Rüyada Yer /Zemin Görmek

Rüyada yer,zemin görmek, havanın ısına bulunduğunuz yere göre farklı anlamlara tabir edilir. Çağdaş Ulema: Rüyada yerin siyah olduğunu görmek; üzüntü ve kedere delalettir.

Rüyada yerin sarı olduğunu veya güneşin yere ışıdığını görmek, mutluluğa delalettir.

Rüyada yere oturduğunu ve yerin soğuk olduğunu görmek; sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada yere uzandığını ve güneşlendiğini görmek; bir grupla geziye çıkacağınıza ve güzel vakit geçireceğinize işarettir. (Bkz: Plaj)

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yerküre, Yerleşim Alanı 

Rüyada yer görmek, uzun bir süre boyunca uğraşılan sıkıntılardan kurtulabileceğiniz anlamına gelir. Yakın bir dönemde çıkılacak seyahat sayesinde maddi ve manevi birçok sıkıntınızın giderileceği anlamını da taşır. 

Rüyada Yer Süpürmek 

Rüyada yer süpürmek görmek, rüya sahibi için üzüntü anlamına gelir. Böyle bir rüya, kısa süre içerisinde hiç beklemediğiniz bir olaydan dolayı üzüleceğiniz ve çeşitli kayıplar yaşayabileceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yer Silmek 

Rüyada yer silmek, rüya sahibinin çeşitli sıkıntıların ve kötü durumların sona ereceğine işaret eder. Hayatınızdaki tüm sorunların kısa sürede biteceğini temsil eder. 

Rüyada Yerde Kan Görmek 

Rüyada yerde kan görmek, olumsuza yorulan rüyalardandır. Rüyanızda kan gördüyseniz, yakın zamanda hayal kırıklıkları yaşayabileceğiniz şeklinde tabir edilebilir. 

Rüyada Yere Düşmek 

Rüyada yere düşmek, kişinin mal kaybına delalettir. Yakınlarınızda olan birinden zarar görebileceğiniz anlamını taşır. Son girişilen projelerin olumsuz sonuçlanması olarak da tabir edilebilir. 

Rüyada Yerden Ceviz Toplamak 

Rüyada yerden ceviz toplamak, bazı işlerinizde istenilen başarının elde edilememesi olarak açıklanabilir. Cevizler çürümüş ise işlerinizde ciddi başarısızlık anlamı taşır. 

Rüyada Yerde Kar Görmek 

Rüyada yerde kar görmek, karın türüne göre farklı tabir olunur. Mevsiminde yağan kar hayır ve berekettir. Ancak mevsimi dışında görülen ve yerde çamurlaşmış şekilde görülen kar, mutsuzluk ve hüzün anlamına gelir. Planlanmış seyahatlerin ertelenmesi olarak da tabir edilir. 

Rüyada Yerde Yatmak 

Rüyada yerde yatmak, kişilerin mevkisini ve makamını kaybetmesi olarak yorumlanır. İyi bir kariyer yaşamınız var ise yakın zamanda sizi büyük sorumluluklar ve olumsuzluklar bekliyor olarak tabir edilir. Maddi anlamda ise kendinizi sağlama aldığınızı ve sırtınızın yere gelmeyeceğine işaret eder. 

Rüyada Yer Yıkamak 

Rüyada yer yıkamak görmek, duaların kabul olması olarak tabir edilir. Yakın zamanda güzel olaylarla karşılaşacağınıza işaret eder. Sıkıntıların biteceği ve hayırlı bir kalabalığın içerisine gireceğinizin işaretidir. 

Rüyada Yerden Demir Para Toplamak 

Rüyada yerden demir para toplamak, az bir rızık için dahi şükretmeye delalettir. Toplanılan para tarihi geçmiş ise zarara uğrayacağınız anlamını taşır. 

Rüyada Yer Kazmak 

Rüyada yer kazmak, çıkarılan toprak kadar mal ve rızık anlamı taşır. Ancak çıkardığınız toprak nemli ise sıkıntılı bir döneme işaret eder. (Bkz. Toprak Kazmak)

Rüyada Yer Temizlemek 

Rüyada yer temizlemek, zor günlerin tamamen geçeceğine işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kısa süre içerisinde elinize geçecek büyük bir paraya da delalettir. 

Rüyada Yer Altına Girmek

Rüyada yer altına girmek, engellenmesi mümkün olmayan bir yükseliş yaşayacağı anlamına gelir. İşinizde ve özel yaşamınızda hiç beklemediğiniz iyi olayların habercisidir. 

Rüyada Yer Değiştirmek 

Rüyada yer değiştirmek, prestijli bir iş sahibi olacağınıza işaret eder. Projelerinizden beklentinizi en iyi şekilde elde edeceğinize işaret eden bir rüyadır. 

Rüyada Zeminin Çökmesi 

Rüyada zeminin çökmesi, iflas ve ölüm olarak tabir edilir. Hayatınızda çok ciddi olumsuzluklarla karşılaşabileceğiniz şeklinde açıklanabilir. 

Rüyada Beton Zemin Görmek

Rüyada beton zemin görmek, en yakınınızda olan dostunuza yardım eli uzatacağınız anlamını taşır. Alınan anne ve baba duası sayesinde birçok engeli aşacağınız şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Islak Zemin Görmek 

Rüyada ıslak zemin görmek, hayatınızda bazı tehlikeler anlamına gelir. Çevrenizde olan ancak sizin fark etmediğiniz düşmanlar olarak yorumlanabilir. Kısa süreli mutsuzluklar şeklinde de tabir edilir. 

Rüyada Mermer Zemin Görmek 

Rüyada mermer zemin görmek, hayalleriniz için var gücünüzle çalışacağınız anlamını taşır. Son dönemde çok kazançlı işlere imza atacağınız ve can sıkacak olayların sizlere zarar vermeyeceği şeklinde tabir edilir.

Yer, Zemin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir