Rüyada Su Vermek Görmek

Ayrıca bkz: Suya Düşmek, Akan Su Görmek, Bulanık Su, Su kuyusu 

Rüyada su vermek, yaşadığı maddi manevi problemlerden ötürü büyük sıkıntı çeken bir dosta ya da akrabaya destek vermeye işaret eder. Aynı zamanda, iş hayatında kronik bir hal almış olan bir sorunun çözülmesi konusunda önayak olunacağı ve böylece hem astların hem üstlerin saygısının kazanılacağı anlamına gelir.

Rüyada su vermek ne anlama gelir, sık sık sakatlanmalara sebep olan bir rahatsızlığın tedavi edileceği, iş yerine alınacak bir personelin bir problemine derman olunacağı ve bolluk ve mutluluk içinde geçecek günlerin geleceği şeklinde yorulur. Rüyayı gören kişinin, iş hayatındaki konumunun yükselmesine yardım edecek işlere imza atmasını başaracağına delalet eder.

Rüyada su vermek nedir; işleri yokuşa süren ve kendisini olduğundan daha iyi ve daha düzgün gösteren biri yüzünden karanlık kişilerle muhatap olacağına ve kısa bir süre için telaş edileceği ancak daha sonra çevrenin destek vermesiyle bu işten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada su vermek ne demek; rüya sahibinin, yeni arayışlara gireceğine, bu arayışları doğrultusunda iş yaşamında kendisi ve çalıştığı şirket için dönüm noktası olacak bir karara vesile olacağına, ancak başka işlerden ağzı yandığı için iyi giden işe, aldığı sözlere ve eline geçen paraya rağmen dizginleri sağlam tutacaktır.

Rüyada su vermek tabiri, bir pişmanlıktan ötürü çekilen azabın sona ereceğine, ayrı kalmışların bir araya geleceğine, verilen sözlerin geç de olsa yerine getirileceğine ve geçmişe sünger çekileceğine rivayet edilir.

Rüyada su vermek İslami rüya tabirleri, alın terinin dökülmesiyle gelinen noktanın daha da üstüne çıkılacağına ve aydınlık ve ferah günlerin yaklaşmakta olduğuna yorumlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir