Rüyada Yengeç Görmek

Rüyada yengeç görmek; ulaşılması zor, dostluğu çetin kimseye işarettir. Rüyada yengeç yemek, uzak bir yerden hayra erişmeye delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çağanoz, Burç

Rüyada yengeç görmek ne demek; sert, tutumlu ve geçimi zor birine yorumlanır. Yengeç, hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir. Sevgilinizle sorunlar da yaşayabilirsiniz. Eli sıkı, kuşkucu, kıskanç, düşüncelerini saklayan birine veya yengeç burcundan birine işaret eder.

Rüyada yengeç görmek nedir, gerek iş ve gerekse ev durumlarınızın doğru dürüst yürümediğine, bu aksaklıkların sizi çok zarara ğdelalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yengeç görmek; korkunç, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı çetin bir adama işarettir. Rüyada yengeç yiyen kimse uzak bir yerden hayra erişir. Bazı tabirciler de rüyada yengeç yiyen kimse, haram mala kavuşur dediler.

Rüyada yengeç yakaladığını görmek, servet olarak yorumlanır. Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.

Yengeç

“Rüyada Yengeç Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir akvaryum dükkanının ortasında bulunan havuza girdim. Havuzda balıklar ve yengeçler vardı. Havuzu kimi zaman çok derin gördüm, kimi zaman boyumda, kimi zaman da ayaklarım içindeydi. Havuz derin haldeyken küçücük bir yengeç ayağımı kıstırdı biraz zorlayınca bıraktı ama büyük olan gelip kıstırır diye korkup havuzu terk ettim. Yengeçten kurtulmam için birisi bana “Sende onun canını yak ki bıraksın” diye seslendi. Rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

  2. Arkadaşlar , benim sevdiğim kızın burcu yengeç ve dün gece rüyamda bir yengecin bana saldırdığını gördüm.Sizce kızla alakası olabilir mi ? Ya da başka birşey mi ? Lütfen yardım edin , şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir