Rüyada Pantolon ve Şalvar Görmek

Rüyada görülen şalvar, rüya sahibinin erişeceği maneviyata işarettir. Rüyada görülen şalvar, bir kadındır. Bundan dolayı, yen, bir şalvarı olduğunu gören kimse, bir kadınla evlenir. Bazı tabirciler, yeni şalvar, rüyada onu giyen kimsenin namusunu haramdan korumasıdır, dediler.

Rüyada şalvarının açılmış olduğunu gören kimsenin hanımı, erkeklerden utanmaz. Bazı tabirciler de bunun aksine tabir ederek, hanımı kendisini erkeklere göstermez, dediler. Rüyada şalvarında yırtık bulunduğunu gören kimsenin hanımının hamile olmasına işarettir.

Rüyada şalvarına pislediğini gören kimse, hanımına kızar. Rüyada gömlek giymeyip, şalvar giydiğini gören şahsın fakirleşmesinden korkulur. Bazı tabirciler, rüyada şalvar giydiğini gören kimse, bir ülkeye gider. Bazı tabirciler de rüyada şalvar giymek, arkadaşının durumunu düzeltmektir, dediler. Bazıları ise mütedeyyine bir hanım veya bir hizmetçidir, dediler.

Rüyada sahibi olmayan başka birisinden bir şalvar satın aldığını gören kimse, bir kadınla evlenir. Kendisine bir şalvar verildiğini gören kimsenin üzüntü ve kederi gider.

Rüyada pantolon görmek, makam ve rütbeye işaret eder. Rüyada pantolon aldığını gören kimse evlenir. Bekar ise erkek bir çocuğu olur. Memur zümresinden olan kimse rüyada pantolon ve şalvar giydiğini görse, makamı yükselir. Memur olmayan bir kimse rüyasında pantolon ve şalvar görürse, o kimse yakını olmayan bir kadınla evlenir.

Ayrıca bakınız: Don 

Pantolon ve Şalvar

“Rüyada Pantolon ve Şalvar Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Pantolonumun ön kısmı yuvarlak şekilde yırtıktı ve oradan uzvum kalkık şekilde çıkmıştı. Kızım da gördü. Nedir?

  2. Rüyamda pantolonumun paçasında çamaşır suyu lekesi vardı, böyle buğulu gibi çok üzgündüm. Üzüntüyle birden uyandım.

  3. Pantolonumun olmadığını anlıyorum havluya benzer bir şeyi belime dolayarak kapatıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir