Rüyada Çam Ağacı Görmek

Ayrıca bkz: Ağaç Çeşitleri, Ağaç Çiçeği, Ağaç Kovuğu

Rüyada çam ağacı görmek bütün işlerinizde başarılı olacağınıza işarettir.

Rüyada çam ağacı görmek ne anlama gelir, uzun ömre ve güce delalet eder. Rüyada bir çam ağacı fidanı dikmek, hayırlı ve iyi işe başlamaya delalettir.

Rüyada çam fidanı koparmak kötü iş yapmak seklinde tefsir olunur. Çam dalı, uğurdur. Çam ağacına çıkıp oturmak, ikbal ve saadet demektir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada çam ağacı görmek, çok yüce ve güçlü birine işaret eder. Aynı zamanda, malı ve hayrı az yahut cimri bir adama da işaret edebilir. 

Rüyada çam ağacından bir kapı yaptığını gören kimse, zalim, ahlak ve tabiatı kötü bir kimseyi kendisine kapıcı yapar. Eğer rüyayı gören tacir ise, hırsız ve zalim bir kimseyi bekçi tutar.

Çam Ağacı

“Rüyada Çam Ağacı Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda çam ağaçlarının bulunduğu dar ve patika yoldan çam ağaçlarının dalları üzerime değerek yokuş aşağı yoldan iniyorum ve bir an duraksıyorum. Büyük ve gür dallı çam ağacı dalları üzerime değiyor. Patika yolda öylece kalıyorum, yol az taşlık ve kayma korkusu yaşamama rağmen büyük bir kaya görüyorum ve üzerine oturarak korkumu yeniyorum. Bunun anlamı nedir? Teşekkür ederim.

  2. Rüyamda eşimle yatağımızda uyuyoruz, birden uyanıyorum ikimizin arasında 1 metre boyunda bir çam ağacı duruyor ve dallarında vişne var. Biz vişneyi toplayıp yiyoruz.

  3. Evimizin duvarına bitişik alt dallar budanmış üzerinde yeşil dalları olan çok büyük yüksek bir çam ağacı görüyorum. Aynı anda batı tarafından gökyüzünde ezan okunuyordu.

  4. Rüyamda çam ağaçlarından oluşan çok güzel bir bahçem olduğunu gördüm. Çok güzel fidelerden yeniden ilave diktirdim. Başka bir bahçede ise büyük bir çam ağacı dalı kırıldı. Kırılan dal çok büyüktü. Ortası yarıktı ve çıralı idi ve orta bölümü sakızlı idi ama sakızlar örümcek ağı ile sarılı idi.

  5. Rüyamda köy evimizi ve önündeki tarlaya babam 5 tane dev gibi cam ağacı dikmiş oluyor ve bana çamların tarlayı kapladığını seneye bu cam ağaçlarını kesip satacağını söyledi. Ben de kesme dedim çamları daha bir yıl olmadı dedim ama cam ağaçları dev gibiydi 5 tanesi farklı yerlerdeydi. Aynı zamanda başka büyük çam ağaçları da vardı ama ben sadece babamın diktiği bu dev cam ağaçları saydım ve bir tanesi eve yakın olandı. Altına küçük bir havuz yapılmıştı, havuzun içine balıkları doldurmuştu kardeşlerim bir an balıklar döküldü bazıları ölüyordu ve toplayıp geri koydum ama çam ağacının altında balıklar için yapılmış kuyuya çamın içinden su akıyordu ve bu su sıcaktı ve babama hala çam ağacı kesme diye anlatıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir