Rüyada Suya Girmek Görmek

Ayrıca bkz: Suya Düşmek, Akan Su Görmek, Bulanık Su, Su kuyusu 

Rüyada suya girmek, yapılan çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertlerin aşılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve haneye bebek seslerinin dolacağına işarettir.

Rüyada bulanık suya girmek, sudan bahanelerle ortamı bozmaya çalışan kişilere taviz verilmemelidir.

Rüyada soğuk suya girmek, daha iyi imkânlara sahip olabilmek için sıkıntılara göğüs gerilmelidir.

Rüyada suya girmek ne anlama gelir, aile içindeki huzuru ve birlik beraberliği bozmak isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağı, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağı, ikilemde kalınan bir konuda alınacak profesyonel destek sayesinde doğru yolun bulunacağı ve borçların son kuruşuna kadar ödeneceği anlamına gelir.

Rüyada suya girmek nedir; rüyayı gören kişinin, daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve iyi bir hayata kavuşacağına, elindeki kazancın iki üç kat artacağına, emrindeki elemanlar tarafından sevileceğine, attığı her adımın birçok kişi tarafından takip edileceğine, insanlara iyi örnek olacağına ve birçok insanın hayatını değiştireceğine rivayet edilir.

Rüyada suya girmek ne demek; zararlı bir alışkanlığın yakında sona erdirileceğine, emek verilen işte gıpta ile bakılacak bir konuma gelineceğine, akrabalara ve arkadaşlara destek olacağına, yeni iş kollarında başka işlerle uğraşacağına ve bu işlerden de yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorumlanır.

Rüyada suya girmek tabiri, parasal olarak güzel yatırımlar yapılacağı ve birçok kişiye iş olanağı sağlayacak bir çalışma gerçekleştirileceğine anlamına gelir.

Rüyada suya girmek İslami rüya  tabirleri, güzel giden iş hayatını kıskanan bir kişinin bazı ayak oyunları yapacağı, bu sebeple başarı yolunda büyük bir darbe alınacağına ancak kısa zamanda toparlanılacağına ve işlerin eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Suya Girmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir