Rüyada Timsah Görmek

Rüyada timsah görmek; alçak ve hakir düşmana, hain hırsıza, zalim tüccara ve polise delalet eder.

Rüyada timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanları bulunduğuna; timsahı öldürürse, düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Rüyada timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanlara sahip olduğuna işarettir. Eğer timsah sizi ısırdıysa, yaşamınız tehlike içindedir demektir. Timsahı öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır. Gizli düşmanlarınız var demektir. Bu insanlara ve sağlık durumunuza dikkat edin.

Rüyada timsah görmek tabiri, gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada timsah görmek nedir; güçlü, emir vermeye ve zayıfları ezmeye alışkın biridir. Rüyada timsah derisinden çanta büyük kısmet ama timsah derisinden ayakkabı ise düşmanın neden olacağı sıkıntıdır.

Rüyada timsah görmek ne demek, haşin ve aksi bir kimse ile tartışarak sonunda onunla mahkemelik olacağına delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Timsah görmek, polise işarettir. Timsah, hain bir hırsızdır. Zalim ve hain tüccara da işarettir. Timsahın, kendisini denize çekerek boğduğunu gören kimse, bir polisin eline düşer ve polis onun zulmen malını alarak öldürür. Eğer timsahtan kurtulmuş ise mezkur polisten de kurtulur. Rüyada timsah, fıska (günaha), harama, korkuya ve haram kazanca, rüzgarın esmesi ve yol kesicilerden korkmaya işarettir. Bazen timsahı görmek, boğulmak sebebiyle ömrün tükenmesine işarettir. Timsah görmekte hayır yoktur. Bazen timsah, alçak ve hakir düşmana işarettir. Timsahı karada da görmekte hayır yoktur. 

Rüyada timsahı sudan karaya çektiğini gören kimse, düşmanına ve borçlusuna galip gelerek istediğini alır. Timsahın etinden, derisinden ve yağından bir şeye malik olduğunu görse, malik olduğu miktarca düşmanının malından eline geçer.

Rüyada timsah görmek ne anlama gelir: Gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin. Eğer timsah yakalayıp sizi yenilgiye uğratırsa, hayatınız gerçekten de tehlike içindedir. Timsahı yenip onu öldürürseniz, bütün sorunların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Göl, Vahşi Hayvan

Timsah

“Rüyada Timsah Görmek” üzerine 40 yorum

    1. Merhaba, ben İrem bu rüyayı bir arkadaşım görmüştü ve hocaya sormuştu. Bir düşmanın var ve onunla dost olacaksın!

  1. Merhaba rüyamda evimizde çok büyük bir timsah gördük. Bayram günü kardeşlerim ve ben evdeyken salonda çok büyük bir timsah oluyor, biz yan odaya kaçıyoruz o da kapısına kadar geliyor, zorluyor ama biz içerden ittiğimiz için açamıyor sonra salona tekrar dönüyor timsah. Biz de evden kaçıyoruz, sokağa indiğimizde bir koyun ya da koçun kurban edildiğini görüyoruz ama hayvanı görmedim.

  2. Rüyamda Amerika’daymışım. Hapisten çıkıyorum, gidiyorum, park gibi bir yere. Park’ta havuz varmış. Bakıyorum, arkadaşımı timsah tutmuş. Timsahın elinden kurtarıyorum. Bir bakıyorum bu sefer de akrabalarımın oğlunu havuzun içinde sıkıştırmış timsah. Kuzenimin kafasından tutmuş. Hemen gidip timsahı bıraktırıyorum. Kuzenimin elinden tutup havuzdan çıkarıyorum sonra uyandım.

  3. Rüyamda, kuzey kutbundayım, ama sıcakmış. Sazdan barakalarda bir sürü Türk genci var. Kız, erkek kalabalık. Biz oraya çalışmaya gitmişiz. Şişme spor salonu şeklinde yeşil renkli göletlerde, timsahlar var ve biz onlara birbirine bağlı dubaların üstünden ekmek atıp besliyoruz. Ağızlarını kocaman açıp ekmekleri kapıp yiyorlar. Bana bu rüyayı yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

  4. Dün akşam ben rüyamda meydan tarzı bir yerde bir timsahın ağzını seyrediyordum. İçine dikkatli baktığımda aniden bir kedi dışarıya çıktı. Daha sonra iyice ağzının içine yoğunlaşarak bakmaya devam ettim. İçinde balıklar, büyük balıklar hareket ediyordu. Ve tabi benle birlikte benden uzak olan insanlarda vardı. Onlarda şaşkınlıkla bakıyorlardı. Sonra birden yolun diğer tarafına sıçradı ve merdivenlerden aşağı gitti. Ben de ardından baktım. Şimdi buradan ben ne çıkartmalıyım?

  5. Rüyamda yapay gölet gibi bir şey var, içinde bir timsahın esner gibi ağzını kocaman açıp, kapattığını görüyorum. Gölet’in köşesinde yapraklı, sarmaşıklı bir alan var. Eşim 16 aylık oğlumuzu onun köşesine bırakmış. Oğlum tam suyun kenar kısmında orada duruyor, hareket edeceği bir alan yok. Timsahın esnediğini görünce, suda olduğunu anlayıp eşime, “Oğlanı oradan al” diye bağırıyorum, birkaç kez. Almıyor. O sırada timsah gelip oğlumu ağzına alıyor, sadece oğlanın ayaklarının ucu dışarıda ama timsah ağzını kapayamadan çocuğu geri alıyor, eşim. Oğlan bir zarar görmüyor ama korkuyor, ağlıyor, sesini duyuyorum, yüzünü göremiyorum. Ben de ağlıyorum. Eşim diğer kıyıya yanıma oğlanı sırtında getiriyor. Oğlanı sırtından almadan uyandım. Ama suyun üzerinden nasıl geçti, oğlanı nasıl oraya bırakmıştı, nasıl aldı, bilmiyorum.

  6. Timsah eski eşimi öldürüyor. Birileri timsahı öldürüyor. Eşim timsahın karnından ölü çıkıyor ve ben ağlıyorum. Timsah kayalık yerde.

  7. Öncelikle teşekkürler de. Abi bu ne ya ölecek miyim şimdi? Timsah denizde bana saldırdı, beni ısırdı öldüm galiba. Şimdi gerçekten öleceğim he. Abi böyle açık yazmayın valla psikolojim bozuldu ya. :(((

  8. Rüyamda kayaların üstünde iki tane timsah gördüm çok açtılar, ağızlarını açıp bana bakıyorlardı. Ben de onlara elimde ne varsa ailemden gizli gizli attım onu yediler. Bu ne anlama gelir?

  9. Rüyada timsah görmek boğulmaya işaretmiş! Ben de yarın denize gidecektim. Şimdi ben nasıl gideyim denize?

  10. Bugün rüyamda evin içinde bir timsah gördüm bana doğru gelirken birkaç adım attı. Ben de benim üzerime geldiğini görünce birkaç adımla ben de evin kapısından çıktım gittim. Fakat peşime düşmedi. Bu ne anlama geliyor açıklar mısınız?

  11. Rüyamda ablamın evindeyim ve tuvalete gidiyorum. Tuvalet kırık içerisinden timsah çıkıyor ve ayağımla itiyorum tuvaletin deliğine giriyor ve enişteme sesleniyorum o gelene kadar ben başka bir hayvanı urganla tuvaletin deliğine atıyorum ve tuvaletten çıkıyorum.

  12. Bilmediğim bir evdeyim, kertenkele görüyorum. Birden kertenkele sağ ayağıma doğru geliyor, timsah olup sağ ayağımı ağzına alıp yutuyor. Ben korkuyla uyandım. Bu rüya neye dalalettir? Lütfen cevabınızı bekliyorum. İyi günler.

  13. Merhabalar, günaydın. Ben kalkar kalkmaz rüyamın son dakikasında tencerede yemek pişirirken camdan dışarıda, gece ağacın üstünden bir küçük timsahın yani krokodilin atladığını gördüm. Sizce ne anlama geliyordur? 😀 ne ilginç bir rüya değil mi?

  14. Rüyamda bir sürü su birikintisini yüzerek veya olan yerlerde köprü ile geçiyoruz. Bir arkadaşımla beraber son yerde orası yaşadığım yerdeki limanmış yüzerek geçeceğimiz sırada timsahın yunusa saldırdığını görüyoruz. Hızlıca yüzüp çıkmaya çalışıyoruz. Timsah bizim peşimizden geliyor, bir kere geldiğinde kafasına vuruyorum sonra da hemen çıkıp kaçıyoruz. Peşimizden birkaç kez karaya çıkıyor ama tekrar suya giriyor. Bu rüyanın ne demek olduğunu yorumlarsanız sevinirim.

  15. Ben rüyamda bir evin bahçesinde köpek yavrusu severken küçük bir timsahın bizi izlediğini fark ediyorum, evin arka kapısından kaçıyorum ve bir başka odaya girmişim, orda öğrenciler resim boyamakla meşgul. Odada birde yeni temizlenmiş kocaman bir akvaryum içi küçük balıklarla dolu. Bahçeye geri dönmüşüm, orda timsah şimdi köpeklerle oynuyor oluyor. Ben de hiç timsah köpekle oynar mı düşüncesiyle uyandım.

  16. Rüyamda biri beni davet etmiş bir erkek arkadaş ama tanımıyorum yola çıkıyorum. Yolda çok çamurlu bir yerden geçerken ben çamurlu bir yere düşüyorum. Beni bir timsah ayağımdan yakalıyor ama bir yaşlı amca beni yakalıyor, kurtarıyor. Sonrasında bir yeşillik yere gidiyorum masmavi, göl manzaralı etrafımda kızlar. Ben de bayanım bu arada. Süper bir yemek ve bir erkek bana hizmet ediyor. O kadar mutlu olmuşum ki o bana aşıkmış. Yorumlarsanız çok sevineceğim.

  17. Merhaba, ben rüyamda çift yavru timsah evimize girdiğini gördüm ben izin veriyorum sonra sofra bezinin içinde saklanıp ardından ayakkabımın içine girdiğini gördüm.

  18. Ben rüyamda 5. katta bir misafirin evindeydim balkona çıktık, sokakta üç timsah gördük. Yanımdaki kişiyi ben gerçekte tanıyordum bana dedi ki; “Birde biz içerdeyken kapıyı parçalayıp giriyormuşlar” deyip güldü, ben de güldüm. Sonra kapıdan yeşil bir ayak göründü, kapıyı kırıyordu. Odada 2 kapı vardı, diğerine koştuk çıkmak için diğerinden de ağzını açmış koca bir timsah vardı kovaladık, kovaladı kovaladılar en sonunda biri öldü. Çok fazla ağzından kan aktı, arkadaşım kanla birlikte balkondan düştü. Ben balkonun diğer tarafına geçip saklanacaktım ama oradan da bir timsah çıktı. Tam beni bacağımdan ısırdı ve uyandığımda bacağımda iz vardı. 🙁 🙁 🙁 Bu ne demek, ölecek miyim?

  19. Merhaba ben rüyamda büyük bir havuzun kenarında duruyorum irili ufaklı onlarca timsah var havuzda ben onlara ekmek atıyorum bana saldırmıyorlar yalnız benim durduğum yer havuzu kenarı ve beş On metre yüksekteyim bu ne anlama geliyor .

  20. Rüyamda kuyumcudan yeşil renkli parlak timsah şeklinde bir yüzük takıyorlar ve ağzıyla parmağımı ağzına alıyor ısırır gibi oluyor ve ben elimi kurtarıyorum. Timsah küçük el büyüklüğündeydi.

  21. Bir evin içinde iken dışardaki timsaha benzeyen bir yaratık duvarı kırmaya çabalıyordu içeri girmek için ve sonunda pes etti.Bilgili olan yazsın teşekkürler.

  22. Rüyamda çöl gibi kumlarla kaplı bir yerde bir timsah başını gövdesini kumun altına saklamış muhtemelen sıcaktan bunaldığı için, bende elimde bir boa yılanı ile arka gövdesinin yakın bir yerine yılanı bırakıyorum. Amacım elimdeki boa yılanı ile bana saldırmasını önlemek ancak boa yılanını kuma bıraktığımda bir timsah varken kumun altından birden fazla timsah çıkıyor. O vakit ben kaçmaya çalışıyorum. Timsahlardan birisi ağzını açıp tam ayak bileğimden ısıracağı sırada bir refleksle kurtuluyorum. Tabi rüya haliyle o refleksle ayağımı masaya vurdum ve uyandım.

  23. Annem rüyasında bizim dişi kedimizin orta boyda bir timsah yuttuğunu görmüş. Veteriner kedi ölecek demiş ama annem ellerinden geleni yapmalarını gerekirse evini bile satacağını söylemiş. Ameliyatla timsahı diri bir şekilde kedinin içinden çıkarmışlar. Bu neye işarettir ?
     

  24. Merhaba, Rüyamda bir çok timsah gördüm. Bunlar beyaz bir kumsalda ilerliyorlardı. Timsahlardan birini yakaladım, ağzını açmaya çalışıyordu ben de kapatıyordum. Timsah güçlü olduğu için elimden kurtuluyor ve ilerlemeye devam ediyordu. Ben de bunun üzerine başka bir timsahı yakalıyordum. Ama kumsalda yürümelerine engel olamıyordum. Kumsalda bulunan bir kişi de eline biraz kum aldı ve yine kumsala döktü. Rüyayı yorumlayabilir misiniz?

  25. Rüyamda karşımda kocaman 5 tane büyük timsah vardı ağzını açmışlar ve ben aralarından geçmeye çalışıyorum fakat korkuyordum. Yorumlar mısınız?

  26. Merhaba,

    Rüyamda loş bir havada sığ denizdeyim; bir şeyin üzerine basıyorum. Sonra deniz çekildi ve denizin bir çok gri renkli ölü timsahla kaplı olduğunu gördüm.

    Rüyam ne anlama geliyor?

    Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir