Rüyada Ağaç Sulamak Görmek

Rüyada ağaç sulamak rüya sahibinin hayır işlemesine, sadaka vermesine veya ihtiyaç sahiplerine yardım etmesine işarettir. Rüyada ağaç sulayan kimse etrafındaki yardıma muhtaç insanlara yardım eder. İnsanlara faydalı işlerle meşgul olur ve bu işler sonucunda büyük bir sevap kazanır. Rüya sahibi bu davranışlarının etkisiyle sevilen, sayılan bir kimse olacaktır. İnsanların yardımına koşan, destek olan, aranan kimse olacaktır.

Rüyada ağaç sulamak ne demek genellikle dünya hayatında iyi bir isimle anılmaya, ün yapmaya, dini açıdan derecenizin yükselmesine neden olacak eylemlerde bulunmaya ve insanların beğenisinin toplayacak hareketler yapmaya işarettir. Rüyada sulanan ağacın fiziki durum da rüyanın manasının farklılaşmasında etkilidir. 

Rüyada yeşil ve büyük bir ağacı sulayan kişi, hiç beklemediği bir şana ve şöhrete sahip olur. Kısa bir süre içerisinde gelen bu şöhret aynı zamanda uzun bir süre devam edecek ve kısa süreli olmayacaktır.  

Rüyada yeşil ve büyük bir ağaç sulamak ün kazanıp, herkesin takdirini toplayacağınıza ve hayat boyu sürecek bir rahatlığa ve ferahlığa kavuşacağınıza delalet eder. Rüyada suladığı ağacın büyüdüğünü gören kişinin çok hayırlı ve iyi bir evladı olur; ileride anne babasına büyük ikramlarda ve ihsanlarda bulunur. Rüyada yeşil ve büyük bir ağaç sulamak rüya sahibinin uzun bir ömür süreceğine ve bu uzun ömrünün sonuna kadar sağlıklı süreceğine işarettir.

Rüyada Yeşil Ağaç Sulamak

Rüyada yeşil ağaç sulamak rüya sahibinin gerçek hayatta bir hastalığına şifa bulacağına işarettir. Rüyada yeşil ağaç sulamak aynı zamanda kişinin maddi başarısı anlamına da gelmektedir. Rüya sahibi hem uzun ve sağlıklı bir ömür sürerken aynı zamanda oldukça başarılı bir kimse olarak yaşayacaktır.

Rüyada yeşil ağaç sulayan kişi eğer ağacının büyüdüğünü görürse önemli hayallerini gerçekleştirmiş veya gerçekleştirecek demektir. Rüya sahibi yakın zamanda bir evlat sahibi olabilir. Bu evlat anne ve babasına hayırlı, takdir edilesi bir kimse olacaktır.

Rüyada Kuru Ağaç Sulamak

Rüyada kuru ağaç sulamak rüya sahibinin yaptığı işlerden pişmanlık duyduğuna yorulur. Rüyada kuru bir ağacı sulamak geçmiş zamanda yapılan hataların fark edilmesi olarak da yorumlanır. Rüya sahibi yaptığı hataların sonunda pişmanlık duyacak ve yaşananları düzeltmek isteyecektir. Ancak imkanlar buna el vermeyebilir.

Rüya sahibi yaşadığı sıkıntılı dönemlerin etkisiyle zor günler geçirebilir. Rüya sahibi bu dönemde yanında insanlar görmek isteyecektir. Eğer böyle dostlara sahip değilse bu zor dönem daha da zor ve sıkıntılı geçebilir. Rüya sahibi umduğu kişilerden yeterli desteği görürse bu zor günleri atlatarak tekrar karanlığa çıkabilir.

Rüyada Ağaç Sulatmak

Rüyada ağaç sulatmak rüya sahibinin önemli bir işini birinden yardım alarak, birinin aracılığını kullanarak yerine getirmesi anlamı taşır. Rüya sahibi büyük bir işe girip emrinde birtakım insanları çalıştırabilir. Büyük bir organizasyon düzenleyerek önemli kişileri konuk edebilir.

Rüyada ağaç sulatmak tabiri hayra vesile olmaya, insanların doğru yola erişmelerini sağlamaya işarettir. İhtiyacı olan kişilere dolaylı yoldan da olsa yardım sağlamak anlamı taşır. Bu rüyayı gören kişi dünya hayatında sadece kendisi için değil diğer insanların mutluluğu ve huzuru içinde çalışır ve onlara her konuda yardım eder. Aynı zamanda bu rüya yakında çalışmalarınızın meyvesini yiyeceğinizin ve büyük bir mevkiye ulaşacağınızın göstergesidir. 

Rüyada ağaç sulatmak genel olarak rüya sahibinin hayırlı işlere vesile, ön ayak olmasına işarettir. Rüya sahibinin sadece kendisine değil çevresinde tüm insanlara yararı dokunduğu yorumu yapılmaktadır.

Rüyada Ağaçların Sulanıp Büyümesi

Rüyada ağaçların sulanıp büyümesi ve serpilmesi rüya sahibinin yapmış olduğu işlerin meyvelerini yiyeceğine, yararlarını göreceğine işarettir. Rüyada ağaçların büyüyüp serpilmesi  bazı konularda şansın rüya sahibinden yana olacağının; rüya sahibinin hiç beklemediği yerlerden iş teklifi alacağının ve bu durumun kendisini mutlu edeceğinin göstergesidir. Bu rüyayı gören kimse, kendisinin yanında başka insanlara da vesile olur ve onların rahat bir hayat sürmelerini sağlar. Aynı zamanda bu rüya büyük bir iyilik yapacağınızın ve bu iyilik sonrasında hem dünyada hem de ahrette rahat edeceğinizin göstergesidir.

Rüyada ağaçların sulanıp büyümesi rüya sahibinin zaman içerisinde iyi işler yaptığını görmesi demektir. İnsanlara faydalı bir kimse olarak tanınacak ve bilinecektir. Rüya sahibi sadece bu dünyada değil ahirette de bu iyiliklerinin karşılığını görecektir.

Rüyada Ağaç Sulamanın Psikolojik Tabiri

Rüyada ağaç sulamanın psikolojik tabiri rüya sahibinin genellikle duyarlı ve insaniyetli olduğuna yorulmaktadır. Rüyada ağaç sulayan kimse insanlara faydalı olmak, adını duyurmak, yardımda bulunmak isteyen bir kimsedir. Bu kişi zaman içerisinde yaptıklarının karşılığını mutlaka görecektir.

Rüyada ağaç sulamak, genellikle rüya sahibinin hayırsever ve sıcakkanlı bir kimse olduğuna; çevrenizdeki her canlıya duyarlı davrandığına işarettir. Rüyada ağaç sulamak kişinin başarılı bir hayata sahip olacağına yorulur. Bu kişi aynı zamanda şifa ve uzun ömür sahibi olacaktır. Rüyada ağaç görmek olumlu anlamlara gelmekte, ağacı sulamak ise kişinin faydalı bir kimse olduğuna işaret etmektedir.

Ayrıca bkz: Bahçe Sulamak, Su Kovası, Çiçek 

Ağaç Sulamak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir