Rüyada Akvaryumda Balık Görmek

Ayrıca bkz: Balık Yakalamak, Akvaryum

Rüyada akvaryumda balık görmek, hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş ve evlilik hayatında her şeyin yoluna gireceğine delalet eder. Kişi eğer iş sahibi ise işinde her zamankinden daha çok kazanç elde edeceğine, işyerinde çalışan kişilerin sayısının artacağına ve bu sayede çok kişiye ekmek kapısı açacağına rivayet eder. 

Rüya sahibinin yeni bir ortaklık edineceğine, bu ortaklık ile şansının artacağına daha çok kazanç elde edeceğine, bu maddi kazancın da helal ve bereketli olacağına da tabir edilir. Bu bolluğun, kazancın ve bereketin de ömür sona erene kadar devam edeceğini işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise, rüya sahibinin çevresinde bulunan ama hiç dikkatini çekmemiş bir kişi ile fazla zaman geçireceği ve belli bir süre sonra da aralarında duygusal anlamda bir bağ oluşacağını ve aradan çok geçmeden evlilik kararı alıp yeni bir yola gireceğini rivayet eder.  Bu yolda ise kararından pişman olmayacağını ve mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir hayat yaşayacağının habercisidir. 

Rüyada görülen akvaryumdaki balık ne kadar büyükse rüya sahibine gelecek kısmet de o kadar büyüktür. Eğer rüyada akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüyayı gören kişinin elindeki kısmetini ya da fırsatını kaçıracağı, bu nedenle de çok üzülüp pişman olacağı hatta bunu da çok çabuk atlatamayıp üzüntüden hasta olacağını delalet eder. 

Rüyada ölü balık görmek rüya sahibinin elindeki paralarını, kazandığı parayı ya da biriktirdiği birikimini bir anda elinden yok yere kaybedeceğini ve maddi varlığını tüketeceğini işaret eder. 

Rüyada akvaryum içinde görülen balıklar rengarenk, göz alıcı renklere sahip ise, rüya sahibinin hem bu dünyada hem de öbür dünyada huzura ereceğini işaret eder. Rüyayı gören kişinin temiz bir kalbe sahip olduğunu ve bu temiz kalbi ve iyi niyeti sayesinde işlerinin de yolunun da kısmetinin de açık olacağını ve mutlu olacağını delalet eder.

Rüyada Büyük Akvaryum Görmek

Rüyada büyük akvaryum görmek, rüya bilginlerince, rüya sahibinin kısmet elde edeceğini ve akvaryumun büyüklüğünün de bu kısmetin büyüklüğünü temsil ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi ne kadar büyük akvaryum gördüyse o kadar büyük bir şans, kısmet yakalayacaktır. 

Rüyada görülen büyük akvaryum kirli ya da koyu renkte ise, rüya sahibinin çok büyük bir kısmet yakalayacağını fakat bu kısmetin hayırlı olmadığını işaret eder. Kısmetin rüya sahibini çok cezp ettiğini ancak rüya sahibi eğer bu fırsatı değerlendirirse ileride mutsuz olacağını ve bu nedenle de pişmanlık duyacağını, kendisine hayırlı şeyler yaşatmayacağını aksine şerre bulaşacağını işaret eder. Yani haberci bir rüyadır diyebiliriz. 

Rüyada görülen büyük akvaryum ışıl ışılsa ya da aynalı ise, rüya sahibinin karşısına ömrünün fırsatının çıkacağını ve bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmezken, kısmeti kapalıyken ve elde ettiği kazanç bereketli değilken bir anda bu fırsatı değerlendirmesi ile durumun tersine döneceğini, yolunun ve şansının açılacağını, kazancının bereketleneceğini rivayet eder. 

Rüyada görülen büyük akvaryumun alev alev yandığını görmek, rüya sahibinin yanlış yolda olduğunu, hayırlı olmayan işlere bulaştığını, haksız kazanç elde ettiğini ve kalbinin giderek karardığını, taşlaştığını ve çevresine zararı dokunan kötü bir insana dönüştüğünü işaret eder.

Rüyada Küçük Akvaryum Görmek

Rüyada küçük akvaryum görmek aniden, hiç beklenmedik anda gelen maddi bir hediyeye rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin en sıkıntılı ve çaresiz bir anında hiç ummadığı bir kişiden maddi değeri yüksek olan bir hediye alacağına, bu hediye ile sıkıntısını gidereceğine ve o kişiye çok dua edeceğine rivayet edilir. Eğer rüyada görülen küçük akvaryum kirli ya da koyu renkli ise, rüya sahibinin çevresindeki insanların gözünden düşeceğini, bunun nedeninin de anlık öfke patlaması olacağını hatta bu nedenle de çok pişmanlık yaşayacağını ve belli bir zaman sonra da bu çevresindeki kişilerden özür dileyerek gönüllerini almaya çalışacağını işaret eder. Kişinin bunun için de o insanlara her fırsatta yardım edeceğini delalet eder. 

Rüyada görülen küçük akvaryum içinde yanan balıklar görmek, rüya sahibinin iş ortamında dikkatsizliği nedeniyle küçük bir hata yapacağı fakat işyerindeki iş arkadaşları ve patronunun bunu büyüteceği ve bu ufak hata sonunda hem maddi kayba uğrayacağı hem de manevi olarak mutsuzluk yaşayacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin hayatında bir şeyleri gerçekleştirmek için çok çaba harcadığını, emek verdiğini, bunun için çok çalışıp çabaladığını fakat bu uğraşların maalesef bir işe yaramayacağını daha çok çalışması gerektiğini işaret eder. Rüya sahibinin istek ve arzularının bir süre daha erteleneceğini ve biraz daha emek ve çaba gerektiğini delalet eder. 

Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada boş akvaryum görmek rüyayı gören kişinin yaşamını çok boş yaşadığını, kimseye yararı olmadığını, bu kişinin sevap işlemesi ve çevresindeki insanlara yararı dokunan bir insan haline gelmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Yani kişinin kendisini toparlaması gerektiği, yaşam tarzını değiştirmesi gerektiği ve kendini toplumdan soyutlamaması gerektiği yönünde bir haberci rüyadır. 

Rüyada boş akvaryum gören kişi evli ise, evlilik hayatında geçici problemler yaşayacağını, bu problemlerin kaynağının da incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten çok ufak sorunlar olduğunu, bu nedenle de can sıkacağını fakat bu sıkıntının da kalıcı olmayıp kısa bir süre sonra atlatılıp unutulacağını rivayet eder. 

Rüyada boş akvaryuma elleriyle balık koymak, rüya sahibinin kendi kısmetini kendisinin yaratacağını, sevimliliği, sempatikliği, hoşgörüsü ve anlayışlı tavrı ile ve yaydığı olumlu enerji ile fırsat ve kısmetleri kendine çekeceğini işaret eder. 

Rüyada boş akvaryum görünce ağlamak, rüya sahibinin yaptığı bir hatadan dolayı pişmanlık duyduğunu, bu hatasının ceremesini çektiğini ama telafisi için artık çok geç olduğunu ve bunun ezikliğini yaşadığını delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin işlerinin istediği gibi gitmediğini de delalet eder.

Akvaryumda Balık

“Rüyada Akvaryumda Balık Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Büyük akvaryumda balıklar vardı sonra akvaryum kırılıyor balıklar yere düşüyor ama balıklar ölmüyor balıklar yerde bahçede toprağı kuyruklarıyla kazıyıp solucan yiyorlardı.

  2. RÜYAMDA AKVARYUM İÇİNDE BALIKLAR GÖRÜYORUM HATTA BÜYÜK BALIĞIN BİRİ AKVARYUMUN DIŞINA ÇIKIYOR VE ORDA DA YÜZÜYOR AMA SU YOK SONRA AKVARYUMA GERİ GİRİYOR YÜZÜYOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir