Rüyada Kelime-i Şehadet Görmek

Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini ve Cenab-ı Hakk’ı andığını görmek; neşe ve saadete, feraha, doğru yola, bol ve helal nimete, gam ve kederden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada Kelime-i Şehadet Getirerek, La ilahe İllallah Dediğinizi Görmek

Rüyada kelime-i şehadet getirerek, La İlahe İllallah dediğini görmek, dinen çok kuvvetli bir kişilik olduğunuza, bunu tekrar ederek daima imanınızı tazelemeniz gerektiğine, ibadeti bırakmamanız gerektiğine ve ibadetle haşır neşir olan kimselerle vakit geçirmeniz gerektiğine delalet eder.

Rüyada Ölüm Esnasında Kelime-i Şehadet Getirmek

Rüyada ölüm esnasında kelime-i şehadet getirmek, ibadetlerinize daha da özen göstermeniz gerektiğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kelime-i şehadet getirmek, unutmayarak daima ölümü hatırlamanız gerektiğine de ihtar eden bir uyarıdır.

Kelime-i Şehadet

“Rüyada Kelime-i Şehadet Görmek” için bir yorum

  1. Gökten, ateş top şeklinde ateşler düşüyor o esnada ben Kelime-i Şahadet getirip yanmayı bekliyorum. Orda ölünce cennete gireceğimi biliyorum yani Kelime-i Şehadet getirdiğim için ama ateşin sıcaklığı çok olduğu için bunu göze alamadım. O esnada yanmamak için kapıyı kapattım ama orda yanarak ölmeyi istediğim halde korkup kapıyı kapattığım için pişmanlıkta duyuyordum sonra kurtuldum. Bu rüyanın anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir