Rüyada Un Fabrikası Görmek

Rüyada un fabrikası görmek, aile halkının sıkıntı ve darlıktan kurtulmasına yahut fakirlikten sonra zenginliklerine; bekar erkek için eşe; bekar kız için kocaya işarettir.

Rüyada un fabrikasına gitmek; şiddet ve zorluklara, düşmanlığa işarettir. Eğer un fabrikasındaki değirmende ekmek, et veya bal öğütse, aile halkının bozucu, gösteriş maksatlısı ve sevici olmalarına işarettir. 

Rüyada un fabrikasında buğday veya arpa veya kendisinden istifade edilen faydalı bir şey öğütse, aile halkının işlerinin kolaylığına ve rızıklarının yolunda gitmesine, hastalıklardan şifa bulmalarına, işlerini idare eden kimseyi yenilemelerine işarettir.

Rüyada şehir ve kasabanın ortasında görülen büyük un fabrikası, eğer o şehir ve kasaba harap ise meydana çıkacak savaşa işaret eder. Hususiyle o değirmende ateş veya büyük taş öğütülürse, eğer şehir harap değilse ve orada öğütülen kötü kokulu arpa, su, çamur veyahut et olursa, salgın hastalığa işarettir.

Bazı tabirciler, su üzerinde bulunan un fabrikası, işlere nezaret eden ve elinden çok mal geçen bir adamdır, dediler. Bir kimse o adama sığınsa, onun çalışma ve gayreti güzel olur. Rüyada fabrikadaki değirmenin döndüğünü gören kimseye değirmendeki un miktarınca gelecek hayra işarettir.

Rüyada un fabrikasında çalıştığının görülmesi, yolculuk; fabrikadaki değirmenin buğdaysız dönmesi, şiddet ve sıkıntıdır.

Rüyada Un Fabrikası Satın Almak

Rüyada un fabrikası satın almak, piyasanın pahalılığına işarettir. Bir kimse kendisinin fabrikada olduğunu görse, temiz bir rızka işarettir. Bir şey öğütmeksizin fabrikadaki değirmenin döndüğünü görmek, yolculuktur. Değirmenin sebepsiz olarak döndüğünün görülmesi, ecelin yaklaşmasına işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Un, Fabrika 

Un Fabrikası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir