Rüyada Dirilmek Görmek

Rüyada mahşer günü insanların kabirlerinden kalkarak dirildiklerini görmek, dünya malı elde etmek için insanların ticarete girişeceğine ve bu vesileyle ticari hayata karışacağına, kimilerinin bundan kâr elde edeceğine, kimilerinin ise zarar edeceğine işaret eder.

Öldükten Sonra Dirildiğini Görmek

Rüyada öldükten sonra dirildiğini görmek, işlemiş olduğunuz günahlarınızdan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize delalet eder. Yine ölüyken dirildiğini görmek, fayda ve çıkara delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir ölünün dirilmesi, artık ümidinizi kestiğiniz şeyin olma ihtimalinin tekrar gündeme geleceğine işaret eder. 

Ölmüş Birinin Gülerek Dirildiğini Görmek

Ölmüş birinin gülerek dirildiğini görmek, mutluluk ile tabir edilir.

Ölmüş Birinin Dirilerek Eve Sevinçli Haber Getirdiğini Görmek

Rüyada ölmüş birinin dirilerek evine sevinçli bir haber getirmesi; sadakaya, sevap işlemeye ve rüyada görmüş olduğunuz ölü kimse için edilen duaların kabul olduğuna delalet eder.  

Ölmüş Birinin Dirilerek Öfke İçinde Olduğunu Görmek

Rüyada ölmüş birinin dirilerek öfke içinde olduğunu görmek, ölünün vasiyetinin yerine getirilmemiş olmasına yorumlanır.

Ölüden Haber Aldığınızı Görmek

Rüyada ölüden haber almak ise, ölünün vermiş olduğu haberin birebir çıkacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Dirilmek ve Kıyamet Günü Görmek, Rüyada Ölmek Görmek

Dirilmek

“Rüyada Dirilmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda babaannemin mezarını açıyorlardı eve getirdiler beyaz örtüyü açtılar. Babaannem gözlerini açtı onu öpmüştüm.

  2. Dün gece bir ilişki yaşadım ve öylece uyudum. Gece rüyamda iki arkadaş bir eve giriyoruz, bir kişinin ablası ölmüş arkadaşım içeri odaya giriyor. Ben yüzünü görmek istemiyorum fakat görüyorum, yüzü beyaz hani yeni ölmüş gibi. Birden kalkıp benim boğazıma sarılıyor, sıçrayarak uyandım nedir bu?

  3. Kuzenim ve amcasını ölmüş olarak gördüm siyah ceset torbası içerisinde ceset torbası acılınca belirli bir süre bekledim baktım kıpırdıyor bu ölmemiş dedim kuzenim dirilip kalktı dişleri sapsarı olmuş kuzenimi alarak hoca aramaya başlıyorum arafta kalmış diye konuşmalar yapıyoruz bir kaç hoca buluyoruz fakat anlayan kimse olmuyor tanıdığım bir Allah dostuna ulaşmaya çalışıyorum onu da bulamadan uyanıyorum arafta kalmak diye aklımdan çıkmadı bu rüyama yorumunuzu bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir