Rüyada Oğlak Görmek

Rüyada boğazlanmış oğlak görmek, çocuk ölümüne; oğlak ve kuzu boğazlamak yahut onlara binmek, çocuklarla oyun oynamaya ve eğlenmeye; oğlak eti, çocuk tarafından gelecek az mala delalet eder.

Daha geniş bilgi için bakınız; Keçi, Ağıl

Rüyada oğlak görmek, erkek çocuğuna işarettir. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek, kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun ölmesine; oğlağı bağışladığını görmesi, onun mübarek bir çocuğu olacağına; birtakım oğlaklar görmesi ise sıkıntısının olacağına, fakat bu sıkıntı sonunda istediğinin olacağına işarettir.

Rüyada oğlak görmek ne demek: Oğlak burcundan birini işaret ediyor olabilir.

Rüyada oğlak görmek, erkek çocuğunuzun aile adını sürdüreceğine ve soyunuzun devamına delalet eder. Oğlak kesmek, hayırlı değildir. Oğlak eti yemek hastalığa işarettir. Kendisine bir oğlak hediye edildiğini görenin bir erkek çocuğu olur. Kendisinin bir başkasına bir oğlak hediye ettiğini görmek, o kimse ile bir akrabalık kuracağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada oğlak, çocuktur. Bundan dolayı boğazlanmış oğlak görenin çocuğu ölür. Bir oğlağa sahip olduğunu görenin bir çocuğu olur. Yemek için oğlağı boğazladığını gören kimse, çocuğu yüzünden mala nail olur yahut eline cüzî bir mal geçer.

Rüyada başkalarına yedirmek maksadıyla oğlağı boğazladığını görenin, aile ve yakınlarından bazılarının çocuğu ölür. Rüyada oğlak veya bir kuzu boğazladığını veya onlara bindiğini gören kimse çocuklarla oynar ve eğlenir.

Rüyada oğlak eti yediğini gören, bir çocuktan az bir mal elde eder.

Rüyasında oğlak görmek, gören kimsenin karşısına hayırlı bir kısmet çıkabilir

Rüyada oğlak görmek nedir, evliler için çocuk sahibi olmaya; kesilmiş oğlak görmek, sizin ya da tanıdıklarınızdan birinin çocuğunun öleceğine işarettir.

Oğlak

“Rüyada Oğlak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir oğlak beni kovalıyordu, nereye kaçarsam kaçayım peşimden geliyordu sonra annem “Gel korkma bakalım ne yapacak” dedi. Yanaşınca elimi yaladı ama mitolojiden çıkmış gibi çok güzeldi. Yorum yapabilir misiniz?

  2. Rüyamda dik bir yokuş çıkıyorum. Karanlık ama erkek arkadaşımla beraberiz. O korkuyor, onu korumak için Felak, Nas ve Ayetel Kürsi okuyorum. Sonra ilerledikçe etrafta namaz kılan insanlar var. Sanki bir âlimi ziyarete gelmişiz gibi sıra var. Sonra bir adam bana oturmamı söylüyor, bir fil getiriyor. Oğlaklar var, bembeyaz. Onları seviyorum. İçim ferah uyandım. Ama çok merak ettim, anlamını. Ayrı ayrı bakmak istemedim, anlamlarına. Teşekkürler.

  3. Rüyamda bir yığın ince sıva kumunun üzerinde onlarca tüyleri yeni çıkmış oğlak yavrusu gördüm, bunların bir kısmı tüyleri yeni çıkmış küçüklerdi. Bu küçük oğlağın birinin üzerine oynaşmak için hafif hafif kum atıyordum. Onunla oynuyordum. Yanıma biri geldi “Kumu böyle atma” dedi. Kumu iyice açtı oğlağı açtığı kuyuya koydu sonra üstünü örttü. Bana da “50 gün bekle” dedi. Güzel olur gibi bir ifade kullandı ve yanımdan ayrıldı. Ben onun dediğini yapmadım. Oradan ayrılıyordum biraz ileri gittim, küçük bir kapı vardı oradan çıkmam gerekiyordu. Çıkarken öncekilerden biraz büyük oğlaklar beni ısırıyordu ama acımıyordu. O dar kapıdan ayrıldım. O anda uykudan uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  4. Ya rüyamda benim elimi oğlak ısırdı ama ben sevmeye devam ettim. Neye işaret bilmiyorum kafayı yiyeceğim. Lütfen yardımcı olun lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir