım kazanç ve zarar elde etmelerine işarettir.

(Ayrıca Bakınız; Rüyada Dirilmek Görmek, Rüyada Ölmek Görmek.)

Dirilmek ve Kıyamet Günü

“Rüyada Dirilmek ve Kıyamet Günü Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ya ben rüyamda mahşer gününde sorguya çekildim fakat şöyle bir şey oldu. Benim facebookta ettiğim küfürler üzerine sorguya çekildiğimi gördüm. Bunun yorumu nedir?

  2. Ben rüyamda kıyametin koptuğunu herkesin sırası ile canının alındığını gördüm. Sadece ben ve ailemin ölmediğini ve her yerde alevler varken bizim evin oraya yağmur yağdığını gördüm. Tam bizim ölme vaktimiz geldiğinde uyandım. Bu neye işarettir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir