ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Baba Görmek

Rüyada baba görmek, kişinin muradının incisini elde etmesine delalet eder. Rüyada anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tabir olunur. Bazen de rüyada baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir. Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delalet eder. Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir. Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.

Kişinin hayattaki babasını rüyada ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delalet eder. Rüyada babanın iyi hali kişinin kendi durumuna kendi durumunun da aynı şekilde iyi olacağına işaret eder. Rüyada babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebini devam ettirmeye işaret eder. Rüyada babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya bu durum olduğu için de bir parça babanızla aranızın açılacağına işaret eder. Rüyada babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder. Rüyada hayatta olan babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere veya bir konuda çok endişeli olacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından sevilmek, kişinin önüne hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir. Rüyasında babasını ve babasının gücünü kuvvetini arkasında gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Rüyayı gören kişinin babası sağ ise bir işbirliği ve sevinç verecektir. Rüyada babanızı yüzü asık ve kederli bir halde görmek, size dargın olduğuna; Rüyada babanızı hayatta olan babanızı ölmüş ve size kırgın olarak görmek, ona karşı davranışınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine delalet eder. Rüyada babanızın evi terk edip gittiğini görmek, acı bir haberle karşılaşacağınıza delalet eder. Rüyada babanızın sizinle sert bir şekilde konuştuğunu görmek ise, onun size karşı sevgisinin ve şefkatinin devam ettiğine işarettir.

Rüyada babasını kendine arka çıktığını gören kimse eğer babası sağ ise karşılaştığı zorluklarda babasından eğer babası sağ değil ise deneyimli birinden yardım alır. Rüyada kendisinin baba olduğunu gören kimse eğer o anda bebek beklemiyorsa, kısa süre içerisinde kendisiyle yaşıt olan ve yakın olduğu bir kimse sayesinde parasal konudaki sıkıntılarını bitireceğine işaret eder. Rüyada babasını evlenirken görmek eğer annesi hala hayatta ve annesiyle babası hala evliyse, bir iş üstüne başka bir iş daha kurup ordan da karlar elde edeceğinize işaret eder. Rüyada babasını evlenirken görmek eğer kişinin annesi hayatta değil ise düzenli işinizden istifa edip büyük ve güçlü bir iş kuracağınıza işaret eder.

Rüyada babasının yaralandığını, kaza yaptığını, acı çektiğini, yaralandığını yani babayı onu görmek istemeyeceğiniz hallerde görmek aile içinde başarılarınız sayesinde sürekli ön planda tutulacağınıza ve taktir edileceğinize işaret eder. Rüyada babasının annesinden boşandığını görmek, iş veya okul hayatınızdaki sıkıntılarla kendi çabalarınızla baş edebileceğinize ve her geçen gün başarılarınızın artacağına işarettir. Rüyada babasının çocuk sahibi olduğunu görmek, aile büyüklerinin size devredecekleri bir iş sayesinde kazancınızın artacağına yorumlanır. Rüyada babası ile cinsel ilişkiye girdiğini görmek, işinizde yaşadığınız sorunların zamanla düzeleceğine, başarılarınızın da kısa süre içinde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada babasının aileyi bir araya topladığını görmek aile içinden bir kimseden elinize geçecek olan hayırlı bir belge, paket veya toplu bir paraya yorumlanır. Rüyada babanız ile yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz hayırlı bir yere para harcayacağınıza delalettir. Rüyada babanın elini öpmek, aile içinden yakın olduğunuz bir akrabanızdan maddi bir konuda yardım isteyeceğinize ve bunun aynı babanızdan para istemişsiniz gibi olumlu sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada babanın namaz kıldığını ve ibadet ettiğini görmek, yakın olduğunuz bir ahbabınız, arkadaşınız sayesinde hanenizde bereketin artacağına ve bereket bolluğundan maddi sıkıntılardan kaynaklanan huzursuzluğun gideceğine işaret eder. Rüyada babası ile yemek yediğini görmek, yakın bir arkadaşınızdan borç alacağınıza işarettir. Rüyada babasını uyurken görmek, kalabalık bir ortamda başarılarınızla ön planda tutulup, sürekli konuşulacağınıza delalettir. Rüyada babasının şanlı, şöhretli, meşhur biri olduğunu görmek bir mülk sahibi olacağınıza ve bu mülk ile daha büyük kazançlar sağlayacağınıza delalet eder. Rüyada babasının evden ayrıldığını görmek, evinize aile içinde yapılan bir işten ek para geleceğine, maddi durumunuzun daha iyi olacağına işarettir. 

Baba rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

121
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Sonay D

babam hasta bir insan hayatta çok zayıf ve fazla hareket edemeyen yerinden birilerinin yardımıyla kalkan bir insan. Benim babam rüyamda sağlıklı ve kilo almış ve hatta kasları bile gelişmiş gördüm hayrolsun inşallah.

21.06.2013 18:35:38

Şans işte bu kadar kolaymı

Baban edilen dualarla hastalığından kurtulur bence.

17.08.2013 15:41:00

melek

Ölmüş anne ve babamı rüyada aynı yatakta hasta olarak gördüm o esnada aynı evde ablamla kavga ettiğimizi ve beni evden kovduğunu gördüm neye delalettir acaba?

26.06.2013 15:27:46

mmb

Babamı rüyamda evin banyosunda iki bacağı kesilmiş, dişleri dökülmüş ve gözleri görmez hale gelmiş olarak gördüm. Sırtı bana dönüktü yanına gittiğimde hafifçe bana doğru dönüp konuşmaya başladı ama ne söylediğini tam olarak hatırlayamıyorum... Babam hayatta ve sağlığı yerinde çok şükür, bu rüya ne anlama geliyor?

27.06.2013 11:57:40

Star_turkish

Babanın senden sakladığı ya bir şey var. Ya da söylemeye korktuğu bir şey var.

13.01.2014 14:50:27

Metin A.

15 sene önce vefat etmiş babamı rüyamda gördüm. Şöyle ki 'babam yurt dışında bir yerde ( sanırım Asya ülkelerinden birinde ) hastanede tedavi altındaydı, ben de uzun süredir ziyaretine gidememiştim. Hastaneye gittiğimde onu ameliyat olmuş şekilde yatağında gördüm. ( sanırım bir uzuv ilavesi yapılmıştı: el, ayak vs. olabilir) birbirimize sarıldık , çok duygusal bir andı, ben çok ağlıyordum, bu anda uyandım. Çok etkilendim, acaba bu ne anlama gelebilir. Ben 48 yaşında bir kız çocuğu olan bir babayım. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

28.06.2013 12:02:35

Star_turkish

En kısa zamanda babanın mezarını ziyaret etmende fayda var. Asya ülkesinde görmüş olman, yakın bir yer olduğu söylenebilir. Mezarını ziyaret etmek için günler alacak bir mesafe olmadığı, belki de aynı ilde.

13.01.2014 14:53:30

sali zeyneb 21.02.1969

Babam yeni öldü, rüyamda beni öldürmek istedi bıçakla ve ben çok kaçtım ve saklandım bu rüya neye işaret eder.

01.07.2013 06:33:03

Şans

Belki diyebilirim ki baban sana bir sınırda kızmıştır zaten diyorsun ama bir şeylere sebep olursun gibisinden ben de cennette gördüm ama ölmemişti benim camide mısır yiyorduk. Ben de bunu soruyorum annem onu boşadı.

17.08.2013 15:37:09

Ozan

Bence onun sizi özlediğini düşünebiliriz çünkü sen ölürsen aynı yerde olursunuz.

04.09.2013 15:53:17

OLCA

Rüyada eski sevgilimin babasını görmek ne anlama gelir?

04.07.2013 09:10:14

mo ali

Onunla tekrar barışacaksın.

13.07.2013 11:42:40

Turgut S.

Tekrar sevgili olacaksınız.

14.11.2013 22:09:49

Star_turkish

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek geri dönüşüşü olmayan yeni bir sevgi bulduğuna işarettir. Yani unutacaksın. Aklından çıkmamıştır, yakında çıkar.

13.01.2014 14:55:06

zeyneb(can)

Babam 23 yıl önce vefat etmiş ilk defa rüyamda görüyorum bana çok kızgındı eşim ve oğlumu ise seviyordu ona neden bana kızgın olduğunu sordum düşün dedi. Bu rüyanın ne anlama geldiğini bana yazarsanız çok sevinirim.

09.07.2013 03:12:18

unyeliso

Babanızı 23 yıldır rüya aleminde ilk defa görüyorsunuz...acaba hiç kendisine dua edip ruhuna Yasin okuyor musunuz? Çünkü ölüler bizden dua bekler. Babanız daha çok aklınıza gelsin daha çok düşününün babanızı. Her aklınıza geldiğinde de lütfen 3 ihlas 1 Fatiha okuyun ruhuna

15.07.2013 19:48:36

Hasan

Babanın mezarına git biraz hayır yap. Fatiha oku bunları yapmıyorsun babanın borcu varsa verdin mi? Çocuklarına dini öğrettin mi? Gittin mi mezarlığa? Unutursan, hayırsız olursan olmaz kardeşim...

28.07.2013 05:09:38

nurayyy

Rüyamda rahmetli babamı çok görüyorum ama hep ben ölmedim ki diyerek yanıma geliyor, beni öpüyor kokluyor. Aynı rüyayı gördüğüm için çok merak ediyorum.

11.07.2013 11:10:05

Gökhan

Senin yaşamında ertelediğin işler var ve de babanın senin rüyanda “Ben ölmedim ki” demesi ona dua etmiyorsun, kendini kaptırmışsın, boşluyorsun babana bir dua etsen bildiğin duaları el Fatiha gibi. Kuran okut ayrıca mezarına da git. Bayramlarda aksatma aksatıyormuşsun gibi üzülüyor babanız. Ayrıca senin ibadete yönelmene ve namaza başlamana işarettir bu.

03.08.2013 16:56:02

Elif

Babam vefat etti ve ben onu rüyamda gördüm, bunun anlamı nedir?

13.07.2013 09:36:35

Çiğdem N.

Babamı rüyamda gördüm, babam öleli 18 yıl oldu. Rüyamda babamı eve tabutla girdiriyorlardı. Ben de çok ağlıyordum ama tabuttan çıkardılar. Meğer çok hastaymış, yatağa yatırmışlar. Abim de bana diyor ki “Hadi gel, gör” ben de çok korkuyordum, girmek istemedim içeri. İçerde kız kardeşimde varmış babama bakıyorlar. Ben bağıra bağıra ağlıyordum sonra girdim içeri. “Neredesin” diye sordum. Bacağından ameliyat olmuş, bir baktım gidiyor. “Nereye gidiyorsun” diye arkasından çok ağladım ama tekrar yüzünü döndüğünde başka biri olmuştu. Bu nasıl bir rüya? Bana yorumlarsanız çok sevinirim...

26.09.2013 08:32:24

gizem

Aynı anda babamdan iki tane gördüm. Yan yana duruyorlardı ve bir tanesinde camları gümüşü parlayan gözlük vardı. Her ikisi de bana sevinçle gülüyordu. Koştum öndeki babama sarıldım. Elimi omzuna attım ve diğer yandaki babama dokundum ve sordum. Siz neden iki tanesiniz diye ve uyandım. (öndeki babamda gözlüklü olabilir net hatırlayamadım )

14.07.2013 14:41:35

uluisik

Babam 1995 yılında vefat etmişti. Uzun yıllar köyümüzün dışında başka şehirde yaşıyorum. Sahur yapıp yattığımda rüyamda köye eve gidiyorum odanın birinin ışığı yanıyor ve yatak ortada. Biri yatıyor. Bir baktım kim diye babam yatakta yatıyor, boynuna sarıldım. Sevinçten ağlarken eşim rüyamdan uyandırdı. Hayır olsun inşallah.

17.07.2013 10:33:45

Keating

Rüyada babamın başka bir kadın için annemi boşayacağını görmek, nasıl yorumlanabilir acaba?

21.07.2013 17:55:22

Star_turkish

Basit bazı endişelerin var ama yersiz endişeleniyorsun. Öyle bir şey olmayacak.

13.01.2014 14:56:14

Yiğit

Babam 11 sene önce trafik kazasında vefat etti. Önceleri hiç rüya görmezdim. Ama son 1 aydır çok sık rüya görmeye başladım ve genelde de rüyamda babamı görüyorum. Bana sarılıyor, saçımı okşuyor ve diyor ki “Ben aslında ölmedim, çok hastaydım, iyileşir iyileşmez hemen sizi aramaya başladım, nihayet buldum.” Ayrıca ben şu anda 15 yaşındayım, başka kardeşim yok. Annemle yalnız yaşıyorum. Babamı hep yaşadığımız evde görüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim, Şimdiden teşekkürler.

22.07.2013 14:16:27

Cahit E.

Ölmüş babamı tekrar rüyamda ölmüş ve çok küçülmüş gördüm hayırdır?

23.07.2013 12:15:45

Mehmet46

Rüyamda ölmüş babamın abime kızdığını gördüm. Ben de abimi evden kovarak “Bir daha gelme” dedim. Cevaplarsanız memnun olurum.

03.08.2013 11:11:33

Onur C.

Rüyamda babamı yürüyemeyecek kadar halsiz ve hasta gördüm. Ninem şeker hastası gerçek hayatta onun iğnelerinden babama vuruyordum. Daha sonra tansiyonunu ölçmeye çalıştım, beceremedim. Hastaneye götürmeye çalışıyordum, kucağıma aldım ve düşürdüm. Nasıl bir rüyaysa hayırlı olur inşallah. Sizce yorumu nedir?

06.08.2013 10:36:20

Bayciks...

Rüyamda evlenmemin çok çok zor olduğu bir insanla(banyodan yeni çıkmış bornozuyla), babamı(sol gözü kör bir şekilde) gördüm. Acaba bu rüyanın tabiri ne olabilir. Teşekkürler.

10.08.2013 10:10:24

Star_turkish

Evlenmenin çok zor olduğu birini görmek ve babanın sol gözünü kör görmen, geçmiş bir olay olmuş ve bitmiş. Unutmak hayrınadır, geleceğine bakman gerekiyor. Kafana fazla takma. Hayat geçmişle değil gelecekle daha iyidir.

13.01.2014 14:59:09

Şans

Valla gördüm. Cennet ile birlikte Rabbim’in bunu göstermesi herkese nasip değil.

17.08.2013 15:27:15

Sevda

Rüyamda ölmüş babamı gördüm elinde köpek vardı. Bu ne anlama gelir?

18.08.2013 08:00:55

Sevim/Babişko

Rüyamda ölmüş babamın bir yıl içerisinde ilk kez yüzünü gördüm. En son yaşlı hali ile ve ağlamaklı idi. Sanırım ben de onunla ağlıyordum. Yorumlamanızı rica ederim. Saygılar.

26.08.2013 09:53:00

Selin

Ben babamı bana kızarken gördüm. Bunun anlamı nedir?

04.09.2013 10:33:41

Yusuf

Babam sağ ama ben onun öldüğünü gördüm. Kendimi onun cenazesinde gördüm, çok kalabalıktı. Tam olarak ne anlama geliyor?

15.09.2013 07:24:00

Star_turkish

Babanın çevresi olduğunu ve seveninin çok olduğu iyi biri olarak tanındığı ya da bir derdi varsa ondan kurtulmaya. Hayırlı yani.

13.01.2014 15:01:09

Ogün

Babam sağ hayatta ve kendisiyle aram pekiyi değildir, o bunu pek bilmese de. Ailemden uzaktayım ve rüyamda başka bir kişiye baba diyordum ve bu duruma çok şaşırıyordum. Acaba nedir, ne değildir? Ve bu baba dediğim kişi iki sene önceki üniversite hocamdı, kendisiyle şu an konuşmam bile yok yani.

18.09.2013 19:19:36

Okan

Hayırlı günler. Rüyamda babam bana banyo yaptırıyordu, özellikle saçlarımdaki kirleri yıkamama yardım etti. Hayır olsun inşallah.

28.09.2013 09:51:45

Zeynep

Rüyamda babam, kızım, babaannem el ele tutuşmuşlar. Babamların evinin merdivenlerinden inerlerken deprem oluyor, evin yarısı çöküyor, altta kalıyorlar. Ayrıca ev depremde oluşan dalgalar yüzünden yıkılıyor, onları bulmaya çalışıyorum.

04.10.2013 01:26:40

Arife

Rüyamda babamı gençleşmiş ve beyaz elbise giyinmiş olarak gördüm. Ben şu an çok sıkıntıdayım. Biliyorum bana dua ediyorlar. Umarım hayırdır.

29.10.2013 13:08:02

Azerbaycan

8 yaşından beri 13 yıldır yanımda olmayan babamı rüyamda (bazen de görüyorum) gördüm. Rüyada annemle babamın geri döneceği haberini aldık. Sonra ise kapımızda gördük ve eve girdi. Daha sonra ise baba akrabalarından bir kadın çocuğuyla içeri geldi. (Kadın girmeden önce eve hırsız gireceğini zannederek bıçak götürdüm.) Gördüğüm rüya bu kadar. Merak ediyorum ne anlama geldiğini? Aslında babamı eve döndüğünü görünce öyle güzel hisler geçirdim ki ama bu rüyaydı. Şimdi hayatta ve başka kadınla yaşıyor. Yılda 2-3 kez arayan ve 2 kez gördüğüm babamdan son aramasında sıkıntıları olduğunu söylemişti ve onun içinde bu yılın 2. görüşünü gerçekleştiremedik.

31.10.2013 11:23:37

Ayhan I.

Rüyamda babamın avuç içini öpüp kokladım daha sonrada Mekke’de Kabe’de babamı ellerini açmış dua ederken gördüm. Hanımımın babasını da ölmüş, kefenlenmiş olarak gördüm. Bunları bana açıklar mısınız?

02.11.2013 17:39:53

Star_turkish

Baban çok iyi bir insanmış ki böyle bir rüya hâsıl olmuş. Hanımında en kısa sürede babası vefat etti ise mezarına vefat etmediyse ziyaretine gidip babasının hayır duasını alması gerekiyor. Örnek gerçek bir rüya tabirinden yola çıkarsan. Kardeşim hiç tanımadığı birini hac vazifesini yaparken biri ile tanışır kendisi ismini söylemez kardeşimin ismi murat derki murat bizim çocuklara iyi bakıyor musun, aç kalıyorlarmış yemekleri geç götürüyormuşsun der kardeşim çıkartamamış önce sonra demiş ki bizim oğlan hakana söyle dükkâna iyi baksın ve uyanır. Bana anlatır ben de hakan diye bir esnaf var mı diye bakarım biz lokanta işletiriz paket servisimiz var. Hakan kuruyemiş diye bir müşterimiz var. Gider ona anlatırız ve onlar ağlarlar. Çünkü babası hacca giderken yolda kalp krizi geçirmiş, bir hafta önce.

13.01.2014 15:12:08

Sarp

Babam yurtdışında çalışıyor ve rüyamda işinden ayrılıp geldiğini görüyorum. Sizce ne anlama geliyor?

05.11.2013 17:42:07

Bayram

Ölen babamla rüyamda kucaklaştım, sıkı sıkı sarıldık, birbirimize.

14.11.2013 14:17:24

Margo

Sağ olmayan babamı yolda çok dinç ve sağlıklı bir şekilde görüyorum.

21.11.2013 08:40:09

Star_turkish

Babanın istediği duaları laiki ile yerine getirmişin ve huzurlu olduğunu, merak etmemeni, kendisi gibi dik durmanı işaret ediyor.

13.01.2014 15:02:47

Ayşe Ş.

Rüyamda da babam bize bir kamyon saman getiriyor. Yorumlarsanız sevinirim.

22.11.2013 13:00:01

Aymelek

Babam vefat edeli yaklaşık 20 yıl oldu. Bir ara çok sık görüyordum rüyamda. Şimdi biraz azaldı. Yine gördüm, araba anahtarı ve başka bir anahtar duruyordu, masanın üzerinde. “Ben vereceğim” dedi, bana. Yüzünü gördüm, birden kayboldu. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

25.11.2013 21:33:51

ZÜBEYDE S.

İyi günler dileğiyle, rüyamdan dolayı çok etkilendim ve korktum. Rüyamda ölmüş olan babamı gördüm, annem de var. Güya annem rahatsızmış ve babam da benimle ilişkiye girmek istiyor. Onu çıplak görüyorum ama edep yerini görmüyorum. Benim odama çıplak olarak geliyor ve ben babama “Yapamam. Beni öldürsen de bir daha yapamam” diyorum. Sanki önceden bir kez olmuş. “Bir daha asla olmaz” diyorum. Bu rüyamın açıklaması nedir? Cevap verirseniz çok sevinirim.

02.12.2013 16:04:29

Nimet

Babamı rüyamda borç için dövmüşler ve ameliyatlı bir şekilde eve geldi. Bu ne anlama geliyor?

10.12.2013 18:20:39

DUYGU Ç.

Babamla deniz kenarında kayalıklardaydık. Babam denize giriyorduk. Babam dalış yaparak denize atladı. Ben de tam orada dedim ki “Orası kayalık. Kum yok, taş var” demeye kalmadı, babam kayalıklara çarptı, gidip kaldırdım. Buz almaya gittim, döndüğümde annemle babam yoktu. Babamı bana göstermiyorlardı.

17.12.2013 10:41:00

Tugba T.

Rüyamda babamı sobanın içine ateşe atıyormuşum ama babam bez bebekmiş. Ne anlama geliyor? Sonradan pişman oluyorum.

17.12.2013 23:30:24

Star_turkish

Babanın bazı nasihatleri göz ardı ediyorsun. Sonradan pişman olacak adımlar atma. Baban seni pek umursamıyor, zannediyorsun ama umursuyormuş.

13.01.2014 15:19:52

Demircan

Rüyamda babam alkolik olmadığı halde o gece çok içiyordu. Ve ben bu yüzden patronumla kavga ediyorum. İşten ayrılıyorum. Bunun anlamı nedir?

10.01.2014 21:29:50

Star_turkish

Babanı içerken görmek onu yanlış anlıyorsun ya da aranızda ufak bir husumet var ama çözülür. Patrondan önce babana önem vermen gerekir. Ufak bir tartışmadan dolayı babanı yanlış anlayabilirsin.

13.01.2014 15:22:25

Gökhan S.

Rüyamda eski sevgilimin babası, annesi ve babaannesi ile bir düğündeyiz. Benim yanımda da iki tane siyah zenci var, bir masada oluşuyor. Sonra babası telefonuma bakmak istiyor. Ben eski sevgilimin fotoğrafları olduğu için “Şarjım yok” deyip kapatıyorum, telefonu. Oradan çıkıyoruz sonra yanında iki zenci var. Ben telefonu açıyorum, eski sevgilimi arıyorum ama açmıyor, telefonu. Kapatıyorum, ardından bana bir mesaj atıyor “Gel” diye. Ben arıyorum, tekrar bir yer tarif ediyor. “Yolun sonundaki caminin oradayım, oraya gel” diyor. Ama anlamıyorum, nereyi tarif ettiğini. Sonra bitiyor, rüya. Ben askerdeyken ayrılmıştı benden. 1 yıldır görmüyorum onu. En son 3gün önce konuşmuştuk, telefonda. İnşallah hayırlısı olur, hakkımızda. Bu rüya ne anlatmak istiyor?

14.01.2014 10:54:31

Esma

Babam rüyamda beni ayakta, arkadan kullanıyordu, nefesini duyuyordum ve annemde önümüzden geçiyordu. Bu nasıl bir rüya? Uyandım sonra bir akrabamın oğluyla aynı şeyi gördüm, çocukta ufak ya. Çok etkilendim. Lütfen bir cevap yazın. Neden aynı günde böyle rüyalar gördüm, ben? Psikolojim bozuldu resmen.

22.01.2014 18:20:39

Raziye S.

Rüyamda babam benim kuzenimle yakın şakalaştığım için kızıyor ve şiddet gösteriyordu. Ne anlama gelir?

04.02.2014 11:20:52

Yasemin

Rüyamda vefat etmiş babamı ve vefat etmiş komşumuzun oğlunu dirilmiş gördüm. Komşumuzun oğlu beni istemeye geliyordu. Ne anlama geliyor, acaba? Yorumlarsanız çok sevinirim.

08.02.2014 13:28:07

Kerem Ç.

Annem rüyasında 6 sene önce vefat eden babamı ve yanlarında babamdan hamile kalmış olarak algıladığı bir bayan görmüş. Annem babama durumu sorduğunda, sesini çıkarma gibisinden sus hareketiyle karşılık vermiş. Bu rüyayı yorumlayabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

12.02.2014 15:18:05

Üzgün

Ben rüyamda birine benim kimliğim yerine babamı kimliğini verdiğimi sonra kendi kimliğimi bulduktan sonra kimlikten babamın isminin silindiğini ve sonradan babamın öldüğü haberini aldım. Sizce ne olabilir? Lütfen cevap verin. :(

16.02.2014 10:20:23

Cihan

Rüyamda babamın elini ısırdım. Babam kızımı ısırıyordu. Yataktaydık. Babam kızıma kızgındı.

25.02.2014 14:03:02

Selim

Babam 2013 Nisanda öldü ve ben onu yeni rüyamda gördüm. Kocaman bir çınar ağacı vardı. Beyaz, parlak yapraklı ve ağacın etrafında tepeye çıkan basamaklar vardı. Babam beni çağırıp hızlı bir şekilde o çınarın basamaklarını tırmandı. Ben hareket edemedim. Bağırdım, peşinden ağladım fakat dönmedi ve bir daha da gözükmedi. Hayır, olsun inşallah.

08.03.2014 10:54:18

Ahmet Y.

Sevgilimle babası bizim eve doğru geliyordu. Ben kaçtıkça benim yakın olduğum yerlere geliyordu. Anlamı nedir? Çok merak ettim.

10.03.2014 08:42:24

Serife

Babamı çıplak gördüm.

13.03.2014 11:53:55

Gulcicek

Annem rüyasında 2-3 yıldır ölmüş olan babasının evleneceğini, böyle bir şey görmüş. Ne demek lütfen?

13.03.2014 18:41:10

Funda

Babamı 20 sene önce kaybetmiştim. Uzun zamandan beri de rüyama girmiyordu. Geçen akşam yatarken “Allah’ım babamı rüyamda göreyim” dedim. Bu isteğimden 2 akşam sonrası rüyamda babama lokum verdim. Yerken bana gülümsedi. Acaba bu rüya nasıl yorumlanır?

21.03.2014 10:04:19

Mert

Rüyamda babamla karşılıklı oturup askerliğimin nereye çıkacağı hakkında konuşuyorduk. Rüyam ne anlama geliyor?

23.03.2014 17:27:05

Emre A.

Rüyamda 4 ay önce vefat eden babamın gençlik halini gördüm. Onunla kısa bir süre konuştum. Karşıma çıktı “Nereye gidiyorsun?” dedim. Ondan ayrıldıktan sonra onun öldüğünü hatırladım ve rüya içinde rüya görmüşüm gibi hissettim ve üzüldüm. Acaba neye delalettir?

26.03.2014 10:29:39

Yasemin

Babanız sizden dua bekliyor. Hiç olmazsa bir fatiha oku.

18.04.2014 09:11:32

Sezai K.

Eşim rüyasında babasını ölü olarak ve babasının ölüsünü üzerine düşmüş şekilde görmüş. Babası sağ ama. Teşekkürler. Hayır, olsun inşallah.

26.03.2014 10:57:32

Ceyl

Birisi bana bu rüyayla ilgili anlatabilir mi? Rüya: Babam benim babamdı ama o değildi. Daha değişik sanki daha iyiydi ve de birden parası çoktu. Annemse aynı oda annem ama annem değildi. Başka davranıyorlardı. Ben uykudan uyanmış ve çok köpek vardı etrafımda. Ailemden hediyeymiş onlar. Süs/ev köpekleriydi ve köpekler parfümlerimi içiyorlardı. Hiç parfümüm kalmamıştı. Birden babam daha zengin olmuştu bilmediğim sebeplerden ve para çok harcıyordu. Annem “Ev alacağım” dedi gidiyordu. Ondan sonra uyandım?

29.03.2014 09:47:57

Hakser

Babam 13 yıl önce vefat etti. Rüyamda annem yatağın sağında, babam solda yatıyor. Annem “Ben şimdi ne dedim ki?” diyor. Babam da yüksek sesle “Sen ne dediğini çok iyi biliyorsun” diyor. 2 tane oğlum var. Her yeri dağıtmışlar sehpa, mutfakta oyuncaklar dağınık. Çocukların arasından geçerek annemle babamın odasına doğru gidiyorum. Bu arada dilim tutuluyor ne oluyor diyemiyorum. Semaver yeniymiş, demlik hala poşetinde, o şişmeye başlıyor patlamasın diye pergelle deliyorum. Hayırlara gelsin inşallah. Bir yorum yaparsanız çok sevinirim... Hala kalbim çarpıyor.

10.04.2014 04:37:02

Ugzat

Rüyada arefe günüydü. Arkadaşım, annesi ve babası bize misafirliğe gelmişlerdi. Fakat arkadaşımın annesi genç ve ünlü biriydi. Arkadaşımın babasının elinde rakı ve bira gördüm. Annesine yaklaştım “Ya bunlar içilmesin” dedim. Sonra içeri girdiler. Ben de gidip eşyalarımı topladım. Bu arada da kız kardeşime “Ben gidiyorum. Burada durmam” dedim. Arkadaşımın babası babama; “Ya çocuk haklı” dedi. Babam ise dönüp ona “Bırak gitsin yoksa her Kur’an okunduğunda ona beddua ediyorum(ederim) dedi. (Bu arada babam ocak ayı içerisinde rahmetlik olmuştu.)

21.04.2014 15:46:19

Mürüvet

Merhaba, evlenmeden önceki evimde görüyorum kendimi. Annemle oda da oturuyoruz ve birden babamın sesini duyuyorum. Anneme “Kapıyı açalım” diyorum. Ama meğer babam ölmüş ve annem o ölü diye gelen onun ruhu diye annem kapıyı açmak istemiyor. Ama ben babamın ruhuyla karşılaşıyorum fakat bana çok kızgın ve bana çok bağırıyor. Hatta ellerinden elektrikler saçıyor. Rüyanın sonrasını hatırlamıyorum. Babam gerçek hayatta yaşıyor. Sizce anlamı ne olabilir? Teşekkürler.

22.04.2014 13:20:44

Akın

Rahmetli babamın bana karpuz getirdiğini gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

09.05.2014 12:22:23

Aytac

Babam rüyamda içi yemek dolu bir tabak veriyor, yüzü gülüyordu. Babam sağ şükür. Yorumlarsanız sevinirim.

19.05.2014 21:51:31

Hayat

Babamla annem ayrılar. Babam cezaevinde. Rüyada babamı gördüğümde benim yanımdaydı. Ne anlama geliyor? (Rüyada babamı gördüğümde cezaevinde değildi.)

23.05.2014 08:58:28

Fatma

Babamın rüyamda öldüğünü gördüm. Çok üzülüyordum ağlıyordum fakat kardeşim hiçbir tepki vermedi. Mezarına gittim 4 tane çiçek olmayan bitki (daha önce hiç görmediğim bir bitki) aldım ve bu çiçek babamın mezarında tutarsa dileğim gerçekleşir diye umut ettim. Babamın mezarını kazmaya başladım ve karşımda çelik bir kasa gördüm. Korktum ve hemen kapatmaya çalıştım mezarı. Ancak kapatırken toprak mezarı kapatacak kadar derin değildi. Babamın mezarını kapatamıyordum. Bugün sabah gördüm, ağlayarak uyandım. Çok korkuyorum daha 16 yaşındayım ve babamı kaybetmek istemiyorum. :(

24.05.2014 10:07:24

Sonay U.

Benim babam hapiste ve sakat. Ayrılalı 2 ay oldu, sık sık rüyamda görüyorum. Bugün rüyamda da güzel bir evdeyiz. Babam yatakta ve benim elimde hortum var etrafa su tutuyorum. Babam bir bardak su istiyor ama sert konuşuyor bana. Su vermek için mutfağa gittim ama su vermeden uyandım. İnşallah hayırdır.

03.06.2014 13:00:18

Ahmet O.

Rüyada ölmüş olan babam 500 TL verecek ama benden 50 lira istiyor, ben de veriyorum. Babam da bana 100 TL veriyor. Ben hala vereceği parayı bekliyorum ama babam oralı bile olmuyor.

03.06.2014 14:29:09

Volkan

Rüyamda babam bana ters ters bakıyordu. Babam öleli 5 ay oldu.

11.06.2014 20:17:12

Altay H.

Ölmüş babayı hasta görmek.

24.06.2014 19:13:57

Nazo

Babamı rüyamda gördüm 1 ay önce vefat etmişti. Rüyamda bana "Benim paralarımı ne yaptın, getir bana" dedi. Ben onun parasını hayır yolunda kullanmıştım. Acaba niçin böyle bir rüya gördüm, anlamı ne?

21.07.2014 12:24:31

Şehbal

Karışık bir rüya benimki, babama sarılıyorum ağlıyorum. Denizin üstünde bir şerit beton üzerinde yüzüyorum bir kilometre kadar uzakta kocaman dalgalar tekneler alabora oluyor ve ben yüzerken bir gömlek çıkartıyorum “Çocuk gömleği olmuş” diyorlar bana. Eski eşimi görüyorum saçları uzun. Bir türlü tekneye çıkamıyorum “Sana sandal gelecek” diye bağırıyorlar ve uyanıyorum.

22.07.2014 13:41:32

Ali

Babam normalde sağlıklı bir insan rüyamda bize öldüğü haberi geldi daha sonra eve bir otobüs bagajında tabutla geldi sağ kolu kendinden ayrıydı kopmuştu sonra kalktı yattığı yerden “Ben ölmedim” dedi. Genel hali, bir kolu kopmuş diğeri yaralıydı aynı şekilde bir bacağı da rüyanın bir yerinden sonra kopuk görünüyordu diğeri sağlamdı. Ne olur yorumlayın kafam allak bullak. Teşekkürler şimdiden.

16.08.2014 04:58:41

Hira Ç.

Ben rüyamda babamı gördüm ama ölmemişti yani işte bilmem şu günde öleceksin diyorlardı doktorlar yani biz biliyorduk öleceğini ama ölmemişti ayaktaydı...

27.08.2014 09:09:35

Şngl

Ölmüş babanın kızını dudağından öpmesi, kızın saçlarının uzun dalgalı güzel saçlara sahip olması.

23.09.2014 11:50:50


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook