Rüyada Ablası Görmek

Rüyada ablasını görmek kişinin gerçek hayatında sevindirici bir olay yaşayacağına işaret eder. Rüyasında ablasını gören kişi yakın zamanda sevindirici bir haber alır. Beklediği kişi ile karşılaşır. Rüyada ablasını gören kişinin etrafında ona yardım eden ve onu koruyan birileri bulunuyordur. Ablası ile yakın olacağına, ablası uzaklarda yaşıyor ise yakın zamanda görüşeceğine işarettir. Kişi hayata geçirdiği her işte başarılı olacak ve ailesinin desteğini her zaman hissedecektir. Ablası evli ise hamile olduğu haberini alabilir. Kişinin iş yaşamındaki başarısı artar, ablası ile birlikte bir iş kurabilir. Ablası kişiye maddi bir yardımda bulunabilir. Rüyasında ablasını mutlu gören kişi yakın zamanda sevindirici bir haber alacaktır. Ablası çok mutlu olabileceği bir haber alabilir. 

Rüyasında ablasını üzgün veya ağlarken görmek kişinin ablasını üzdüğünü, ona karşı yerine getirmesi gereken bir sorumluluğu yerine getirmediğini işaret eder. Ablası rüyayı gören kişiye kırılmış olabilir. Ablanızı arayabilir veya ablanızdan bir telefon alabilirsiniz. Ablasını rüyasında üzgün gören kişi telefonla ablasından üzücü bir haber alabilir. Ailevi bir sorun yaşayabilir. Ailesine karşı veya ailesi kişiye karşı bir tavır alabilir. Rüyada ablasını gören kişi iş hayatında bir başarı elde edebilir.

Rüyada Ablasını Öldürdüğünü Görmek

Rüyada ablasını öldürdüğünü görmek tam tersi anlama gelmektedir. Rüyasında ablasını öldürdüğünü gören kişi ablasına bir yardımda bulunur. Bu yardım çok basit bir yardım olabileceği gibi hayati bir yardım da olabilir. Kişi ablası ile rüyanın tersine daha da yakınlaşır ve kaynaşır. Eskiden olmadığı kadar iyi olur. Aile bağları kuvvetlenebilir.

Rüyasında ablasını öldürdüğünü gören kişi ablası ile güzel vakitler, günler geçirecek demektir. Birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İkinizi de ilgilendiren zor bir durumla karşılaşabilir ve bu durumun üstesinden birlikte omuz omuza gelebilirsiniz. Ablanız ile bir ortaklı kurabilirsiniz.

Rüyanızda ablanızı öldürdüğünüzü gördüyseniz ablanıza çok müjdeli bir haber verebilirsiniz. Onu çok mutlu edecek ve size teşekkür etmesini sağlayacak bir iyilik yapabilirsiniz. Ablanız mutsuz ise onu mutlu edebilir ve beklediğini ona sunabilirsiniz.

Rüyada Ablasını Ölmüş Görmek

Rüyada ablasını ölmüş görmek kişinin ablasına ne kadar düşkün olduğuna, onu ne kadar sevdiğine işarettir. Kişi ablasını kaybetmekten çok korkuyor, yalnız kalacağını düşünüyor olabilir.

Rüyasında ablasını ölmüş gören kişi ablasına daha da yakınlaşır. Ablasıyla daha çok zaman geçireceğine işarettir. Ölmüş olarak görülen ablanın ömrü tam tersi daha da uzun olacaktır.

Rüyada ablasını ölmüş olarak gören kişi ablasının mutlu bir gününe katılabilir. Düğün, nikah, nişan, kına, mezuniyet, doğum gibi bir günde yanında olacaktır.

Rüyada ablasını ölü görmek tam tersi anlama geldiği için kişiler üzülmemeli ve korkmamalıdır. Rüyada ablasını ölmüş gören kişi ablasıyla birlikte uzun yıllar daha birlikte olacaktır ve ablası uzun bir ömre sahip olacaktır.

Rüyada Ablasını Dövmek

Rüyada ablasını dövmek kardeşlerin birbirine bağlılığına ve sevgisine alamet eder. Rüyasında ablasını döven kişi daima ablasının yanında olur ve onu her konuda destekler.

Rüyada ablasını dövdüğünü gören kişi ablası ile daha fazla yakınlaşır ve çok fazla birlikte zaman geçirir. Kardeşler arasındaki bağ daha da kuvvetlenir ve aralarına kimse giremez. Rüyasında ablasını dövdüğünü gören kişi evleniyor ve kardeşi bu duruma çok üzülüyor olabilir. Ablası uzak bir yolculuğa çıkıyor veya farklı bir şehire taşınıyor olabilir.

Rüyasında ablasını dövmek kişinin ablasına çok düşkün olduğuna, onu çok özlediğine veya ona kırgın olduğuna işarettir. Kişinin ablası ile arasında küslük olabilir. Yakın zamanda barışmaları için bir fırsat doğacaktır.

Rüyada Ablasını Nişanlı Görmek

Rüyada ablasını nişanlı görmek kişinin ablası ile ilgili çok müjdeli bir haber alacağına işarettir. Kişi ablasının çok uzun zamandır beklediği bir haberi ona müjdeleyebilir. Ablasının mutlu bir gününe tanıklık edebilir. Ablası hayatının aşkı ile karşılaşabilir. Ailelerin vesilesiyle bir kısmet ile karşılaşabilir.

Rüyasında ablasını nişanlı gören kişi ablası hakkında öğrendiği şeylerden ötürü çok mutlu olacak ve yüzü gülecektir. Ablasının mutluluğu onun mutluluğu olacaktır. Bu mutluluk bir bebek, iyileşme haberi, düğün, nişan, kına, nikah, mezuniyet, terfi gibi bir durum olabilir.

Rüyada ablasını nişanlı görmek ablasının iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacaktır. Ablası ile birlikte insanların karşısına çıkabilir. Onunla büyük bir organizasyona katılabilir.

Rüyada Ablasını Hamile Görmek

Rüyada ablasını hamile gören kişi ablasından büyük bir iyilik görecektir. Bu iyilik hem maddi hem manevi anlamdadır. Rüyasında ablasını hamile gören kişi maddi sıkıntılar yaşayabilir ve ablası oldukça fazla miktarda bir maddi destek sağlayabilir. Kişi ablası sayesinde büyük sıkıntıların üstesinden gelebilir, yeni bir iş kurabilir, önemli bir borcunu ödeyebilir.

Rüyada ablasını hamile görmek gören kişi ablasına teşekkür edeceği durumlarla karşılaşır. Ablası maddi olarak yanında olacağı gibi manevi olarak da önemli ölçüde destek olacaktır. Kişinin zor günlerinde, mutsuz anlarında ona ablalık ederek zorlukların üstesinden gelinmesine yardımcı olacaktır. Abla aileye minik bir üye yani bir bebek katabilir. 

Ayrıca bkz: Aile, Abi, Teyze 

Ablası

“Rüyada Ablası Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ablam bekar, lösemi hastası onu rüyamda hamile olarak gördüm şu anda saçları yok ama ben onu uzun saçlı ve hamile gördüm. Birde köyümüzde bir mezarlık var oradan kuzenimle beraber aşağı doğru bakıyorlardı. Her yer yemyeşildi sonra mezarlıktan çıkıyorlardı. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir