Rüyada Dans Görmek

Rüyayı gören kişinin ve ev halkının ev içinde dans etmesi sevinç ve neşeye; dans pistinde yahut başka insanların bulunduğu yerlerde eşiyle, yalnız yahut başkası ile dans etmek, musibet ve hayasızlığa; dans yorgun kimse için rahatlamaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Eğlence, Oyun.)

Rüyada dans etmek görmek bu rüyalar iyi yorulmazlar. Ancak rüyasında güzel bir yerde, çok tatlı bir müzik duyarak dans edenleri seyreden insan için bir kısmet var demektir. Dans hatalı düşünceler, duygular nedeniyle sıkıntıların geleceğini belirtir. Rüyasında dans ettiğini gören kimse zor duruma düşecektir.

Rüyada yapılan dans musibettir. Bir kimse rüyada başkası için dans etse o kimse diğerlerinin musibetine ortak olur. Bir kimse kendi evinde yalnız başına dans etse, rahata kavuşur. Hasta bir kimse rüyada dans ettiğini görürse, ızdırabı çoğalır. 

Bir kimse rüyada dans etmek için bir köşeye çekilse, şiddet ve töhmetten uzak olur. Çocuğun rüyada dans etmesi makbul değildir. Hapis kimsenin dans ettiğini görmesi, hapisten kurtulması manasına gelir. Rüyada yüksek bir yer üzerinde dans etmek korkudur. 

Bir kimse kendi evinde dans ettiğini ve etrafında da aile halkından başka kimsenin olmadığını görürse, bu rüya hepsi için hayırdır. Bir kimse rüyada oğlunun veya akrabalarından bazısının dans ettiğini görürse, bu da hayırdır. Sevince ve izzete işarettir. 

Rüyada gerek erkek gerek kadın olsun hastanın dans etmesi, onun hastalığının uzamasına; gerek zengin gerek fakir olsun hanımın dans etmesi, bir kabahat işleme manasına gelir. Deniz yolculuğunda olan kimsenin gemi içinde dans etmesi, o kimsenin gemide uğrayacağı şiddete delildir. Fakir kimsenin dans etmesi ise onun dövülmesine işarettir.

Genel olarak dans rüyaları iyi sayılmazlar. Dans hatalı düşünceler ve duygular yüzünden gelecek sıkıntı olarak yorumlanır. Rüyasında dans ettiğini gören kimse güç durumda kalır. Ancak rüyasında güzel bir yerde, çok tatlı bir müzik duyarak dans edenleri seyreden insan için bir kısmet söz konusudur.

Rüyada dans ettiğini görmek, başarı olarak tabir edilir. Rüya sahibinin büyük bir başarı elde edeceğine işarettir. Rüyada dans görmek, rüya sahibinin çok iyi çalışmaları ve projeleri üstleneceği demektir.

Dans

“Rüyada Dans Görmek” üzerine 7 yorum

  1. İnsanın sevdiğiyle dans etmesi neden bu kadar kötü yorumlanabilir ki?  Masumca aşk dolu, sevgi dolu, hasret dolu bir dans.

  2. Babam 4 ay önce vefat etmişti. Biz 5 kardeşiz. Hayırdır inşallah. Rüyamda çocukluğumda oturduğumuz evde kardeşlerim ve babam beraberiz, onların içinde beni kaldırdı ve uzun bir süre dans ettik. Danstan bayağı zevk aldım. Bana yorumunu yaparsanız sevinirim. Teşekkürler. Gerçek hayatta babam dans etmez.

  3. Ben açıkçası anlayamadım, iyi mi, kötü mü? Dansı 5 ay Lance vefat etmişti. Bir tanıdıkla ettim, müzik sesi yoktu, birbirimize bakışarak gülerek oynuyorduk. Anlamı ne, anlayamadım?

  4. Rüyamda yabancı bir adamla dans ediyorum. Bu kişi ünlü biri, Bir köşeye çekilmişiz. Çok sakin bir dans dansla ilgili bir rüya gördüğümde hiç iyi olmuyor. Lütfen yorumlayıp, yardım eder misiniz?

  5. Ya dün akşam rüyamda büymüştü. Bir erkek beni dansa kaldırdı ama yüzü soru işaretliydi. Ama beni seviyordu. Rüyada birilerini dansa kaldırmak ne anlama geliyor?

  6. Rüyada iki katlı binadan düşecektim ama sanki birileri tutmuştu düşmemem için. Ama kimse de tutmuyordu sağ selamet duvardan iniyordum ve yürüyordum. Karşıda solmuş çiçekler vardı, onlara bakınca canlandılar ve bana bakarak güldüler dans ettiler. Anlamını bilen varsa lütfen açıklayabilir mi bu rüyayı?

  7. Dün gece rüyamda açık alanda, beton zeminde dans ediyordum. Sonra psikiyatri doktoru geldi, onunla dans etmeye başladım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir