Rüyada Doğum Günü Görmek

Ayrıca bkz: Parti, Pasta, Mum 

Rüyada doğum günü görmek, hayırlara vesile olan bir rüya değildir. Kişiye uğursuzluk getireceğine delalet ederken aynı zamanda kötü şans olarak da nitelendirilir. Rüyayı gören kişinin başına bir sürü aksilik geleceğine ve bu nedenle hem madden hem manen zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada doğum günü görmek ne demek: Kişinin hüzün, gam ve elem içinde olacağına, maddi olarak da kazançlarının ileri bir seviyede düşeceğine yorumlanır.

Rüyada doğum günü görmek ne anlama gelir: Sıkıntı getireceği tabir edildiği için rüya sahibin harama el uzatacağı, doğru yoldan şaşacağı ve içini kötülük ele geçireceği şeklinde de yorumlanır. İş hayatında da aksilikler yaşayacak olan rüya sahibinin etrafında hayırlı bir iş kalmayacağı ve bu süreçte tek başına kalacağına alamet eder. 

Rüyada Doğum Günü Kutlaması Görmek

Hayırlara vesile olan rüyada doğum günü kutlaması görmek tabiri, neşe dolu haberlere işaret eder. Rüya sahibinin çok sevineceği olaylar yaşayacağı, hayırlı işlerde olacağı ve uzun zamandır hasret kaldığı aile büyükleriyle bir arada olacağına yorumlanır. Uzun zamandır çekilen bir sıkıntının son bulup, etrafında bir sürü insan bulacağına tabir edilir.

Rüyada doğum gününü kutladığını görmek, aynı zamanda kişinin kazanç elde edip, sevineceğinin de habercisidir. 

Rüyada Doğum Günü Olduğunu Görmek

Rüyada doğum günü olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin doğum günü, evlilik yıldönümü, sevgililer günü gibi özel günlere önem verdiğini gösterir. Rüya sahibinin sevdiği bu özel günlerle ilgili bir sevinç yaşayacağına, hayatında yaşanacak olan sürpriz gelişmelere yorumlanır. Kişinin etrafında sevilen biri olacağına da alamet eder. Kişinin uzun bir zamandır beklediği, istediği iç huzura ereceğine, kendisini aşağı çeken insanlarla arasına mesafe koyacağına, emek ettiği işlerin sonuçlarını alacağına delalet eder.

Rüyada doğum günü olduğunu görmek tabiri, rüya sahibinin gelecekte iyi bir yaşama sahip olacağının habercisidir. 

Rüyada Doğum Günü Pastası ve Mum görmek

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek, rüya sahibinin hayatında aniden gelişecek olan olaylara, sürprizlere yorumlanır. Sorunlarla mücadele eden kişinin kısa bir sürede sorunlarından, dertlerinden kurtulacağına, yaşanan hafiflemeyle beraber daha verimli bir hayat süreceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada doğum günü pastası ve mum görmek, sevinçten ağlamaya, neşeden gözlerin dolmasına şeklinde tabir edilir.

Rüyada mum üflediğini görmek, yeni yorumculara göre ise; kişinin yaşadığı problemlerden kurtularak arzuladığı geleceğe kavuşmasına, emeklerinin karşılık göreceğine, iyilik yapıp iyilik bulacağına, aile içinden veya arkadaş çevresinden gelecek olan müjdeli haberlere şeklinde yorumlanır. 

Rüyada doğum günü pastası yemek; rüya sahibinin işlerinin yolunda gidip daha çok gelir elde edeceğine, arkadaş toplantılarının olacağına ve rüya sahibinin ihtiyacı olan herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada doğum günü pastası üflemek; kişinin hayatında ters giden tüm olayların düzeleceğine, ansızın gelen nakde, kişinin parasal anlamda iyiye giderken maneviyatının da güçleneceğine, kısacası bereketli günlerin yakında olacağına delalet eder. 

Rüyada doğum günü pastası kesmek; rüyayı gören kişinin her şeyden önce kendi sağlığını düşünüp ona göre hareket edeceğine, kafasına taktığı ve bu nedenle sağlığına zarar verdiği sorunlardan kurtulacağına alamet eder. 

Rüyada Doğum Günü Sürprizi Görmek

Rüya sahibinin etrafında sevilen, değer verilen birisi olduğuna yorumlanır. Rüyada doğum günü sürprizi görmek, sevincin ve mutluluğun çok yakında olduğuna, kişinin neşeli günler geçireceğine delalet eder.

Bir başka yoruma göre ise; rüyada doğum günü sürprizi görmek tabiri, rüya sahibinin hayatında olan kişiyle evleneceğine yorumlanır. Ailenin rüya sahibine hem maddi hem de manevi destekçisi olacağına yorumlanır. Ancak kötü gözlü kişilerin kem gözlerinden de korunması gerektiğine tabir edilir.

Doğum Günü 

 

“Rüyada Doğum Günü Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda eşim sürpriz doğum günü hazırlamış bana. Tanıdığım tanımadığım bir sürü kalabalık vardı evde. 3 katlı geniş bir evdi. Kalabalık içinde koşturup duruyordum. Yorumlarsanız sevinirim. Çok etkilendim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir