Rüyada Nazar Değmesi Görmek

Rüyada nazar değdiğini görmek, bu rüya gerçekleri yansıtır. Kişi dikkatli olmalıdır.

Bkz: Nazarlık, Keramet  

Rüyada nazar değmesi görmek, hayra yorulmamaktadır. Başınıza gelecek aksilikleri, geçireceğiniz küçük bir hastalığı işaret eder. Çevrenizde kem gözlü kimselerin olduğunu, bu kişilerin sizin hakkınızda kıskançlık duyarak konuşup başınıza kötü işler getireceklerini ifade eder. Ayrıca rüyada nazar değmesi görmek, çabucak atlatacağınız bir hastalık geçireceğinize ya da hafif bir kaza geçirip hemen toparlanacağınıza delalet eder. 

Rüyada Nazar Değdiğini Görmek 

Rüyada nazar değdiğini görmek; adımlarınızı atarken birden çok düşünmeniz gerekeceğine ve etrafınızda dolaşan kötü kalpli insanlar yüzünden canınızın bir hayli sıkılacağına alamet eder. Sizin sadece kötülüğünüzü düşünen bu insanlara karşı temkinli davranacağınızı, ellerine koz vermemek için aklıselim düşüneceğinizi ifade eder. 

Rüyada Çocuğa Nazar Değmesi 

Rüyada çocuğa nazar değmesi görmek, iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Eğer rüyanızda kendi çocuğunuza nazar değdiğini gördüyseniz; bu çocuğunuzu için çok kaygılanacağınıza, başına bir şey gelmesin için aşırı korumacı davranacağınızı ve bu şekilde davranmanızın çocuğunuz için aslında hayırlı olacağını ifade eder. Şayet bir başkasının çocuğuna nazar değdiğini gördüyseniz, bu rüya hiç beklemediğiniz birinden bir konuda büyük tepki alacağınızı ve bununla başa çıkmak için uğraşacağınızı işaret eder. 

Rüyada Bebeğe Nazar Değmesi 

Rüyada bebeğe nazar değmesi, rüyada görülenin aksine hayırlı bir rüyadır. Rüyada gördüğünüz bebeğin şansının ve bahtının açık olacağına, büyük ve aydın bir insan olacağına, toplum içinde saygı gören bir birey olarak sayılıp sevileceğine işaret eder. Rüyada bebeğe nazar değdiğini görmek, bebeğin kendi ailesine uğur ve şans getireceğine delalet eder. 

Rüyada Anneye Nazar Değmesi

Rüyada anneye nazar değmesi görmek, hayatınızda çok korktuğunuz biri olduğunu ve bu yüzden devamlı kendinizi huzursuz hissedeceğinizi işaret eder. Kendinize ya da annenize zarar verecek bir kimseden çekineceğinizi, bu kişinin ruh halinizi olumsuz etkileyeceğini ve her zaman bu kişiyi aklınızdan çıkaramayacağınızı gösterir. Rüyayı gören kişi rüyasında kimi görmüşse, o kişiyi kaybedeceğinden ya da zarar göreceğinden korktuğu anlamını taşır. 

Rüyada Birine Nazar Değmesi Görmek 

Rüyada birine nazar değmesi görmek; önemseyecek şeyleri dahi büyütüp sıkıntı haline getirdiğinizi ve ufak tefek sorunlarla dertleneceğinizi ifade eder. Hayatta hiç mesele haline bile getirilmeyecek konulara kafa yoracağınıza ve bu durumdan psikolojiniz olumsuz olarak etkileneceğine delalet eder. 

Rüyada Nazar Görmesi Görmek Diyanet 

Rüyada nazar değmesi görmek diyanet tabiri ise gerçek hayatta size ya da sevdiğiniz birine nazar değmesinden korktuğunuzu işaret eder. Başka kimselerin nazarına gelmekten çok çekindiğinizi, evden çıkmadan sürekli nazar değeceği endişesi taşıdığınızı işaret eder. Bu rüyayı gören kimsenin kendisini nazardan korumak için nazar duaları okumasını gerektiğini ve Allah’ın izniyle kendisine nazar değmeyeceği konusunda bir uyarı anlamı taşır. 

Rüyada Nazar Ettiğini Görmek 

Rüyada nazar ettiğini görmek, bir kimseye bilmeden ya da yanlışlıkla kötü bir hareket yapacağınızı kişinin kalbini kıracak sözler sarf edeceğinizi işaret eder. Rüyada nazar ettiğini görmenin bir diğer anlamı ise, iş hayatınızda bulunduğunuz konumdan dolayı çok fazla kibirleneceğinizi ancak kibriniz yüzünden başınıza olmadık işler açılacağını ve işlerinizin çıkmaza gireceğini işaret eder. 

Rüyada Nazar Boncuğu Görmek

Rüyada nazar boncuğu görmek; geçmişte yaşadığınız ızdıraplı ve kötü günlerden sonra feraha ereceğinize, ruhunuzun da bedeninizin de aynı anda huzura kavuşacağına işaret eder. Huzuru ve mutluluğu ilelebet yaşayacağınız günlerin yakın olduğunu rivayet eder. 

Rüyada Nazarlık Takmak Görmek 

Rüyada nazarlık takmak görmek, eski usulleri benimseyeceğinizi ve ilim yolundan uzak durmak isteyeceğinizi işaret eder. Gerçek dayanağı olmayan şeylere inandığınızı ve bilimle ispatlanmış yöntemleri desteklemeyeceğinizi ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise nazardan çok korktuğunuz için kendinizce önlemler alacağınıza delalet eder.

Nazar Değmesi

“Rüyada Nazar Değmesi Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir kuaföre giriyorum orda nazarımın değmesi sonucu kuaförün tavanında çökme ve kırılmalar oluyor. Ayrıca rüyamda sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum. Bugün yine rüyamda eşimin bir kadına hayran bir şekilde baktığını görüyorum. O kadın iş yerindeki bekar bir bayan arkadaşı oluyormuş.

  2. Rüyamda nazar düğmesi gördüm nazar düğmesinde Marid yazılıydı ve bir ses benim annem diyordu.

  3. Rüyamda tanıdığım bir doktorun kız çocuğunu kucağıma almışım. Çocuğun çok güzel ve çok uzun kirpikleri var. Çocuğa nazar değmesin diye Fatiha okuyorum.

    1. Benim de kardeşim eczacı. Onun kızına nazar değiyor ve dua okuyorum kendine geliyor, anlamını bulamadım, selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir